|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
petr616 : One Stop pročti si si,já byl spokojenej ale svaly mi nenarostli po tom,to chce hodně dřiny,dobré papání a spánek :-)))
Mablung : Na reklamní kecy kolem BCAA a další tuny látek okolo kašli.:
Tak zrovna BCAA já doporučuji a hodně !!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:22 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Situace dospěla do stádia, kdy u proteinů nezáleží až tak na kvalitě...na kecy kolem BCAA kašli.... |
Pan je zrejme odbornik.....
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
WPC 80 - Banan;
Muzu rict, ze je to zvlastni chut. S mlekem chutna vcelku dobre, s vodou uz chutna trosku zvlastneji, nic extra, co bych popsal jako chutovou extazi, ale da se to snest. Priste uz si radej poridim neco jineho, skusim napriklad vanilku/jahodu.
Chtel sem se jen zeptat obednal jsem si WPC 80 - protein banan, prisel mi k ni balicek 250g protein WPC 80 - BLUEBERRY, za coz se nezlobim nijak, jen nechapu proc na etikete resp. nutricnich hodnotach neni napsano, co obsahuje blueberry prichut a jsou tam jen banan, coko, jahoda a vanilka. (je mi jasny, ze to bude mit stejnou hodnotu nejspis jako vsechny ovocne prichute, ale i tak mne prekvapilo, ze firma jako extrifit udelala takovej kopanec :D)
edit. no jo sem debil a pisu rychlejs nez myslim :))
Naposledy upravil redis dne pá duben 15, 2011 9:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | ...mne prekvapilo, ze firma jako WPC udelala takovej kopanec :D) |
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
mozna sem tam mel dat uvozovky no ^.^'
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Saint-Jimmy dne pá duben 15, 2011 9:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
aha samozrejme, jsem myslel extrifit :) jestli narazis na todle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
tak ono logicky krom coko maj vsecky ovocny stejny hodnoty, rekl bych, ze na tom bude urcite boruvka stejne, jinak vyhodit vsecky krabice? pokud vim, tak se napriklad prelepuje etiketa :D nebo se pridava letak ci tak ^.^' Jen se docela na tu boruvku tesim vcera sem chutnal ten banan a jak sem se na nej tesil,tak jsem chutove trosku zklamanej ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
jj, ta borůvka mě taky zajímá, tak jsem zvědavej na ohlasy.. Ačkoliv moc WPC od Extrifitu nekupuju, mám jiný favority. Ale věřim tomu, že je to dobrej protein. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
lebo hladam balenie okolo kila a pol chcel som tam mat okolo 80% bielkovin menej radsej nie a zda sa mi ze su za dobru cenu. je na nich nieco zle? ale rad si necham poradit ked je na nich nieco zle
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: |
lebo hladam balenie okolo kila a pol chcel som tam mat okolo 80% bielkovin menej radsej nie a zda sa mi ze su za dobru cenu. je na nich nieco zle? ale rad si necham poradit ked je na nich nieco zle |
No jediny co se me na nich "libi" je cena, a prave proto bych si nekoupil ani jeden. Popis produktu strasny, zadne informace, davkovani podle hmotnosti - to slysim poprve, pro me neznamy vyrobce, buh vi co to je, jestli chces dobry a levny protein a nejsi v diete sahni po necem co vyrabi Promil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Mablung napsal: | | Situace dospěla do stádia, kdy u proteinů nezáleží až tak na kvalitě...na kecy kolem BCAA kašli.... |
Pan je zrejme odbornik..... |
Zapomněl jsi zkopírovat jednu větu
| Mablung napsal: | | ...Nekoupíš-li nějaký podpultový šmejd, ... |
Kvalita proteinů se hodně srovnala. Rozdíl mezi nimi velký není. Minimálně ne tak velký aby to ovlivnilo kondičního cvičence. Samozřejmě, pokud se koupí nějaký šmejd, tak rozdíl je, ale v klasické cenové kategorii jde skutečně jen o výše zmíněné vlastnosti.
BCAA v proteinu jsou jen reklamní kecy. Nepopírám užitečnost BCAA, ale to množství co se v proteinech vyskytuje vliv buď nemá a nebo totálně zanedbatelný. Pokud do sebe někdo bude prát několik desítek gramů BCAA denně, tak to bude mít vliv jak na jeho kondici, tak i na peněženku.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|