|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po duben 11, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pavel.hladik
|
Zaslal: po duben 11, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
bohuzel s tim s touhle vladou nic neudelame, musime se nechat tema "mensinama" utiskovat a cekat co bude dal, jakmile se nekdo vzepre tak ho prohlasej za Nacka Rasistu a buh vi co jeste, je to opravdu smutne co se tu deje....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 11, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
Klucí, tak jste si poplakali, tak zas radši pošlete ňákýho ftipa, jó? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Klucí, tak jste si poplakali, tak zas radši pošlete ňákýho ftipa, jó? :) |
seš dobrej strongman a ještě lepší moderátor ( ten se mi poved co :-) )
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: út duben 12, 2011 5:18 am Předmět: |
|
|
jdou dva policajti se psem a v tom pred ne vyskoci typek a zacne si rohlizet toho psa, obejde ho zezadu, zvedne mu ocas a krouti hlavou. Policajti se ho ptaji o co mu jde a on na to " ale kamarad mi rikal ze po ulici jde pes se dvema kokotama _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 12, 2011 6:52 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Klucí, tak jste si poplakali, tak zas radši pošlete ňákýho ftipa, jó? :) |
seš dobrej strongman a ještě lepší moderátor ( ten se mi poved co :-) ) |
Jejda, citróne, ty máš nějakou špatnou náladu, tak já ti řeknu na rozveselení vtip, jo?
Jdou dva cikáni a jeden spadne do vápna. Vstane a říká: "né chchó budeme ďélat?" A druhej mu odpovídá: "Pičo půl minuty seš bílej a až bys chtěl pracóvat!" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út duben 12, 2011 7:26 am Předmět: |
|
|
V severních Čechách našel kdosi v řece utopeného cikána. Vytáhli ho na břeh a zavolali policii. Mrtvola měla ruce i nohy svázané silnými řetězy. Přivolaný vyšetřující policista se nad ni sklonil, svraštil obočí a pak se zvedl ke kolegovi a oznamuje mu."Myslím, že tenhle případ můžeme uzavřít."Cože?! Jakto, že je to tak rychle vyšetřené?" "Příčina smrti je na první pohled víc než jasná." Vysvětluje vyšetřující. "Tenhle cikán ukradl víc řetězů než s kolika dokázal plavat!" _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: út duben 12, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
Jde cikánská rodinka po přechodu a přejede je Skin s tatrou, pak couvne a prejede je znovu a znovu a znovu, celé to vidí dva policisté a jeden tomu druhému říká "Ty vole viděl jsi to? To byla ale brutální sebevražda"
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
Doktor ide so skupinou medikov na vizitu: Vojdú do izby a tam si pacient honí vtáka pod perinou. Doktor taktne vyvedie medikov a hovorí im: - To je tu obvyklý problém - pretlak semena. - Tak si pacienti musia občas takto uľaviť. Vojdú do druhej izby, tam má pacient ruky za hlavou, krásna sestrička mu poskytuje orálny sex. Doktor sa otočí k medikom a hovorí: - Rovnaký problém . . . , iná poisťovňa.
|
|
| nahoru |
|
 |
zbynekjesenka
|
Zaslal: st květen 04, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
Obludou velikou
Bych se chtěl stát
Tak musím na rady
Tady všech dát
Fullbody, mrtvolu
Jen maso žrát
Dřepovat, nekalit
A brzo spát
Protejny, gajnery
Furt chodím srát
Ale jsem velikej
Tak to mám rád
Problém však s holkama
Nechtěj mě dát
Prej jsme moc oteklej
Míň musím žrát
Na fórum zoufale
Zas musím psát
CKD bo vlny
Co teďka dát
A tak furt dokola
Mám to tu rád
Touhletou říkačkou
Vám hold chci vzdát
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st květen 04, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 04, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ten rým je velmi precizní! :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st květen 04, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st květen 04, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st květen 04, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | To je od Majestyho? |
Prej jsme moc oteklej
Míň musím žrát
....
jejda a ja myslel, ze od tebe johny,asi jsem se spletl,tak to se omlouvam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|