|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tradewind

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Zacne nam dalsi z mimoradek, o ktere nikdo nic nevi - MS v Curlingu!
Zkusim Svedsko proti Skotsku.
Z motorek mam Terola, Marqueze a Stonera.
GL.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
Já to sázení prostě miluju.Udělám tolik chyb,pořád si nadávám co jsem to za blba a stejně peněz přibývá.Zatím 91336 hrubého.Až překročím stovku,tak to vytisknu.Nevím sice proč,ale tady se to považuje za důležité.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Já to sázení prostě miluju.Udělám tolik chyb,pořád si nadávám co jsem to za blba a stejně peněz přibývá.Zatím 91336 hrubého.Až překročím stovku,tak to vytisknu.Nevím sice proč,ale tady se to považuje za důležité. | hrubého ?....ty z toho odvádíš sociální a zdravotní ?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
Platím si ho sám,samozřejmě.Nikdo tu nezveřejní všechny svoje tikety,ale většinou ty vyhrávající.Tak říkám hrubého.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Haino: Tech 91 te nechal vyhrat jen ten Synot? Schvalujou ti tikety? Jak se tam sazi v noci?
Nemusis odpovidat na vsechno, staci mi treba jen "naznacit". ;)
Vetsina lidi je tam pry hned zlimitovana a ko, ja tam ucet nemam ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Platím si ho sám,samozřejmě.Nikdo tu nezveřejní všechny svoje tikety,ale většinou ty vyhrávající.Tak říkám hrubého. |
Nojo ale ty nezverejnujes ani ty vyhravaci
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 02, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Jo Synot.Jednoduchá sázka projde do 5tisíc čistého,když jdu výš dám to s druhým zápasem.Třeba včera Houston-S.A 12,5 za434 plus násobek s 10 a2 na Sacram-Denver.Čili 182 krát30,25 plus 298 krát18,5. Vyšla druhá možnost,takže beru 5425+5513.Několikrát jsem to vsadil tímto způsobem a o vyšší výhry se zatím nepokouším.Dopsal jsem to v1h 45 v noci,tatže s tím problém není.Kubazi nikdy jsem si tikety nefotil i když byly přes 300tisíc.Nevidím v tom žádný smysl.Teď když sázím přes internet,tak jsou v archivu ať se mi to líbí nebo ne.Jestli to má pro vás smysl tak je vytisknu,ale sám řeším jenom to co bude a ne co bylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so duben 02, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | nikdy jsem si tikety nefotil i když byly přes 300tisíc.Nevidím v tom žádný smysl.Teď když sázím přes internet,tak jsou v archivu ať se mi to líbí nebo ne.Jestli to má pro vás smysl tak je vytisknu,ale sám řeším jenom to co bude a ne co bylo. |
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 02, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Ty kdyby ses tu nezjevil,tak ti zaručeně visí parte.Myslím Citrona.Dobře,když stačí malé výhry tak jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 02, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
nikdo nerekl ze staci male vyhry posli proste tikety
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
vypisuju kurzy na haina
ANO keca-kurz nejde vsadit --- -remiza nejde vsadit----- nekeca 800000 ku 1
nauci se haino pouzivat ctrl c ANO- 1,000001 nenauci - 500000
chce si nekdo privsadit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so duben 02, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so duben 02, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
1711 Tranmere-Huddersfield (02.04.2011 16:00)
2 Výhra hostů (0:2) 2.15 výhra
Skutečná výhra 3 225,00 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|