|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m sprint kraul
Tanečky
40 minut lehkej trénink
Zítra se musím konečně víc vyspat, o víkendu to bude náročný a přejít přetrénování tréninkem se mi zatím nedaří  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut lehkej trénink
Plavání
400m mix
Dneska opět zlehka. Na soutěž pojedu v neděli, zítra ještě půjdu plavat i tancovat, abych doladil formu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so duben 16, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut trénink techniky
45 minut practise
Nohy opět namožený  , už mě to pěkně sere, celej týden mě bolí. Přišla mi zásoba BCAA, sem zvědavej co udělá hyper mega dávkování před zítřejšíma závodama, doufám že budu čilej jako ... čipera!
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Středočeský pohár v Kladně
7./28, poslední ve finále
Dneska 4 kolová soutěž, v prvním kole jsme byli 1., v druhým a třetím 3., ale ve finále jsme dostali naložíno zase  . Partnerka už si balí do španělska a nemá čas na trénink, takže to už asi o moc lepší nebude, porazili jsme dneska 2 páry co udělaly třídu B, protože to bylo natřískaný, další 2 páry ve finále ji udělaly taky, takže to příští týden bude trochu uvolněnější a snad to na bednu dokopeme konečně. Zkusím sem nahrát video z finále jak skáču parádičku na paty v jivu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
Spíš nám pak sem nahraj přehlídku potenciálních nových partnerek
A jinak furt dobrý, a ať se příště daří. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Mne se moc nelibi, jak ta baba tancuje. Mas kliku, ze ji budes menit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
120 minut trénink techniky
Novej týden je tady, nemám žádný speciální téma, prostě budu pomalinku mravenčíma krůčkama pracovat na technice  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út duben 19, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m sprint kraul
Tanečky
45 minut intenzivního tancování
Začal jsem makat na rychlosti noh a je to mírně řečeno dost vyčerpávající, byl sem zpocenej jak Draper po hodině na kole, štěstí že na sále nikdo se mnou nebyl a nezapotil sem ho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 20, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut practise
45 minut trénink na rychlost
Makám na tom, brzo nahraju nějaký video jak kmitám jako turbomyš  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m kraul sprint
6x25m prsa relax
Dneska zlehka, mám po včerejšku úplně rozbitý nohy a nemůžu je ani propnout  . Na sobotu sme naplánoval 2 závody, sou od sebe jenom 370km, takže to bude mazec  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
Pátek - plavání
10x25m kraul sprint
100m prsa rehab
Vyškovský pohár
3./14, 2 kola
Dneska soutěž ve vyškově, dostali jsme pohár i metál, takže super  , před náma jeden pár co udělal B a jeden co byl místní, takže to bylo fér a tancovalo se mi hezky. Zítra jedem na soutěž k Olomouci, tak doufám že to tam rozbijem  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Neděle - plavání
500m mix
Neděle - tanečky
45 minut trénink techniky
Tanečky
90 minut trénink techniky
TH 87.5kg což je super, začínám se cítit dobře a rychle, jsem jen 2,5kg od své ideální taneční váhy a pak už jen budu řešit poměr svaly a tuk  . Další soutěž až příští sobotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 25, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
Olomouc nebyla? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|