|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 04, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
Green Hornet - v půlce jsem to vypnul. Nechápu, jak je možné posrat takovej kult. A to mám rád všecky komedie se Sethem Rogenem, komiksové filmy atd. No třeba se na to někdy dodívám, ale spíš ne _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darion

|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
The Rite - slabsi nez jsem cekal, nicmene porad dobre koukatelne, Hopkins opet skvely, 7/10, SPOILER ale ten zkurvenej hrebec s cervenejma ocima me pekne nasral KONEC SPOILERU _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 04, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Little Fockers - po předchozích dílech přišel asi ten nejlepší.... neskutečná sranda a 4x sem během toho vybouchl absolutně nekontrolovaně... famozní hlášky, supr herci... pecka
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 04, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po duben 04, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bastardi - hrozný film. |
to hráli teďka nedávno na prima cool ne? Jestli je to o těch frackách co znásilnili tu učitelku, tak bylo maso no.. A když si vezmu, že něco takového existuje, tak to potěž péro..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 04, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 04, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Deadlift napsal: | | Bastardi - hrozný film. |
to hráli teďka nedávno na prima cool ne? Jestli je to o těch frackách co znásilnili tu učitelku, tak bylo maso no.. A když si vezmu, že něco takového existuje, tak to potěž péro.. | ...jo - to je ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
Bastardi nie je hrozny film, to je sracka aka nema obdobu. okrem toho ze prva pol hodina cloveka poriadne nasere neprinasa nic.. absolutne nic... to sa neoplati ani stahovat, megasracka.... jedine co ten film moze priniest je to, ze by clovek vzal palicu a isiel ju polamat niekomu o krk.. nic viac nic menej
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: út duben 05, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Deadlift napsal: | | Bastardi - hrozný film. |
to hráli teďka nedávno na prima cool ne? Jestli je to o těch frackách co znásilnili tu učitelku, tak bylo maso no.. A když si vezmu, že něco takového existuje , tak to potěž péro.. |
Bohužel existuje, film je sice nic moc, ale to že je natočený podle skutečné události je o to horší
|
|
| nahoru |
|
 |
petr74
|
Zaslal: st duben 06, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
Dobrej film, kterej mě třeba v poslední době překvapil je The Town. Určitě stojí podívání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 06, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
Nanga Parbat - super film...doporučuji ke shlédnutí.
Nord Wand - snad ještě lepší film bez horolezeckých klišé.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
Derailed - super film o sladkém, přenádherném lovu. O lovu kořisti, která se žene za lovcem a nedá mu pokoj, dokud ho neuvidí naposled.
Clive Owen a Jennifer Aniston. Jeden z výborných filmů, co znám.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
Sice nemám rád Owena, ani Jennifer a pointa byla celou dobu jednoznačně profláklá....přesto s tebou Daymoone souhlasím, že je to zábavnej thriller s dobrým tempem.
Všechno lepší než "Sejmi je všechny" to je slušnej odpad.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
Profláklá byla, já tušil, že se mu to povede, ale jak jsem netušil a hlavně ten konec mě fakt potěšil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|