Taky mám čemu ty říkáš srdcovka....DEICIDE tuhle skladbu vážně složil pro mě...... když tam slyším ty řvoucí prasata, luciferovo stádo kozlů a nářky rozmačkaných dětí v mlýnku.........to je nádhera jak tam ti ubožáci škvrčí ..a hudba si v klidném tempu jede svoje.
To já jsem ve většině spíš na ten Technical death když to jde....od FLESHGOD APOCALYPSE až po CRYPTOPSY ale je toho samozřejmě celá prdel....nicméně se ti musí jevit i WACO JESUS, jasná věc
dunnoWayne: ty vole, normálně jsem si tady vytáhl CD Romperop a poslouchám to, pěkná masírka. :-))
Merrao: Co ti nedá spát? Líbí se mi to, protože se mi to líbí. Jací se ti líbí chlapi? Černí, zelení, jednonozí, dvouhlaví? A není to ve finále jedno? Důležité je to, co se líbí tobě, ne okolí...
Ten song od Negligent Collateral Collapse, co jsi postnul na předchozí straně, je melodický dost, to se ti nelíbí, mirio? Já osobně na to mám častěji náladu, než na klasické válcovny plechů I když i ty mají své kouzlo...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru