Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/273163-snadny-prachy/

moc dobry, kdo ma rad tuhle tematiku, tak musi videt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MiKra

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Donnie Darko

Vysvětlí mi někdo ten film? Hlavně ten konec jsem nepochopil..
Nebo si to budu muset zkouknout asi ještě jednou...

Když se to tak vezme, dostal se vlastně .....................

Shutter Island - to jsem pochopil hnedka, skvělej film..
Osudový dotek - taky super film, který jsem pochopil

Ale ten Donnie Darko, to je jiná liga, docela "chuťovka" na přemýšlení..

Jsem dobrák tak vyhovím Gohanovi..

Naposledy upravil MiKra dne pá květen 06, 2011 7:47 am, celkově upraveno 1 krát
tarzos

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teda říkaj, že jsem prase a úchylák.. Ale Gohane ty jsi jiná liga
Málem jsem tu slaninu a syrečky viděl znovu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra smaž ten SPOILER
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra nechceš tu taky napsat jak ten film probíhal minutu po minutě? Uvědom si že tohle čtoui lidi co by se naten film třeba i někdy chtěli podívat.
MiKra

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Mikra nechceš tu taky napsat jak ten film probíhal minutu po minutě? Uvědom si že tohle čtoui lidi co by se naten film třeba i někdy chtěli podívat.

Heh, nejdřív zkoukni ten film a pak pochopíš, že píšeš z cesty, protože jestli podle jedné mé věty pochopíš děj celého filmu, jsi opravdový borec, jinak se velmi omlouvám, nějak jsem přehlíd nápis "NEPOPISOVAT DĚJ FILMU, BERTE OHLED NA BUDOUCÍ DIVÁKY"
Koneckonců já jsem třeba radši, když tak nějak vím dopředu, o čem by to mohlo být, abych neobětoval dvě hodiny kvůli nějaký totální břečce..
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Gohan napsal:

Heh, nejdřív zkoukni ten film a pak pochopíš, že píšeš z cesty, protože jestli podle jedné mé věty pochopíš děj celého filmu, jsi opravdový borec, jinak se velmi omlouvám, nějak jsem přehlíd nápis "NEPOPISOVAT DĚJ FILMU, BERTE OHLED NA BUDOUCÍ DIVÁKY"
Koneckonců já jsem třeba radši, když tak nějak vím dopředu, o čem by to mohlo být, abych neobětoval dvě hodiny kvůli nějaký totální břečce..

To že by se neměl popisovat děj filmu je tak nějak v obecném povědomí, kromě tvého nejspíš.
A jestli máš rád části děje před shlednutím filmu, jsou na to různá fora a webové stránky.Koneckonců na CSFD máš jakési hodnocení a taky komentáře k filmu které by ti k tomu měly bohatě stačit. Určitě to nepatří do topicu kde lidi nic takového nečekají a akorát jsi momentálně ten film posral lidem, kteří si rádi vychutnají film zcela nezkresleně bez toho aby přemýšleli nad tím jak to ten šulin na tom foru myslel.
Takže si editni post, film tam ohodnotit můžeš, ale část děje vymaž.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já viděl Donnieho asi 5x a pořád vše nechápu, přesto po prvním zkouknutí jsem ho chápal. Rovnou si stáhni director's cut, tam je ještě o pár scén víc...

Jinak to je otom, co víš o cestování časem a co ne... a jak sleduješ, co se během filmu děje.

Jo a ... kdyby byl teď někdo nalákanej na Donnieho, což je dobře... tak hlavně nekoukejte na dvojku, totálně to zkazí dojem z jedničky. Horší pokračování geniálního filmu snad ani neexistuje.
MiKra

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Já viděl Donnieho asi 5x a pořád vše nechápu, přesto po prvním zkouknutí jsem ho chápal. Rovnou si stáhni director's cut, tam je ještě o pár scén víc...

Jinak to je otom, co víš o cestování časem a co ne... a jak sleduješ, co se během filmu děje.

Jo a ... kdyby byl teď někdo nalákanej na Donnieho, což je dobře... tak hlavně nekoukejte na dvojku, totálně to zkazí dojem z jedničky. Horší pokračování geniálního filmu snad ani neexistuje.

Díky za tip.. No projedu si to ještě jednou.. Je to super film a hlavně Donnnieho zahrál luxusně... A na dvojku seru..
MiKra

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
MiKra napsal:
Gohan napsal:

To že by se neměl popisovat děj filmu je tak nějak v obecném povědomí, kromě tvého nejspíš.
A jestli máš rád části děje před shlednutím filmu, jsou na to různá fora a webové stránky.Koneckonců na CSFD máš jakési hodnocení a taky komentáře k filmu které by ti k tomu měly bohatě stačit. Určitě to nepatří do topicu kde lidi nic takového nečekají a akorát jsi momentálně ten film posral lidem, kteří si rádi vychutnají film zcela nezkresleně bez toho aby přemýšleli nad tím jak to ten šulin na tom foru myslel.
Takže si editni post, film tam ohodnotit můžeš, ale část děje vymaž.

Na CSFD si právě hledám filmy, nyní jsem stahoval podle nejlepších filmů desetiletí..A komentáře k tomu jsou, ale nikdo nenapíše svůj názor, nebo pohled na věc, každý jen píše cca o čem to je a to vím taky, ani nemluvím o tom jak se tam nikdo do toho úplně zamotá... ale jak to vlastně dopadne z několika úhlů pohledu tam není..na posledních 3 stránkách minimálně..
Ale tady stejně něco napsat je o držku..
Gohan

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to asi chodíš na jiné CSFD, protože v komentářích jsou hlavně osobní názory na ten film s hodnocením bez toho, aby vyzrazovali děj a nikdo tam nepíše o tom o čem to je, protžoe vědí že ty komentáře si budou taky číst lidi kteří se podle nich orientují jestli ten film vůbec stojí za shlédnutí. To že se tam nepíše jak ten film dopadne je imho úplně normální. Představ si že si koupíš knížku a na první stránce bude shrnut děj a vyzrazen konec a až potom začne kniha. Trošku na hlavu že?
Darion

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
...

Nekdo DD povazuje za genialni film, ja ho povazuju za blbost s posranym kralikem:)
Takovyhle filmy proste neumi tocit nikdo jinej nez Lynch, doporucuju Mullholand Drive, pro me jeden z nejlepsich filmu minule dekady...

Jinak z posledni doby

Obcansky prukaz 8/10
Hezka ceska horka komedie, na tyhle filmy bych se koukal v jednom kuse

Thor 8/10
Vubec jsem nemel v umyslu jit na Thora do kina, ale hodnoceni na imdb a csfd me nakonec presvedcilo a nelitoval jsem. Dobrej blockbuster a Natalka byla proste skvela:) Obecne me tesi, ze uroven filmu podle komiksu vytrvale stoupa.
Poman

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thor 8/10

http://www.csfd.cz/film/234300-thor/

Parádní film. Trochu mě zase sral ten dabing,ale co se dá dělat .
Není to moc akční,něco jako Iron man dvojka,což mi teda nevadilo. Až na ten slabší konec. Už se těšim na Avengers.

Fast five- 9/10

http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/

Tohle byla ovšem naopak akční jízda od začátku až do konce,až na pár hluchejch míst teda,ale rozhodně nejlepší díl série.
redis

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2011 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/

Vcelku se mi to líbí, dal bych tomu 3.5/5, ikdyž je fakt, že se na další a další díl vždycky těším.
MiKra

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Million dollar baby

Skvělý film o holce a boxu, i když trochu smutný.. Hltal jsem fakt každou minutu..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: