|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: so únor 19, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: so únor 19, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
BEST
Dr. House
Scrubs (v Aj, CZ titulky)
Jmenuji se Earl (Parádni Seriálek)
Ženatý se závazky
How I met your mother ( v Aj, CZ titulky ) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 19, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Souhlas smajdalfe...Red dwarf je geniální. Plánují novou sérii. Ikdyby byla z polovina tak dobrá, jako ty starší, udělá to člověku kupu radosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 19, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
Nemluvím o deváté sérii. Měla by se točit nová. Naznačil to jeden z herců. Myslím, že Chris Barrie, nebo Craig Charles.
Devátá série (Zpátky na zemi) je krátká a není moc vtipná, za to je místy až nečekaně smutná. Jsou tam naprosto vážné scény, kdy si Lister namlouvá Kotchanskou, a ona se mu směje, že je pod její úroveň...a on normálně pláče (bez nadsázky) a říká, že jí jednou získá. To jsem v takové šílenosti nečekal, bylo to hodně působivé. Skvěle zahrané a nečekané. Stahni si to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so únor 19, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
Já jsem teď sledoval seriál OZ z ězeňskýho prostředí a byl dob rej, ale ne celej, nebyly titulky a anglicky to pro mě není relax _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne únor 20, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Nemluvím o deváté sérii. Měla by se točit nová. Naznačil to jeden z herců. Myslím, že Chris Barrie, nebo Craig Charles.
Devátá série (Zpátky na zemi) je krátká a není moc vtipná, za to je místy až nečekaně smutná. Jsou tam naprosto vážné scény, kdy si Lister namlouvá Kotchanskou, a ona se mu směje, že je pod její úroveň...a on normálně pláče (bez nadsázky) a říká, že jí jednou získá. To jsem v takové šílenosti nečekal, bylo to hodně působivé. Skvěle zahrané a nečekané. Stahni si to. |
Ty díly jsem viděl jsou jenom 3 ,,Jak herci zestárli, tak už to neni ono Zpátky na Zemi se mi nelíbyl ani jeden díl...No možná hned 1.díl _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
The Walking Dead - moje oblubene zombieovky v serialy co viac som si mohol priat... uz len cakam na dalsiu seriu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
The Avengers
- kdo má rád Marvelovky, tak ať to zkoukne, jsem zatím u 6tého dílu 1 serie a je to paráda, trocha nostalgie z dětských let, kdy jsem na to koukal snad každý den  .
Takže se tam objevují hrdinové jako je Kapitan Amerika, Hulk, Thor apod. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
Hra o trůny vypadá po prvních dvou dílech dobře. A Momoa mi potvrdil, že novej Conan bude ostuda, už jen kvůli němu :-D _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jmenuju se Earl
Big bang theory (občas)
Simpsonovi
South park
Četnické humoresky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Hra o trůny vypadá po prvních dvou dílech dobře. A Momoa mi potvrdil, že novej Conan bude ostuda, už jen kvůli němu :-D |
Game of thrones momentálne moj top, keďže práve dočítavam aj štvrtú sériu kníh a teším sa na bud. rok Tanec s draky, ktorý G. R. R. Martin konečne po rokoch dopísal, a práveže Momoa zatiaľ predčil očakávania, aj čo sa muskulatúry týka je to vcelku ok, podľa mňa vybrali veľmi dobre jeho ako Khal Droga. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|