|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
3 hodiny nohejbal.. kdyby tolik nefoukalo, tak by to bylo naprosto ideální počasí, ale aj tak to ušlo  teď ještě kliky 3x20 a zkracovačky 3x15.. do posilky se dostanu pravděpodobně až ve středu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
běh dneska vynechávám z několika důvodů - tím hlavním je pondělní praktická maturita, s ní související zítřejší (další) velká písemka z účta, práva, to, že zítra budu cvičit v posilce nohy a v neposlední řadě škaredý počasí  jdu si dát pár kliků a zkracovaček, jestli sem to nezapomněl :D
no a zítra a ve čtvrtek udělám v posilce nějakou slátaninu všech tréninků, abych si aspoň trochu vynahradil ten minulej týden..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
horní kladka k hrudníku
10x 30kg
10x 35kg
3x8x 40kg
jak mě předevčírem bolely ty záda, tak včera už to bylo celkem v pohodě, ale dneska od rána zase takový všelijaký.. a tady u toho cviku jsem cítil jakoby tlak na hrudníku, takový divný.. ale bolest už nevystřelovala ze zad, netuším co to má znamenat..
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x8x 16kg
ramena s JČ
10x 12kg
3x6x 16kg
poslední série aúú, celkem jsem si máknul
hyperextenze
2x12
francouz v leže
3x7x EZ +15kg
velice náročné
biceps s VČ
10x 15kg
3x7x 20kg
úplně pohodička..
hacken dřep
10x stroj
4x5x stroj +20kg
nějaký těžký..
tady mělo být zakopávání, ale nějakej šulda zase zarazil zarážku zaraženou do zarážedla na cihlách, a zakopávat s 55kg aby mi to utrhlo nohy se mi nechtělo..
břicho - zkracovačky 4x15 a málem sem se rozbrečel
+ 10 minut rotoped
čas: 40 minut + R
váha po tréninku - 74kg, což mě potěšilo, protože poslední dny jsem si celkem dopřával :D ale celkově už nejím nesmysly a jde to vidět
trénink byl vynikající, nadrženost byla taková, že jsem rovnou ze školy jel domů pro věci a vyrazil jsem na trénink :) jediný co mě zklamalo byly nohy - dřepy byly nějaký těžký a zákopy jsem nedal.. lýtka jsem vyřadil dneska proto, abych nebyl úplně zmasakrovanej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
po včerejšku svalovka stehen (málo jsem se protáhnul) a celkem aj kozy a triceps.. tělo si zase začíná zvykat na pravidelný mučení :D
benchpress
12x 30kg
10x 40kg trochu jsem se zamyslel a přetáhl jsem o 2 op., ale nevadí.. 30 a 40 kilo jsem zkoušel bezpalcovým úchopem a je to lepší než klasickým :) ale bál bych se takhle zvedat víc než 50kg, takovou jistotu v tom zase nemám..
6x 50kg
4x 60kg
2x 70kg
1x 80kg
těch 70 kilo bylo jako facka, najednou jsem měl co dělat abych to vytlačil na horu.. 80ka už byla v pohodě, to jediný mě těší :)
spodní kladka
3x12x 40kg
zádiska dobře zničený
military press
10x 30kg
3x10x 35kg
toto mě fakt hodně potěšilo, nebylo to ani moc těžký :) konkrétně teda tento cvik..
přítahy JČ (s opřením o koleno)
4x10x 12kg
klasika, dobře to sedlo :)
rozpažky na rovné
3x10x 10kg
na protáhnutí koz
horní kladka - triceps
3x10x 8 cihel
kladiva s JČ
3x14x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 7 op.)
rozpažování (do strany)
3x10x 6kg
na úplný dodělání, delty měly už dost po včerejšku a dnešku.. takhle zničený ramena sem už dlouho neměl :)
výpady s JČ
18,16,14 krůčků se 14kg
po včerejších dřepech to šlo hodně ztuha
klopení zápěstím podhmat + nadhmat
podhmat 4x10 s 10kg
nadhmat 4x10 s 6kg
+ břicho - zkracovačky 5x15
+ cesta dom, klasika
čas: 60 minut
dobrej trénink  takhle totálně zničený ramena jsem už hodně dlouho neměl, a sotva jsem se odplazil po svých, jak mě brutálně bolely nohy a zadek z výpadů
zítra si buď něco zaběhnu nebo dám volno, v sobotu asi posilka, v neděli nohejbal, v pondělí maturita...
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
taky mi trvalo než jsem si zvyknul na "bezpalcák" a teď je mi to spíš naopak divný chytit s palcema ... jde jen o zvyk ... když má člověk dobrou techniku, tak si myslim, že to ani neni nebezpečnější, zápěstí máš stejně v takovym úhlu, že když neděláš pí*oviny, tak ti to z rukou vypadnout nemůže
jinak hodně štěstí u maturi _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
jojo, já jsem to zkusil poprvé v životě, čekal jsem menší stabilitu, ale nakonec to není tak těžký chytit tu osu pořádně i bez palce  asi zkusím přejít na bezpalcový úchop, aspoň na benči :)
a dík
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
dal jsem si volno, opakuju si účetnictví.. přece jenom jsem se doteď prakticky neučil, takže doufám že to za pár dní doženu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
bezpalcový úchop je bezva, zpočátku jsem jel sice menší váhy, ale nakonec jsem si zvykl a několik let pak jel pouze bezpalcově. vyhovovalo mi, že můžu tlačit celou dlaní a o nějakém spadnutí činky nemůže být řeč - leda že by do ní někdo strčil ;). jenže loni jsem zjistil, že v silovém trojboji je povolený pouze palcový úchop - ne, že bych se ho plánoval zúčastnit, ale... člověk nikdy neví ;). tak jsem ho znovu zkusil a bylo to podobné jako při přechodu na bezpalcový - nejprve nižší váhy, ale po pár trénincích se to srovnalo a těď už pár měsíců opět pouze palcově a už u toho asi zůstanu. i když zatím ještě při každé sérii hledám správný úchop - jak moc zaklonit zápěstí, aby se mi dobře tlačilo. při bezpalcovém to bylo jednoduché - tak, aby činka držela :).
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
zítra mám nohejbal a zase po tom asi budu zničenej - dycky prvních pár tréninků letní sezony je náročných, než si zvyknu, takže budu posilku dávat někdy v sobotu, někdy v neděli.. jindy to prostě nejde..
a od rána jsem zahrabanej v příkladech z ekonomiky, tak jsem se potřeboval pořádně provětrat :)
MT
12x 40kg
7x 50kg
5x 60kg
3x 70kg
1x 80kg
sice jednoznačný PR, ale moc nadšenej z toho nejsem.. za á tenhle cvik cvičím chvíli a tak se v něm tak nějak zlepšuju pořád a nikdy jsem maxka nezkoušel, a za bé jsem nasadil poprvé v životě větší 20kg kotouče (místo 10kg) a teda připadá mi to jako úplně jinej cvik hodně jsem cítil křídla a celkově jsem cítil, jak mi mrtvolka protahuje každej sval na zádech, ale budu muset trochu poupravit techniku..
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x10x 16kg
ušlo to
horní kladka k hrudníku
10x 30kg
10x 35kg
3x10x 40kg
ani to nebylo dneska moc těžký :)
ramena s JČ
8x 12kg
3x8x 16kg
hárdkór.. tlaky jsem cvičil ve středu, ve čtvrtek military a dneska zase tlaky, tak jsem si od toho moc nesliboval.. ale nebylo to nejhorší
francouz v leže
4x5x EZ +15kg
už to nebylo takový mučení
biceps s VČ
8x 20kg
3x5x 30kg
dobře to hňápalo bicáky, předloktí už bylo unavený ale konečně mě moc neomezovalo
výpony ve stoje
10x 40kg
4x10x 60kg
+ břicho
rotoped
konečně jsem vyzkoušel sotva pár dní starý rotoped v posilovně - jediný rotoped ze všech těch kurvítek, kterej má funkční displej :) takže jsem se pořádně nadechl a šlápnul do pedálů...
RPM : neklesalo pod 100; prům. rychlost : 40km/h; čas : 15 minut; tep : smrtící  ; kalorie : přes 200; zátěž : 3 z 6
s čistým svědomím můžu říct, že už konečně chápu, co ten Draper na rotopedu vidí  zahleděl jsem se na displej a sledoval přeskakující údaje a bylo to fakt hypnotizující :D prvních 10 minut bylo nic moc, držel jsem rychlost kolem 37km/hod., ale pak jsem si řekl, že ještě pár minut zvládnu.. nakonec z toho bylo čtvrt hodiny, z toho 2x minutovka úplně naplno, kdy byla rychlost 50-52 km/hod. rotoped se trochu kymácel, nevypadá zrovna bytelně, tak jsem to víc nehnal, ale úplně mi to stačilo na zničení po tréninku  nevím jak to bude v létě, ale v zimě si určitě koupím aspoň měsíční permanentku a do fitka budu chodit šlapat, protože tohle se nedá srovnat s těma ostatníma rotopedama, co tam jsou, kdy jenom tupě přeskakuju pohledem ze zdi na hodiny každých pár vteřin...
celkově jsem hodně spokojenej s dneškem, musel jsem se trochu nadstandartně zničit :D protože příští trénink bude asi ve čtvrtek nebo v pátek, což je dlouhá doba..
ten rotoped mě vážně hodně příjemně překvapil, vážně bych nečekal, že se můžu vyšvihnout na 40km/hod., ikdyž pochopitelně dýl než půl hodiny bych to nevydržel se svojí "fyzičkou"
a jako PTN mi dneska posloužila třetinka vychlazené Fanty
tak a teď konec slohovky a já jdu zpátky do světa výpočtů a úroků..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
3 hodiny nohejbal.. rozbitý nohy, a ze včerejška ještě celý záda..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 19, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
dnešní vakcína na alergologii = odpočinek..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|