|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Ty strie mu na závodech vyloženě pomůžou :P
Proč mu doteď nikdo neřek, že méně je někdy více? By mě zajímalo jestli si myslí, že čím víc kg tím větší úspěch.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
No co. Hlavně, že mu to pořádně roste. Co by za to jiní dali.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Octopussi, ty jsi fakt momentalne nejvetsi troll tohoto fora  . S takovym nesnasenlivym postojem ke vsemu a vsem ses narodil nebo sis to nejak vypestoval?
A to o tech striich jsem nepochopil uz vubec... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Aha, takže každej kdo nemá ke všemu poslintaně pozitivní postoj je troll? Zvláštní definice.
Co je nesnášenlivýho na suchým konstatování, že se někomu něco nelíbí?
Ale neboj, jsem zvyklej, že lidi držkujou, protože mám jiný názory než masa
Tobě přijdou strie jako estetická záležitost? Mně teda ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Tobě přijdou strie jako estetická záležitost? Mně teda ne :) |
Vyhledem k tomu, ze osobne jsem popraskany jeste z drivejska tak to neberu sice jako pozitivum, ale neco s cim se musis naucit zit. Jinak se nechci do vasi debaty vmesovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Neprijdou mi nikterak esteticke, jenze strie ma hodne kultiku i lidi co cvici jen pro kondici (vcetne me) a svete div se - i lidi co nikdy necvicili a maji jen sussi a min pruznou kuzi. Na podiu to videt neni kvuli barve a i kdyby bylo, tak chces rict ze by pak dostal min bodu? Zrovna soutez krasy kulturistika neni  .
Stejne tak gyno neni jen dusledek anabolik a ma ho taky urcite % lidi (myslim ze i ty jsi mel, jestli se nepletu) a i tak vidim tady na foru casto vykriky gyno= sypac. Pro me stejnej trolling. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
on je uz male prasa... tie kila proste na svoju vysku uz nema kam naplacat... jeho clovek o chvilu lahsie preskoci jak obide :D estetika veskera ziadna a to sam mam sto kila ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | on je uz male prasa... tie kila proste na svoju vysku uz nema kam naplacat... jeho clovek o chvilu lahsie preskoci jak obide :D |
Přesně tohle se snažím celou dobu říct. Bacha abys taky nebyl za debila co nic nedokázal a umí jen kritizovat
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Nedělá balet, ale top kulturistiku, tak je pochopitelny, ze bude v objemu prase a ne porad stejnej a rikat tu je moc tlustej v priprave, nebo ma strie je zkratka demence, kdyz jde o tech par chvil na podiu, kdy to bud rozbije, nebo ne _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|