|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | kubaz napsal: | mam radost ze za chvilku zacina xtb trading cup 2011 , minuly rok to borec pry vklad znasobil asi o 4 000 % , ale jsou to zkušenosti k nezaplacení , kouknete někdo taky ? vyhra jsou drobne , nejaky 1 000 000 euro |
Dobrý ceny, pěkně jim ty spready vynáší Pokud získáš nějaké zkušenosti tak jedině špatné. Real trading nemá s gamblingem na virtuálním účtu nic společného. Vážně by mě zajímalo jak jsou na tom minulí vítězové dnes v reálu |
Věc statistiky. Kdybys do soutěže přihlásil pár tlup orangutanů, jejich výsledky by byly velice podobné lidem. Včetně těch 4 000 % zisků či ztrát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so duben 23, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
Mám radost z naší hokejové repre, oba zápasy EHT moc pěkné.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so duben 23, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
Brněnští fanoušci = nej fanoušci v republice, to je třeba uznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
Uplně jsem byl nadšený když jsem byl ted u babičky na velikonoce a mohl jsem se zvážit, jelikož doma nemáme váhu. Jak jsem se podíval, měl jsem tam 54kg, říkal jsem si: ,,Je to vtip? Asi před 2 týdny jsem se vážil a 52kg a ted? 54 ! '' Měl jsem vážne uplně velkou radost.
Ted už jen stačí doufat, aby mě příjmuli na školu, v uterý si to jdu zjistit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Váhám nevěř,.. ráno mám třeba 71 kg a večer než jdu spát tak klidně 73-74 kg.
Nech se změřit přístrojem inbody.
http://www.nopain-nogain.cz/80-mereni-tuku-pomoci-inbody.php
To ti změří všechno. Od tělesnýho tuku, vody, svalstva atd. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
stojí to cca 200 kč _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Váhám nevěř,.. ráno mám třeba 71 kg a večer než jdu spát tak klidně 73-74 kg.
|
Co je na to divného? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grok

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | stojí to cca 200 kč |
I tak, vše co jsem si vydělal na brigádě mi máma sebrala, takže ted musím čekat na brigádu a peníze půjdou do rukavic a né do téhle té ,,váhy''. Snad časem, jinak dík a soráč za OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
MAST3R - tím jsem chtěl říct, že pokud se Grok třeba vážil ráno a měl 52kg, potom se vážil za dva týdny třeba odpoledne a má 54 kg,.. prostě vždycky ta váha souvisí s hodně věcma. Jestli jsem byl na záchodě, jestli jsem předtím něco pil atd. Navíc váha ti neřekne jestli si přibral loj nebo svaly. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Grok napsal: | | Reiben napsal: | | stojí to cca 200 kč |
I tak, vše co jsem si vydělal na brigádě mi máma sebrala, takže ted musím čekat na brigádu a peníze půjdou do rukavic a né do téhle té ,,váhy''. Snad časem, jinak dík a soráč za OT. |
na rukavice se vykašli.. já sem s nima cvičil skoro 2 roky a bylo to k ničemu.. úplně mi to limitovalo úchop, neudržel jsem kvůli tomu pořádně činku.. teď sice mám na rukách pořád strhaný puchýře, ale rozhodně je úchop nesrovnatelně lepší a v přímým kontaktu se železem je to taky o hodně lepší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|