Zaslal: čt duben 21, 2011 6:09 pm Předmět: Stovi - New beginning
Tak jsem se rozhodl že se začnu taky kontrolovat, posledních pár týdnů mám furt problémy s jídlem, sám jsem si nalhával věci typu "Tak tenhle tejden jsem posral, budu to brát jako zkoušku co se stane s tělem a od příštího tejdne se do toho opřu" a nic..
jakožto pro ektomorfa jsou pro mě ty 3kg co jsem ztratil celkem dost, (bohužel na břiše toho nějak extra moc nezmizelo) takže si už nechci dovolit další poklesy..
nějaký stručný info : Pro srovnání- začátky
Věk : zanedlouho 16let<- -> nějakejch 14,5 cca
Váha : 80kg <-----> 67kg
Výška : 192cm <-----> 186cm
míry (možná menší nepřesnosti)
Noha : 60cm <-----> nemam tušení
Lýtko : 41cm <-----> 40cm..ty na tom nejsou od přírody zle :-)
Prsa : 107cm <-----> mám dojem kolem 90cm možná míň
Ruka : 36cm <-----> 29cm
Břicho : 79cm <-----> podle záznamů 83cm- nevěřim tomu..odhaduju tak 75cm
Váhy (maxka) -
BP - 90kg<---->asi 30kg :-D
MT - 160kg<---> nezkoušel jsem
Dřep- 80kg <---> 40kg
Když jsem začínal, chodil jsem na kickbox, teď se tam nemám jak dostat, možná až bude řidičák bych to rád obnovil
Edit, bullshit ,censored
-> nějakej homemade split co jsem v 16 jel, nechám si to tu jen kvuli váhám
Shyby 4x6 ( víc neudělam)
Bench - 20x 40kg
10x 50kg
8x 65kg
5x 70kg
5x 80kg
4x 80kg
4x 80kg
1x 90kg - maximálka, odzkoušeno už dřív
Přitahy v předklonu - 5 sérií, všechny s 60kg
tlaky s jč hlavou nahoru- 5x20kg
5x25kg
5x25kg
5x25kg
5x25kg
Rozpažky hlavou nahoru - 3 série s 15kg jč
Tlaky ve stoje před hlavou- 10x 30kg
6x 40kg
6x 50kg
6x 50kg
6x 50kg
Naposledy upravil Redshank dne so leden 26, 2013 7:54 pm, celkově upraveno 6 krát
Ten jídelníček nechápu. Do objemu naprosto k ničemu.
- snídaně je základ dne, místo cornflakes dej raději ovesný vločky, přidal bych i nějaký bílkoviny (nejlépe vejce), máš jich tam málo
- svačina, .. pizza ? wtf, z toho chceš dělat hmotu?
Mezi 14:00 - 18:00 nemáš žádný pořádný jídlo, navíc i ta večeře nestojí za nic. Po tréninku potřebuješ kromě sacharidů i bílkoviny, nejlépe maso (kuřecí, krůtí, hovězí). To jsem tam během dne nenašel žádné, což je velká chyba. Nechápu jak chceš tvořit svalovou hmotu bez masa.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Ten jídelníček nechápu. Do objemu naprosto k ničemu.
- snídaně je základ dne, místo cornflakes dej raději ovesný vločky, přidal bych i nějaký bílkoviny (nejlépe vejce), máš jich tam málo
- svačina, .. pizza ? wtf, z toho chceš dělat hmotu?
Mezi 14:00 - 18:00 nemáš žádný pořádný jídlo, navíc i ta večeře nestojí za nic. Po tréninku potřebuješ kromě sacharidů i bílkoviny, nejlépe maso (kuřecí, krůtí, hovězí). To jsem tam během dne nenašel žádné, což je velká chyba. Nechápu jak chceš tvořit svalovou hmotu bez masa.
To bylo pro dnešek .Beru to jako takovej zase přechodnej den.Vstal jsem pozdě, neměl čas ani chuť extra vyvařovat.. jiný dny tam maso je většinou jak na oběd tak na večeři.. bohužel po tom co jsem po vločkách pozvracel celej záchod- a ne jednou jsem začal hledat alternativu..vyšly mi z toho nejlíp ty cornflakes
Vejce teda zkusim přidat, díky ;-)
tohle je právě nejhorší- jak dam do pusy věci typu vločky, ryba a pár dalších dalších přinosných věcí tak to letí ven ať chci nebo ne..pak to nahánim jak debil mlékem a sýrama
Když slyšim slova jako přechodnej den, tejden na zkoušku apod, tak si řikam, jestli se opravdu snažíš přibrat. Pokud ne, beru ok, jez si jak chceš, ale pokud tomu budeš dávat jen polovinu úsilí, pak výsledky budou taky jen polovičatý... Já když mam problém jako ty, že bych se nehlídal celej tejden, tak bych prostě nečekal žádný výsledky.
Pro mě osobně je na tohle nejlepší si nakoupit v pondělí na dva týdny a ty dva týdny jet jídelníček opravdu ve velkym a ono si pak zvykneš na ty objemy jídla a ani pak nekoukáš jestli jedeš podle jídelníčku, prostě žereš a pak jde ta váha nahoru pěkně :)
Když slyšim slova jako přechodnej den, tejden na zkoušku apod, tak si řikam, jestli se opravdu snažíš přibrat. Pokud ne, beru ok, jez si jak chceš, ale pokud tomu budeš dávat jen polovinu úsilí, pak výsledky budou taky jen polovičatý... Já když mam problém jako ty, že bych se nehlídal celej tejden, tak bych prostě nečekal žádný výsledky.
Pro mě osobně je na tohle nejlepší si nakoupit v pondělí na dva týdny a ty dva týdny jet jídelníček opravdu ve velkym a ono si pak zvykneš na ty objemy jídla a ani pak nekoukáš jestli jedeš podle jídelníčku, prostě žereš a pak jde ta váha nahoru pěkně :)
Tak bohužel nějaký omezení v tom jídle mám, takže světoborný výsledky zas nečekám, ale snažim se pro to dělat co zvládnu. Právě že tyhle slova už mam doufam taky zasebou, ty lítaly těch posledních pár tejdnů a dneska už mě to fakt nas*alo. Dneska málo času a hodně práce, tak to prostě nevyšlo...
To nakupování neni špatnej nápad.. já si vždycky nakupoval tak na 2 dny, pak to zas nějakej den nevyšlo tak sem měl zas 2 dny prd, dík za tip
Máš tam samý to je jedno, nevim kolik to bylo a tak. Když chceš nabrat tak to musíš mít prostě spočítaný přece. Ono to půjde, dej si na sebe víc času a neojebávej se. Držim palce ať dojdeš k cíly....nebo ještě dál
Máš tam samý to je jedno, nevim kolik to bylo a tak. Když chceš nabrat tak to musíš mít prostě spočítaný přece. Ono to půjde, dej si na sebe víc času a neojebávej se. Držim palce ať dojdeš k cíly....nebo ještě dál
Já to tak orientačně mám, ale přecejen to radši udělám co nejpřesnějc, díky
Ještě bych se chtěl zeptat, jaký máte zkušenosti/názory na potréninkovej nápoj s mlékem? dočítám se, že by tam měla být spíš voda, ale rád bych si byl 100% jistej
Já to tak orientačně mám, ale přecejen to radši udělám co nejpřesnějc, díky
Ještě bych se chtěl zeptat, jaký máte zkušenosti/názory na potréninkovej nápoj s mlékem? dočítám se, že by tam měla být spíš voda, ale rád bych si byl 100% jistej
Já si myslim, že je to zbytečně pomalá bílkovina po tréninku. Po tréninku bych dal gainer a 45min na to nějaký kvalitnější jídlo (maso + příloha)
Tak dneska
po pozdějším probuzení kolem 10:30 po včerejší kulturní akci asi 200g cornflakes + 500ml mléka
oběd: 150g kuřecího z grilu + Brambory, odhaduju tak 200g
kolem 14:00 to samý jako na oběd, trochu míň brambor
16:30 : 80g racio chlebíčků + banán
18:00 to co na oběd+ další grilovačka, asi 4 párky (ne ty malý ani ne špekáčky)s asi 4ma chlebama
21:00 Tvaroh
Celkově vypito asi 4,5l vody
Po včerejšku nezbyla ani kapka síly na dnešní posilku...odkládam jí na zítra..
Naposledy upravil Redshank dne ne duben 24, 2011 9:58 am, celkově upraveno 1 krát
Dneska ráno : 80,4kg
Probuzení opět okolo 10:30- 200g cornflakes + 400ml mléka,vitamíny
Oběd-Maminka dělá bramboráky, tak popřemejšlim čim k tomu nacpat bílkoviny..
kolem 14:00 budu pryč, beru si sebou 1 balení racio chlebů a krabici údajně 100% džusu
17:00 návrat, 400ml mléka a do 15ti minut do posilky
18:15 - 80g gaineru s vodou
18:45 - opět grilování- mam připraveno 200g kuřecího naloženo v medu s americkýma bramborama
21:00- 250g tvarohu, za chvíli potom asi půjdu spát, tyhle 2 dny mi daly docela zabrat
Prozatím vypito 1,5l ,jsem vzhůru asi hodinu, jelikož mám posilku tak plánuju tak 5+ za celej den
Dneska ještě nejedu podle toho splitu, začnu až od úterý (26.4)
Takže bych to dnes viděl záda (krom spodních),prsa,triceps ..v úterý nebo čtvrtek zkusim možná lehce nohy už.. chtěl jsem dneska ale po pátku ještě nemůžu..
Dneska volno
Ráno váha - 80,5kg
Po probuzení kolem 11. 150g cornflakes
11:40 - oběd 250g kuřecího+ bramb. salát
13:00 - 1 balení racio chlebů+banán + +-400 ml mléka
15:00 - to co na oběd, ale poloviční porce + opět mléko
17:00 - vidím to na nějakej celozrnej chleba,promyslim s čim.. a zase mléko :-)
18:30 - to co na oběd, viděl bych to tak na 150g kuřecího a 300g salátu
20:30 - 250g tvarohu, možná tam zkusim něco přihodit, jen tak pro lepší chuť, kombinace tvaroh+lžička už neni co bývalo
Dnešní oběd - se to nezdá ale ty talíře jsou docela velký
28.4 POPRVÉ PO PAUZE NOHY !!!!, PRSA,TRICEPS,RAMENA
Tak po dlouhý době konečně můžu dřepovat !! sice začínam na tom na čem jsem začínal když jsem začínal cvičit, tj 40 kg ale i za to jsem hodně rád :-)
jinak dneska podle propočtů 148gB a +- 440g S tuky moc neřešim
Trénink: Nohy,Prsa,Rameny,Triceps
Dřepy
- Rozcvičení
- 5x6 s 40kg
Tlaky hlavou nahoru :
-Rozcvičení
-4x60kg
Tlaky na rovný s Jč
- 4x 25kg
Rozapžky hlavou nahoru
-3x 15kg
Tlaky před i za hlavou (střídal jsem)
-4x45kg
Bench naúzko
-3x50kg
Fr.tlaky s EZ
-3x 35kg
Stahování kladky nadhmatem
-2x váhu netušim
Rozpažování ve stoje
-3x9kg
předpažování
-3x11kg
Výpony na legpressu
4x 120kg
Břicho v supersérii
5x : zvedání nohou ve visu i do stran dokud jsem se udržel, následně šup na zkracovačky na zemi..
Pak jen tak na doražení dřepy s výskokem a tric kliky
Tak konečně po těžkým začátku na škole začínám cvičit, tamto bylo blbý plácání do větru když sem nevěděl jak to bude chodit na nový škole...
aktuálně :
192cm
89kg
16 let
..celkově zas tak moc tuku nemám, ale na břiše na muj vkus až dost..
Přibližný míry :
Břicho : 85cm
Hrudník : 110cm
Ruka : 37cm
Stehno : 62cm
Maxka (po 1 op.) :
BP : 80kg
Dřep : 85kg
MT : 140kg
Shyby : max 8 op.
Tlaky ve stoje s vč : 50kg
Je to celý celkem pokles oproti minulýmu roku..
Chci se zaměřit primárně na objem (a to hlavně rukou, zdá se mi že hodně zaostávaj) a sekundárně i na výbušnost, láká mě totiž celkem dost americkej fotbal, jenže tu v okolí nikde moc neni , takže ve finále možná skončim u rugby..
Pojedu teď podle jídelníčku :
Snídaně (5:00) : 80g vloček s 500ml mlíka, do toho kakao + banán
Svačina (8:00) : 4x sendvič z toastového chleba, uvnitř plátek 30% eidamu,pár koleček salámu, někdy do toho podle fantazie něco přidám (okurku, papriku nebo něco tak..) + 250g bílýho jogurtu
Svačina (10:30) : Jako 1. svačina, ale jen 2 kusy + banán
Oběd (individuální) : co dá jídelna, snažim se volit obědy kde je aspoň nějaký maso, což je skoro vždycky, na to že to je školní jídelna, tak to celkem jde
Svačina (14:45) +- 5 racio chlebíčků, 30g ořechů
Před tréninkem (16:30) : 3tbl crea ethyl ester ( co jsem to zase koupil.. ), banán
Po tréninku (17:45) : 60g maltoxu s vodou, 50g proteiňáku taky s vodou
Večeře (18:30) : nebude každej den stejná, ale našel jsem si pár receptů typu omelety z ovesných vloček atd atd.
Před spaním (21:00) : 250g tvarohu
Trénink : PO - Záda, Ramena, Biceps
Shyby 4xmax (+-7), zkusim je dělat nějak "výbušnějc"
Power clean 4x4
Tlaky ve stoje 4x6
Přítahy v předklonu 4x6
Rozpažování 3x8
Přítahy VČ k bradě 4x8
Krčení ramen s JČ 4x12
Supersérie - Biceps s VČ - 4x8
- s JČ 4x max s menší váhou
ÚT- Nohy výbušně
Rozehřátí stylem HIIT tak 400m
Sprinty (z leže) do a z kopce 60m
Frog Jump 3x15
Hockey Jump 3x15
Ankle Jump 2x20
Truck jumps 2x15
Speed Lunge 2x 30s
ST-Prsa, ramena, triceps
Bench 5x10,6,4,4,4
Tlaky s JČ hlavou nahoru 4x6
Tlaky s JČ v sedě
Kliky na bradlech 4x 12,12,10,8
Pullover 4x8
Fr. tlaky s EZ 4x8
Rozpažování ve stoje 3x10
Rozpažování v předklonu 2x10
Stahonání kladky (triceps) 3x8
ČT - VOLNO PÁ - Nohy, ramena, triceps
Power celan 4x6
Dřep 5x10,8,8,6,4
Tlaky s VČ ve stoje 4x6-8
Úzkej bench 4x6-8
Supersérie : -Fr. tlaky s EZ 4x8
-Stahování provazu 3xmax
Rozpažování 3x10
Předpažování 3x10
SO - VOLNO NE -
Spartan Push Up 4x 20
Flying Squirrel Pushup 4x8
Kliky na míči 4x10 ( ) jedno op. beru jako tam i zpět
Kliky s tlesknutím 3x10
Close-Grip Plyo Pushup 3x10
Kliky mezi lavičkama 2x30 na doražení
Břicho : 3x týdně v posilce :
Zvedání nohou ve visu v supersérii se zkracovačkama na zemi - 4 série
2x30 to v 0:35
2x30 to v 8:02
2x15 Dragon flag
Ufffff..tak, od příštího tejdne to zkusim tak sem zvědavej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru