|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
znáte to, když jentak jdete ven třeba nakoupit, ale stane se z toho docela supr trip?
sem právě přišel z výletu, kdy sem si šel vybrat prachy na nájem, cesta asi tři minuty...
když sem vyšel, tak předemnou hned šla nějaká moc pěkná brunetka (asi brunetka), na kterou se zezadu fakt pěkně koukalo... parádně opálená, atak =)
game-changer bylo to, že bankomat funguje jen ve všední dny a so-ne je mimo provoz :D takže já neznalej Brna sem musel improvizovat a dát se šalinou do centra, kde je další bankomat GE, o kterém vím :D
Když sem nastoupil do šaliny, tak semnou nastuoupila i nějaká babička a musela stát... já klasicky taky stál, protože mě nebaví sedět. Ale předemnou seděl nějakej 12ti letej kluk, tak sem mu zaťukal na rameno "nechtěl bys třeba paní pustit?" dotázal jsem se... asi byl zasněnej, ale hned jí pustil "jojo, jasně" ... paní mu poděkovala =) (což je pro mě ideální, když něco zařídím, ale nedostanu poděkováno, protože já chválu a díky nemám moc rád)
No pak jsem vystoupil a šel sem k bankomatu. Ve stejné ulici pochodovala nějaká 18ti letá 150cm vysoká blondska... a papírem v ruce (pro pozdějc). Krásně ve stínu sem si zašel k bankomatu, potřebný obnos jsem vybral a vydal se zastávku, kde sem chtěl nastoupit do šaliny... :D v tu ránu mě ale ta holčina zastavila "Ahoj, můžu tě na chvilku vyrušit?" "Pokud se nejedná o nic s mobily, tak asi i jo"... "Měla bych na tebe pár otázek, víš něco o doplňích výživy, které posílí tvou imunitu? Popřípadě zlepší zdraví?" "Jo vím, beru nějakej vitamin komplex, nemocnej sem ale nebyl už tak 6 let" *následoval její pohled" střídala mou pravou ruku a oči :D v duchu sem dostal výtlem... sice nejsem obr (179cm) ale ta 35 kilová holčina se mě asi bála =) ... pokračovala "Měl bys třeba zájem si za krátký čas vydělat solidní peníze?" "No... co je krátký čas a co jsou solidní peníze?" "To bychom si museli sednout a probrat to" ... tady sem se vyděšeného výrazu vyvaroval já a odpověděl jsem "No můžeš mi přeci rovnou říct, o co jde. Jde o nějaké nabízení, prodávání apod doplňků výživy pro podporu zdraví? V tomhle případě asi ne" (takhle sem to neřekl :D) "Dobře. No a ještě, neměl by si zájem o doplňky výživy pro růst svalů? Jedná se o přírodní přípravky bez E-ček" "To asi ne hele, já si tohle kupuju někde, kde je kvalita tohodle zaručená. A jestli je to přírodní mě moc netrápí." .... pak se debata nějak ukončila =) ... no já si zašel ještě nakoupit okurku, rýži a vajíčka (paráda, žádná fronta =) ) a bylo fajn =)
dneska mám vskutku slohovou náladu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
spíš to vidím na bio sojovej protein =) od značky"zelené sluníčko"
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Sýrová omáčka do těstovin, preboha mňam!!! Daleko lepší než suchý těstoviny.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
Hlas byl úspěšně zaznamenán. Pejsek děkuje za Váš hlas _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
Máš to tam. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
KiDo

|
Zaslal: út duben 05, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
Hlas byl úspěšně zaznamenán. Pejsek děkuje za Váš hlas , pejsek taková kulička :-D roztomilá :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Dal jsem tomu tvému minimedvědovi hlas a poskočil o cca 140 míst kupředu. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
Po 8 hodinách drcení jsem konečně plnohodnotně zprovoznil propojení zařízení s PC, už jsem si říkal, že na to budu asi krátkej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 06, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
odhlasováno
593 místo .
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|