|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Petey

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 8:45 am Předmět: |
|
|
hydro od ON som mal,ale je to hnus  kvalita je ale samozrejme niekde inde _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
No není to nejlacinnější..ale šlo dolů, dřív byla ta pixla 1600g za 1300 Kč a ted už se dá sehnat za 990. Ale oproti Smartlabs (4000g za 2000 Kč) pořád rozdíl no..
Petey: Jakou jsi měl příchuť? Jen hořký nebo v čem ještě hnusný? _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
mal som prichut jahodu,a bolo to dost horke (taky nezvyk) ale mne vseobecne prichute od ON nesedia,ani pri gold whey _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Smartlabs me zacina lakat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Smartlabs me zacina lakat.... |
Je to paráda za tu cenu. Hlavně se mi libí, že složení je prostě protein a sukraloza..žádný vycpávky typu xantanovejch gum, maltodextrinů a všemožnejch barviv.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
akurat pijem myofusion - coko, nepeni, neprasi, chut vyborna, po zamixovani pocitovo, ako ked pijem horúcu coko (konzistencia)  , vsetky proteiny co som mal doteraz, boli "vodnate", toto je ine. Urcite odporucam.
Dostal som k nemu aj tester nutrendu -coko, dost prasi, ani nepamatam protein co tak penil, ale clovek pocka par min. a pena je dole, chutovo tiez výborny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
lepsi jsem nemel
jak chutove tak obsahove
jedine minus je penivost
doporucuju |
Obsahově jsi lepší neměl? Můžu se zeptat, co jsi pil doteď? _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
lepsi jsem nemel
jak chutove tak obsahove
jedine minus je penivost
doporucuju |
Obsahově jsi lepší neměl? Můžu se zeptat, co jsi pil doteď? |
promil, nutrend a penco
a neco z 4fitness _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
lepsi jsem nemel
jak chutove tak obsahove
jedine minus je penivost
doporucuju |
no nevypada az tak zle za tu cenu, je tam urcite prevaha koncetratu nad izolatom i ked nie asi moc velka kedze obsah bielkovin je 76% ... pomer sacharidov je maly cize kvalita spracovania tam je ... docela fajn vyber za tu cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
Sám jsem si teď objednal Chow od Smartlabsu, chci si rozšířit obzory a zkusit něco, co tu na ronnie shopu nenajdu. Jejich proteiny jsou hodně chváleny, hlavně co do chuti, tak jsem zvědavý a pak napíšu malé zhodnocení. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Sám jsem si teď objednal Chow od Smartlabsu, chci si rozšířit obzory a zkusit něco, co tu na ronnie shopu nenajdu. Jejich proteiny jsou hodně chváleny, hlavně co do chuti, tak jsem zvědavý a pak napíšu malé zhodnocení. |
tak to jsem taky zvedavy, bych ho taky prubnul casem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Sám jsem si teď objednal Chow od Smartlabsu, chci si rozšířit obzory a zkusit něco, co tu na ronnie shopu nenajdu. Jejich proteiny jsou hodně chváleny, hlavně co do chuti, tak jsem zvědavý a pak napíšu malé zhodnocení. |
Chow jsem neměl, ale obecně už nic jinýho než SmartLabs nekupuju (teda když už něco kupuju ). Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
Teď mám 100% CFM Whey protein od Smartlabsu a od jiného výrobce už asi kupovat nebudu. Vynikající a nebojím se říci, že nejlepší protein, který jsem kdy měl. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|