|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
ale ono je to naozaj trapne,ak budes mat viac ako 15 prides na to  ver mi,srandy si uzijem dost ale pre mna vrchol srandy nie je niekomu dat hovno do sacku pred dvere _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | By zasloužili na zadek kluci ušatí...
Ubohý, ale vtipný... Ale chápu vás........ | no právěže vůbec to není vtipné - spíš mě napadá: trapné a ubohé.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: |
Jestli to berete všichni takhle, tak to mě ani nepřekvapuje..:) Díky tomu, že něco nemá nápad a pointu, tak to nemusí být vtipný? Se za život asi moc nenasměješ..
Btw já v tom nápad a pointu vidím..Jsou to děcka..Jenže to někomu "dospělému" jako jsi ty nemá cenu vysvětlovat..:) |
Zrovna tohle mi teda vtipny neprijde. Par blbcu nasira lidi tim, ze je pokropi...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ale ono je to naozaj trapne,ak budes mat viac ako 15 prides na to ver mi,srandy si uzijem dost ale pre mna vrchol srandy nie je niekomu dat hovno do sacku pred dvere |
No už nějaký ten pátek mi bylo 15 a s tím hovnem vidíš jakou máš fantazii, bych do tebe ani neřekl.. Ale špatný příklad, protože to není fakt vtipné..
Jinak názory respektuju.. Každý není hold ze stejného těsta..
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=8432
pokračujem..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle už těch pár lidí nad tebou nepochopí vůbec..
pán je fajnšmekr..  Btw to že to tam hodil Košík mě vůbec nepřekvapuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Tak tohle už těch pár lidí nad tebou nepochopí vůbec..
pán je fajnšmekr.. Btw to že to tam hodil Košík mě vůbec nepřekvapuje.. |
Ja myslim ze jo, prece to uz neni pro deti
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | nejebe ti nahodou 70...? |
Boze tady to zas nekdo vzal vazne
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ať už to beru vážně nebo ne, stejně se mi z toho chce blejt, tak si to prosimtě příště nech pro sebe. Dík _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Ať už to beru vážně nebo ne, stejně se mi z toho chce blejt, tak si to prosimtě příště nech pro sebe. Dík |
mas pravdu, tady nejsme na NDR, ale na ronnie, priste sem radsi nic davat nebudu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Ať už to beru vážně nebo ne, stejně se mi z toho chce blejt, tak si to prosimtě příště nech pro sebe. Dík |
mas pravdu, tady nejsme na NDR, ale na ronnie, priste sem radsi nic davat nebudu :D |
Nemusíš se hned urážet, prostě to vem jako fakt že tohle už bylo přestřelené.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Ať už to beru vážně nebo ne, stejně se mi z toho chce blejt, tak si to prosimtě příště nech pro sebe. Dík |
mas pravdu, tady nejsme na NDR, ale na ronnie, priste sem radsi nic davat nebudu :D |
Nemusíš se hned urážet, prostě to vem jako fakt že tohle už bylo přestřelené. |
Říká k d o ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Mablung napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Ať už to beru vážně nebo ne, stejně se mi z toho chce blejt, tak si to prosimtě příště nech pro sebe. Dík |
Nemusíš se hned urážet, prostě to vem jako fakt že tohle už bylo přestřelené. |
Říká k d o ? |
Normálně jsem čekal, že duno se ozve, to prostě musí být..Tebe takový věci přitahují.. Jinak nevím, sleduju každý den dost stránek jako NDR, RM atd a prostě už tohle beru jako "běžnou" věc a dokonce se tomu i zasměji, protože demence je občas nekonečná.. Doporučuji takové stránky na lepší rozhled a aspoň nebudete tak "zaprdlí"..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|