|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
Jaké máte zkušenosti s MyoFusion Hydro?
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Janicka napsal: | | blbě se rozmíchává |
fakt? Já jsem právě s Nutrendem díky tomu kdysi přestal ale říkal jsem si, že už se v tomhle museli dostat dál...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st březen 30, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Janicka napsal: | | blbě se rozmíchává |
fakt? Já jsem právě s Nutrendem díky tomu kdysi přestal ale říkal jsem si, že už se v tomhle museli dostat dál... |
Muzu říct že noční protein z řady compress je rozpustnej dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Jaké máte zkušenosti s MyoFusion Hydro?
|
čokoláda je možná nejlepší jakou jsem měl. Teď mám jahodu a nic moc. Jinak celkově pro mě dobře stravitelný, nepráší, rozmíchává se bez problému. Za cenu, za kterou se dá sehnat super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | jari napsal: | | Janicka napsal: | | blbě se rozmíchává |
fakt? Já jsem právě s Nutrendem díky tomu kdysi přestal ale říkal jsem si, že už se v tomhle museli dostat dál... |
Muzu říct že noční protein z řady compress je rozpustnej dobře.. |
Tak dnes se mi protein rozpustil dobře. Musí se víc zašejkrovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
Akurat by nemuseli zavadzat tym nazvom hydro...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Akurat by nemuseli zavadzat tym nazvom hydro... |
to jest pravda, ale to nič nemení na mojom tvrdení:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st březen 30, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
kdyz uz se tu propira tne gaspari a dalsi zahranicni znacky bylo by docela fajn met nejaky seznam nebo v shopu treba ikonu, ktere produkty splnuji ruzna ISO narizeni a tyhle podobne EU nesmysle a o kterych se treba naopak vi ze sou vyrabeny z rBGH mleka ...me osobne to dost odrazuje od jakychkoliv zamorskych vyrobcu..viz gaspari..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:33 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | 01Smajdalf napsal: | Jaké máte zkušenosti s MyoFusion Hydro?
|
Najlepší protein aký som kedy mal. Rich Gaspari má výbornú produktovú radu. |
Nejak to s tim Myofusion nechapu. Je klasicky Myofusion, co je tady v e-shopu a pak i Myofusion Hydro, coz je nejaka novinka?
a ktera cokolada vam chutna vice, klasicka nebo coko-arasid? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:47 am Předmět: |
|
|
Draper - tak tak,obsahuje hydrolyzat navyse oproti klasickemu myofusionu (ale nie je to hydro ako take) a potom je este gaspari intrapro - to je isolat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:55 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Draper - tak tak,obsahuje hydrolyzat navyse oproti klasickemu myofusionu (ale nie je to hydro ako take) a potom je este gaspari intrapro - to je isolat |
a chutove to hydro neni horsi oproti klasickemu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
ani nie,je to proste klasicky protak kde je primiesane hydro,cize to ani nezistis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Petey napsal: | | Draper - tak tak,obsahuje hydrolyzat navyse oproti klasickemu myofusionu (ale nie je to hydro ako take) a potom je este gaspari intrapro - to je isolat |
a chutove to hydro neni horsi oproti klasickemu? |
Já mám to hydro čokoládu, a tobě by asi chutnal. Je to hodně sladké a snad ještě víc husté :) _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Tak mám doma čoko-kokos extrifit 80, a není to špatný :) u nich je nejlepší že se to dá rychle rozmíchat,nepráší ani nepění.. a chutná mi ze všech proteinu nejvíc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|