VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-3513-v44-vita-complex-forte.html

vhodné pro aktivní život nebo je to jen velká reklama? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-3513-v44-vita-complex-forte.html

vhodné pro aktivní život nebo je to jen velká reklama? :)

Vzhledem k těm chelátovejm vazbám asi fakt da best value for money
kwaker

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čím dál tím víc zastávám názor, že umělé multivitamíny jsou vyhazování peněz a ovoce a zeleninu nenahradí ani omylem. Nejlepší multivitamíny co jsou, tak je ovoce a zelenina. Dokonce jsem ted četl článek o NEPROSPĚŠNOSTI užívání multivitamínů. ??????
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
čím dál tím víc zastávám názor, že umělé multivitamíny jsou vyhazování peněz a ovoce a zeleninu nenahradí ani omylem. Nejlepší multivitamíny co jsou, tak je ovoce a zelenina. Dokonce jsem ted četl článek o NEPROSPĚŠNOSTI užívání multivitamínů. ??????

Tak určitě není nad to získávat vitamíny a minerály z přirozených přírodních zdrojů. Boužel je třeba vzít v úvahu fakt, že dnešní ovoce a zelenina není to, co bývala a těch vitaminů a minerálů má o hodně hodně méně, než v dřívějších dobách, kdy zemědělství bylo trochu o něčem jiným..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já myslím že ty vitamíny /ne šumivé/ jsou posazeny asi tam někde jako je protein oproti kvalitnímu masu takže rozhodně ne uplně tak špatně. Rozhodně ale věřím akorát těm který vyrábějí léčiva .
Korny

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

umělé multivitamíny vyhazování peněz?
1) najdi si kolik vitamínů obsahuje zelenina a ovoce a spočítej si, kolik by tě stálo přijímat tolik vitamínů ze zeleniny a ovoce, kolik máš v jedné tabletce multivitamínů.
2) multivitamin by měl být základní doplňek jídelníčku každýho sportovce, i rekreačního
3) pokud bys jedl tolik ovoce a zeleniny aby tělo mělo dostatečný příjem vitamínů, dostaneš do sebe mnohem víc chemie než s jednou tabletkou multivitaminu nebo si myslíš, že všechno ovoce je bio?

samozřejmě zelenina a ovoce je pro tělo důležitá a určitě neříkám, že je dobrý vyřadit ji z jídelníčku a cpát do sebe tabletky, jen se mi nelíbí ten názor, že umělé multivitamíny jsou vyhazování peněz, to už bys pak mohl říct o každém doplňku výživy...
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
umělé multivitamíny vyhazování peněz?
1) najdi si kolik vitamínů obsahuje zelenina a ovoce a spočítej si, kolik by tě stálo přijímat tolik vitamínů ze zeleniny a ovoce, kolik máš v jedné tabletce multivitamínů.
2) multivitamin by měl být základní doplňek jídelníčku každýho sportovce, i rekreačního
3) pokud bys jedl tolik ovoce a zeleniny aby tělo mělo dostatečný příjem vitamínů, dostaneš do sebe mnohem víc chemie než s jednou tabletkou multivitaminu nebo si myslíš, že všechno ovoce je bio?

samozřejmě zelenina a ovoce je pro tělo důležitá a určitě neříkám, že je dobrý vyřadit ji z jídelníčku a cpát do sebe tabletky, jen se mi nelíbí ten názor, že umělé multivitamíny jsou vyhazování peněz, to už bys pak mohl říct o každém doplňku výživy...

O každém ne, ale o dost z nich ano a právem :-)
Problém multičehokoliv je to, že je to multi a ty do sebe cpeš i to co nepotřebuješ. Co se vitamínů rozpustných ve vodě týče, budiž, budeš mít kapku dražší moč, ale u rozpustných v tucích bych už byl kapku opatrnější a co se minerálů týče, tam je špatně jak nedostatek, tak přebytek (záleží na prvku a množství, to už by musel vysvětlovat někdo kdo do toho vidí lépe)
Co se ceny ovoce týče, není to až tak věcí ceny, jako spíše složení potravy. Léto a podzim se dá v klidu přežít s ovocnými a zeleninovými saláty ze zahrádky a jen zbylých pár měsíců se "přikrmovat". Ale kolik lidí to dělá?
Korny

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně, já to až zas tak biochemicky neberu, ale co vím je, že každej sportovec by měl nějakej multivitamin pořídit a neublíží to ani člověku, kterej nesportuje, tam už se ale dá spekulovat o tom jestli to není vyhazování peněz, protože pokud nesportuje a jí ovoce a zeleninu, tak mu tyhle vitamíny stačí. pokud ale sportuješ, tělo potřebuje vit. a min. víc a potom si myslím, že je čas sáhnout po doplňku. a jde hlavně o to, že se mi prostě nelíbí ten názor, že jsou to vyhozený peníze...spousta lidí se totiž řídí heslem: z toho svaly nerostou, tuky to nespaluje, tak na co si to budu kupovat...doma mají poličku plnou creatinů, tribulů, bcaa, proteinů, gainerů, ale takovej základ jako vitamíny a minerály tam chybí...znám takových lidí spoustu...
Shalke

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 4:35 pm    Předmět: Multivitamín/multiminerál "přírodní" Odpovědět s citátem

Čáu, mohl by mi někdo doporučit multivitamín,multiminerál který by byl z tzv. "Přírodních vitamínů" ne z uměle vytvořených..? Sám jsem hledal a našel jsem Zelený zdroj od Nature´s Bounty, ale ten se už bohužel neprodává. Nebo jestli máte zkušenosti s nějakým jiným kvalitním Multivitamínem/Multiminerálem s dobrou využivatelností tak mi poraďte, budu rád (:
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 4:43 pm    Předmět: Re: Multivitamín/multiminerál "přírodní" Odpovědět s citátem

Shalke napsal:
Čáu, mohl by mi někdo doporučit multivitamín,multiminerál který by byl z tzv. "Přírodních vitamínů" ne z uměle vytvořených..? Sám jsem hledal a našel jsem Zelený zdroj od Nature´s Bounty, ale ten se už bohužel neprodává. Nebo jestli máte zkušenosti s nějakým jiným kvalitním Multivitamínem/Multiminerálem s dobrou využivatelností tak mi poraďte, budu rád (:

Co to je přírodní vitamín ? Třeba vitamín C se vyrábí tak že v ohromných tancích v roztoku prorůstá plíseň produkující tento vitamín - je to přírodní ?Plíseň je taky součásti přírody, ne?
Shalke

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 5:05 pm    Předmět: Re Deatlift: Odpovědět s citátem

Re Deatlift: Těžkej den?.. :D Ano, nevyjádřil jsem se uplně nejlíp v tom co hledám, ale myslím, že to jde pochopit. Hledám Multivitamín/multiminerál s co možná nejlepší využivatelností a to jsou právě vytamíny "přírodní". Nevím jak jinak to říct.
Qwake

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle ovoce a zeleninu, když chceš tak moc přírodní... Myslím, že mezi vitamíny, co ty myslíš nic speciálního nenajdeš.

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 5:23 pm    Předmět: Re: Re Deatlift: Odpovědět s citátem

Shalke napsal:
Re Deatlift: Těžkej den?.. :D Ano, nevyjádřil jsem se uplně nejlíp v tom co hledám, ale myslím, že to jde pochopit. Hledám Multivitamín/multiminerál s co možná nejlepší využivatelností a to jsou právě vytamíny "přírodní". Nevím jak jinak to říct.
Ale ne...jen co je dnes přírodní ? Myslíš třeba výtažek z šípku , který obsahuje vit. C...nebo antioxidanty z borůvek apod?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Just dělá přírodní produkty - podívej se tam. Je to ale docela drahé.
McLaren

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miki222 napsal:
jaka je dobra klbna vyziva ked ju chcem kupovat z lekarni ?

Cus,
ja jsem vyzkousel Flex Code, je tu novy, vyrabi ho Spanele a je extremne silny. Tablety jsem prestal uzivat, protoze si myslim, ze nemaji tak velky ucinek a zelatinove kapsle se taky nevstrebavaji. Takze ted pouzivam jedine tekutou formu. Flex Code je v tom vybornej. Skvele se vstrebava a ma dobrou chut. Obsahuje nejak 90 mg nizkomolekularni hyaluronove kyseliny, coz je extremni doza v porovnani s ostatnima a tak, ktere nemaji ani polovinu.
mc

ps mimochodem nevim jestli se daji kombinovat tekute aminokyseliny s tekutou kloubni vyzivou. Flex Code beru s jidlem, ale peptidy v aminokyselin by mohly zvysit ucinek... x
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: