The Eagle- nuda... stotoznujem sa s tymto komentom na csfd od stefano:
Toto je Gay film. Jiné vysvětlení není. Story: Chabrý římský důstojník Channing Tatum zachrání otroku Jamie Bell život a vydá se s ním do nitra barbarské Anglie, aby odhalil tajemnství zmizelého tatínka a získal zpět vojenskou standartu. Cestou na sebe vrhaji s ex-otrokem mlsné pohledy, občas kamera zabere hezkou přírodu a la national geographic a sem tam narazí na legračně stylizované místní domorodé kmeny. Násilí, které by tak slušelo tématuje nasnímáno mírně, jako pro předškoláky. Poslední co by mohlo snímek zachránit je silná hlavní postava. Boužel božan Channing Tatum má charisma chcíplé krysy a jeho herecký výkon se omezuje na to, že si občas sundá halenu a zatne. Avšak minimálně 4 procentům diváků se film bude líbit.
Wild Target - 3.5/5
vcelku pekna komedie ... neco tomu na tu ctvrtou hvezdu chybi a presto tri sou malo :) asi mne zklamal takovej kycovitej konec, ikdyz taky usel :D jak rikam neurazi a clovek se zasmeje takova dopoledni blbina na zasmani:)
Mě se libí filmy Rocky, Neporazitelný, Kriminál (Lock Up) to je asi z tech bojových.
A pak Občanský průkaz se mi hodně líbil, je to něco jako novodobé Pelíšky.
Vcera na CT1 davali moc povedeny film http://www.csfd.cz/film/223906-pravidla-lzi/ jeden z nejatmosferictejsich i nejlepsich ceskych filmu co sem videl. Cele to pusobilo dost realne a opravdu to tak v mnohych vecech v komunitach chodi. Navic to bylo vyborne od vsech zahrane, jak Langmajer tak me nejvic dostal Igor Chmela a jeho stihy, az jsem si myslel ze je fakt fetak, ten jeho vystraseny a vystihovany oblicej mne z toho filmu utkvel v pameti nejvic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru