Podle mě propínáš až moc lokty, nedělá jim to dobře, zkus trochu méně.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
propínáš lokty správně. pokud tam nemáš přidanejch 40+ kilo, tak jim to nijak neublíží. člověk by nevěřil, ale jsou na to stavěný.
nedopínání loktů jsou ty frozzovy kulturistický pumpovací metody...
propínáš lokty správně. pokud tam nemáš přidanejch 40+ kilo, tak jim to nijak neublíží. člověk by nevěřil, ale jsou na to stavěný.
nedopínání loktů jsou ty frozzovy kulturistický pumpovací metody...
Nejsou žádný moje kulturistický pumpovací metody, tak to sem nepiš. Já napsal svůj názor co si myslím, to samý platí např. u bic. zdvihů na scotově lavici, též by si neměl jezdit úplně dolů, ale nechat si tam pár stupňů.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ono jde o to co od toho chces,kdyz ti pujde o silu,tak vetsinou musis zabrat tak, ze se ti ty lokty proste propnou,jestli o svaly,tak ty maji zustat co nejdele v kontrakci a nema se ti stat,ze bys to propinal,ani jako na tom poslednim videu.Stejne je to skoro u vsech tlakovych cviku. Tim ze propnes, preneses zatez ze svalu na kloub.
dneska jsem přisel na (pro me novou) techniku pri klicich na bradlech... vzdycky jsem cvicil s pridanym zavazim (20kg - 25kg kotouč zaveseny na horolezeckym lane :) ), ale dnes jsem zkusil metodu alá klubíčko, kdy vylezu na bradla, předkloním se a kolena přitáhnu k bradě (asi do úrovni pasu) a nepropínám uplne lokty, koncim neco malo za půlkou při pohybu směrem nahoru...docela to je nařez, berou u toho krásně kozy a triceps...
lidi u bradel s tim taky souhlasim nepropínat lokty ale u scotovky to prece taková legenda jako Larry Scott doporucoval aspon co jsem videl na nekolika videjích???
Nechci zakládat novej topic, odpusťte si, prosím, komentáře, že jsem archeolog apod. :)...
Bradla jsou převážně na spodní část prsních svalů, ale mě z toho naopak selhává vnější část a spodky moc (vůbec) necítím... Abych nevařil z vody, přikládám videa.
Zaměřeno na hrudník, lokty rozevírám (ne utěla) apod.
DÍKY!
A? Cvičíš pekne, keď chceš ešte trošku väčší záber na hrudník, ešte sa o fúz predkloň vpred, čo tam riešiť, a áno berie to vnejšiu stranu hrudníka od spodu nahor pekne a tvaruje ako máločo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru