blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neboj, neberu, mě sem ještě nikdo ohledně takových postupů nenapsal takže pro mě celkem novinka.. nemám zkušenosti, takže fakt nevím, co a jak, já si to prostě odcvičím a doufám, že jsem nic nezkazil :D

tak od zítřka to asi zkusím, pojedu v jednom dni benč i MT, tak ty váhy aspoň odzkouším :)
no jo, já se nechodím ožírat, ale domlouvat budoucí práci (těch 80kč za pivo obětuju), jenom minule to nevyšlo, když jsem utratil kilo a pak jsem potkal toho známýho, co mě zval, to se mi nevyplatilo ne finančně ale psychicky :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak nad tím přemýšlím tak nevim, jak to udělám s tím mrtvým tahem, protože v posilce na to máme vhodnou jen jednu osu, na kterou jsou závaží jen 4x10 a 2x5kg, i s tyčkou to nebude víc než 60-65 kilo.. takže asi udělám pyramidu která nebude tak úplně špičatá
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jednoručky tam nějaké těžší máte ?
blazen

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne-e, jenom ty nastavitelný, maximum co se dá na to normálně naskládat je +- 16kg.. asi budu muset upravit celej plán a dát ve středu MT a ve čtvrtek ve škole benč (ten je jakž takž slušnej).. a to sem si ten plán tak krásně poskládal a vyhovovalo mi to
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

dneska to sedlo sice taková slátanina, ale mazec

benchpress
12x 35kg
8x 45kg
6x 55kg
4x 65kg
2x 75kg
1x 80kg

váhy jsem spíš odhadnul, nemáme pořádně zvážený osy ani kotouče, ale tak nějak těžký to asi bylo :)

MT
12x 30kg
8x 40kg
6x 50kg
4x 60kg
2x2x 70kg - PR

jednoznačně můj rekord, ani jsem nevěděl, že mě pyramida na mrtvole může takhle bavit když jsem jel posledně 5x5, tak mě to moc neoslovilo a víc mě bavilo těch 6-8 opakování, ale dneska to šlo moc hezky naskládal jsem na osu všechny kotouče, který se na to svým průměrem vešly :D

military press
10x 30kg
3x8x 35kg

příště asi dám 3x9, chtěl jsem přidat už dneska, ale ta první pracovní série byla nějaká těžká, tak jsem raději dal na jistotku 3x8

přítahy JČ (s opřením o koleno)
4x10x 12kg (x2)

krásně to sedlo

kladiva s JČ
3x10x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.)

triceps - horní kladka
před kladkou jsem si dal ještě 10 kliků na bradlech na triceps - to jsem zkoušel naposledy tak před půl rokem a vlastní váhu jsem tenkrát nezvednul ani 5x :) takže další potěšení dnešního tréninku :D
10x 7 cihel
4x8x 8 cihel

hodně dobrý :)

rozpažky na rovné lávce
3x10x 12kg

kliky na adaptérech
spolužák dotáhnul do školy adaptéry, tak jsem si na tom vyblbnul 4 série :)

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
2x10x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.)
2x14x 14kg

mazec pumpa :)

klopení zápěstí - nadhmat + podhmat
4 série nadhmat, 4 série podhmat

+ břicho - kámoš bude dělat fyzický testy na vojáka, tak jsme zkoušeli, kolik dáme sed-lehů za minutu podle předepsaných pravidel - ruce pevně sepjatý za hlavou, lopatkama až na zem.. pro srandu jsem to zkusil taky a můj výsledek 44 sed-lehů za 60 vteřin následovalo pár minut odpočinku, nebyl jsem schopnej ani vstát a následně jsem konečně objevil techniku zkracovaček, který mi nikdy moc nešly, a dneska to sedlo jako nikdy, stačilo 3x12 s vlastní zátěží a byl jsem na odpis
+ cesta dom krásně do protivětru

čas: 60 minut + cesta

dneska byl asi nejlepší trénink v tomto roce, odcvičil jsem si víceméně co jsem měl a byla to fakt paráda fakt mi to zlepšilo náladu a sem ohromně zvědavej na zítřejší svalovku, tipuju že vzpřimovače budou výrazně protestovat

(možná jsem nějakej cvik zapomněl napsat, bylo toho fakt dost, takže už si to ani pořádně nepamatuju :) )
sTanley90

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám, že pyramida slavila úspěch
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to teda, ještě jednou díky za tip! vážně bych nevěřil, že mě to tak bude bavit na mrtvolu se asi zaměřím (stejně budu muset přesunout dřepy z neděle na středu), takže to budu drtit v normální posilovně, kde mají větší než 10kg kotouče, a kopu závaží motivace! :D
sTanley90

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, jen to tam sypej ale zase bacha na rovný záda ... ty jsou u MT nejdůležitější (když tam budeš házet kočku tak jdeš naproti předčasnýmu invalidnímu důchodu ) ... já mám cíl do konce léta dát aspoň jednou dvojnásobek svý hmotnosti - to už bych byl spokojenej
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jasný, na to si dávám bacha pořád, a co mě potěšilo bylo to, že ani těch 70kg nebylo na krev a záda jsem měl pořád pod kontrolou :) trochu se bojím přihazovat, přece jenom ten cvik cvičím teprv asi 10 týdnů a ještě mám z něj respekt :)
ten dvojnásobek ti přeju btw. kolik je to přesně? vidím, že 170 taháš celkem v pohodě, tak to asi nebudeš zrovna drobeček :D
sTanley90

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasný všechno chce čas, záleží to na tobě jak to budeš cejtit a když to pak bude na krev tak se neboj vzít pás a radši se stáhnout ...
noo moje váha se hejbe mezi 92-94kg ale měřim 198cm takže zase žádnej zázrak, těch 100 kilo bych chtěl mít určitě
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi jo, a s páskem si budu připadat důležitě
jo a když tak projíždím tvůj log, vidím ty opakování u některých "základních" cviků na partii (military press, biceps s VČ, francie,...), myslíš že by mi pomohlo, kdybych se tu přestal šmrdlat se sériema tak jak to dělám teď a u takovýchto cviků bych přešel na třeba 4-5 sérií ve stylu 12-10-8-6-4 ? jedu teď takovej přiměřenej objem, a snažím se i získat trochu sílu, takže by mi to možná pasovalo.. ale jak jsem psal, nemám s tím zkušenosti, tak se rači zeptám :)
sTanley90

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noo já jak teď jedu ten těžko-lehký split tak vlastně jedu hlavní partie 2krát týdně ( 1 těžce 1 lehce jak to tam vidíš ) a jestli chceš cvičit všechno 1 do týdne, tak bych bejt tebou prostě zařadil na každou partii tak 3 cviky když chceš objem a těch 15 nebo 12 opakování je pro objem docela zbytečně moc - dej jen tak rozcvičovací sérku vždycky a pak bych začal klidně na 8mi opáčkách ( třeba u toho francouze 8, 6, 6, 4 ) ... musíš zase rozlišit to, jestli u některýho cviku nejsou 2opáčka skoro o hovně, což si myslim že u cviků na ruce a ramena je ... tam to chce nejmíň ty 4-5 opáček ...
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim, asi řeším nesmysly :) valnej účinek to mít nebude, ale pro zpestření si asi dám u těch základních cviků (military, biceps s VČ, francie, tlaky na šikmé, + horní kladka na záda) 8-6-6-4 nebo něco v tomto stylu, ostatní cviky na tyto partie v další dny nechám..
blazen

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem si dal jen tak lehce na protažení pár kliků a pokus o zkracovačky.. po včerejšku mám svalovku koz a křidýlek, jinak pohoda
blazen

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

celej den se víceméně šetřím, byl jsem u tatíka, spravovali jsme kamion.. běhat nejdu, zítra mě čeká naše zahájení nohejbalové sezóny bude hrát dycky ráno (10:00 - 13:00), odpoledne budu asi dávat posilku stejně jako předtím jen s tím rozdílem, že nohy přesunu na středu, benč na čtvrtek a mrtvolu právě na neděli...
nicméně zítra stejně budu doma, nejsou prachy na posilku a vlastně ani na nic jinýho.. v pondělí už snad bude zase dobře jdu si dát pár kliků a zkracovaček stejně jako včera, ať nevyjdu ze cviku :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: