PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bernhard

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten banán je fakt nějaký divný,takový umělý. Bílá čokoláda je proti tomu úplná pohádka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shalke

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:33 pm    Předmět: To Draper: Odpovědět s citátem

To Draper: Díky za rady (: Jasně že mi jde především o kvalitu a chuť je není tak podstatná , ale u toho Pharma Blendu se to fakt nedá (chuť hrozná a o stravitelnosti nemluvě) :D Je vůbec nějaký zásadní rozdíl mezi Instant whey a Instant whey deluxe? Já hledám kvalitní protein který bych dával hned po treninku..jaký se teda hodí nejvíc? Od reflexu ten Instant whey, nebo Hydro nebo mi dáš jiný tip? ..Btw. Psal jsi, že jsi měl proteiny od Reflexu, tak se chci zeptat zda-li pění? Když to chci vypít hned po treninku tak nemůžu čekat dvacel minut než opadne pěna xD
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba se ten banan nepovedl, obcas se stava, ze se nektera prichut nepovede a je tam citit vice chemie.

Co se tyka Reflexu, tak jak rikam, je to maximalni kvalita a osobne to povazuji za nejkvalitnejsi znacku, co tu na trhu je (tomu odpovida i cena). Pokud jde o rozdil mezi klasickym Instant Whey a Instant Whey deluxe, tak u Deluxe si dali vice zalezet na chuti zrejme i trochu na ukor chemie (mozna vice sladidel a ruznych dochucovadel, ale to bych vubec neresil. edit: Tady to mas vlastne i pekne vypsane, v cem spocivaji ty lepsi prichute, takze ani ne ta chemie https://obchod.ronnie.cz/s-3618-instant-whey-deluxe.html ), co jsem ale mel cokoladu na zkousku, tak vazne vyborna. Penivost mirna, trochu ano, ale nic hrozneho (osobne bych uvital u kazdeho proteinu plny sejkr peny, ale to jsem tu asi jeden z 10 000 :) ). Je to ale uz celkem dlouho, co jsem mel Reflex naposledy. Hned po treninku bych daval Instant Whey
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl bych koupit nějakou menší gramáž proteinu, třeba 250 nebo 500 gramů, jaký byste mi doporučili?
Vladik

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
chtěl bych koupit nějakou menší gramáž proteinu, třeba 250 nebo 500 gramů, jaký byste mi doporučili?

Premium Whey .. 80plus oba 500g weider..o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
nanobeast

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntrax nectar jahoda kiwi vyborna zalezitost...350ml vody na davku ...
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
Pavelito napsal:

Premium Whey .. 80plus oba 500g weider..o)

A nebo Multipower Formula 80 evolution, prakticky to same jako 80plus od Weider. Takove chutovky
nanobeast

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntrax nectar twisted cherry absolutni spica...ovocna chut na 400 ml paradni pomer..s ledovou vodou je to uplna pohadka...
vejdy

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:59 am    Předmět: Reflex Nutrition Odpovědět s citátem

Souhlasím s Draperem,Reflex Nutrition - Instant Whey je opravdová kvalita vynikající protein,vyzkoušel jsem i One Stop a Peptide Fusion a samá chvála
Václav Urban

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj cvičím už asi rok a půl a koupil sem si protein WPC 60 od extrifitu a můj dotaz je jesi mně po něm mohou bolet ledviny? V tu dobu co mě bolely jsem ho jedl stylem 3x denně jedna odměrka. Nechal sem si udělat i krevní testy ale všechno bylo v pořádku.
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobest: věřím, že je to dobrý, ale taky je to 3x tak drahý jako obyč. Matrix

https://www.instagram.com/studynkapetr/
petr616

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:45 pm    Předmět: Re: Reflex Nutrition Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Souhlasím s Draperem,Reflex Nutrition - Instant Whey je opravdová kvalita vynikající protein,vyzkoušel jsem i One Stop a Peptide Fusion a samá chvála

Ten One Stop, jakej na to mas nazor ?
lookzoR

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Václav Urban napsal:
ahoj cvičím už asi rok a půl a koupil sem si protein WPC 60 od extrifitu a můj dotaz je jesi mně po něm mohou bolet ledviny? V tu dobu co mě bolely jsem ho jedl stylem 3x denně jedna odměrka. Nechal sem si udělat i krevní testy ale všechno bylo v pořádku.

teoreticky při obrovském přebytku bílkovin by to mohlo neuvěřitelně zatížit ledviny i játra, ale to by jsi toho musel mít fakt hodně, nebo třeba málo pít při velkým nadbytku ... 50g bílkovin navíc není nějak extra ... ale fakt, záleží na tom co jsi přijímal v normální stravě, takhle ti nemůžeme odpovědět.
Saphenus

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caute zasekol som sa v treningu ( vaha 82 tlaky do 130, drep a tah do 200 ) a rozmyslam nad proteinovym doplnkom lebo uz nech vymyslam v treningu co sa da tak to dalej nejde: ( a konecne si chcem kupit svoj prvy protein :) ale v proteinoch sa vobec ale uplne vobec nevyznam. v eshope som nasiel daco taketo co z toho bude vhodnejsie?
http://obchod.ronnie.sk/s-805-excelent-wpc-whey-protein-1500g
http://obchod.ronnie.sk/s-715-protein-pure-1500g
popripade ked to je nahodou zle tak co?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:
caute zasekol som sa v treningu ( vaha 82 tlaky do 130, drep a tah do 200 ) a rozmyslam nad proteinovym doplnkom lebo uz nech vymyslam v treningu co sa da tak to dalej nejde: ( a konecne si chcem kupit svoj prvy protein :) ale v proteinoch sa vobec ale uplne vobec nevyznam. v eshope som nasiel daco taketo co z toho bude vhodnejsie?
http://obchod.ronnie.sk/s-805-excelent-wpc-whey-protein-1500g
http://obchod.ronnie.sk/s-715-protein-pure-1500g
popripade ked to je nahodou zle tak co?

Vyznat se ani moc nemusíš. Situace dospěla do stádia, kdy u proteinů nezáleží až tak na kvalitě, ale spíše na chuti, prašnosti a rozpustnosti . Nekoupíš-li nějaký podpultový šmejd, budeš jen řešit jestli ti chutná, jestli se dostatečně rozpouští a jestli nedělá větší bordel než magnesium
Na reklamní kecy kolem BCAA a další tuny látek okolo kašli.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: