Sice nemam moc rád borce, kterym bohové nadělili plechový huby a můžou bojovat stylem dam a dostanu ale fight to byl parádní.
Možná to rozhodčí ještě pár vteřin nechat mohl?
veru, možno áno.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ou, tak to byla stipana, super! Boze muj, kam se hrabe UFC, neco takoveho tam clovek neuvidi.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
achjo gegard a jeho TDD, v stoji trafi kazdu jednu ranu a tak lacno sa necha dat dole a seci vieme aky je bodovy system.. hm co uz
diaz vs daley, kks jaka vojna, nemyslel som ze to takto skonci, stoppage dobry to bol, daley sa sam ani posadit nevedel, jedine co diazovy sa taky styl "blokovat rany bradou" neskor v kariere vypomstit, plus ksicht ma domanglovany uz teraz dost
achjo gegard a jeho TDD, v stoji trafi kazdu jednu ranu a tak lacno sa necha dat dole a seci vieme aky je bodovy system.. hm co uz
diaz vs daley, kks jaka vojna, nemyslel som ze to takto skonci, stoppage dobry to bol, daley sa sam ani posadit nevedel, jedine co diazovy sa taky styl "blokovat rany bradou" neskor v kariere vypomstit, plus ksicht ma domanglovany uz teraz dost
odporúčam pozrieť face jardina v pozápasovom interview, to je šalát totálny.
"Conor Bless"
vcera bussiness as usual a dneska uz se domlouvaj superfighty byla by to ale parada takovej reem-cain, melendez-edgar, gsp-diaz....jinak moc peknej event nejvic se mi libil melendez paradni pohyb skvely predstaveni a plechovej diaz masakr zapas
vcera bussiness as usual a dneska uz se domlouvaj superfighty byla by to ale parada takovej reem-cain, melendez-edgar, gsp-diaz....jinak moc peknej event nejvic se mi libil melendez paradni pohyb skvely predstaveni a plechovej diaz masakr zapas
Jojo, to, že UFC koupila Strikeforce a nespojila je, je to nejlepší, co nás, fanoušky MMA mohlo potkat. Strikeforce se snad konečně od UFC naučí, jak mají vypadat přenosy a superfighty by byly naprosto božohodová záležitost. Reem vs. Velasquez, o bóže...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru