|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darion

|
Zaslal: po květen 09, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Někdo má fištrón a nešel na 3D, ale na 2D, který je s titulkama:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/
Vcelku se mi to líbí, dal bych tomu 3.5/5, ikdyž je fakt, že se na další a další díl vždycky těším. |
oko fanúšik knižnej série, ktorá je neskutočná a nozaj jedna z top 5 svetových fantasy tým teraz žijem, seriál to bije hlavne skvelým castingom, škoda, že to práve prichádza až v ďaľších knihách, ale dúfam, že bude úspešný a hbo potiahne aj dalsie série, som počul, že druhá rada už bola odklepnutá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Ja som na tom uplne zavisly, Prve tri casti som si kazdy vecer posledny tyzden prehraval dokola, uplne som sa zamiloval :D:D
Uz som si objednal aj knihy v originali a neviem sa dockat. Kedysi som bol strasny milovnik fantasy a teraz sa mi to vracia vdaka tomuto serialu :) _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
 hotovo _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 7:09 am Předmět: |
|
|
Bazzy - neviem ci to nieco zmeni,ale toto nie je podla severskej mytologie alo podla komiksu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 10, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Bazzym. Co je moc, to je moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 10, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: |
Někdo má fištrón a nešel na 3D, ale na 2D, který je s titulkama:) |
2D je v Brně pouze dabing. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 10, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Thor je podle marvelackeho komiksu, ve kterem JE heimdall cernoch... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Ja som na tom uplne zavisly, ... |
To mi povídej, teď jsem shlédnul S01x E04 a sem akorát zase nasranej:) Tak mne to vtáhlo, že jsem na každej další díl nažhavenej čím dál víc:D Nevím co budu dělat až odvysílaj poslední díl:)) Asi odjedu hlídat zeď :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Thor je podle marvelackeho komiksu, ve kterem JE heimdall cernoch... |
daj nejaky link,ja som cital komiksy Thor a Avengers kde bol vzdy biely... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
Autori vychazeli asi z komiksu Thor, the mighty avenger,but am not sure:
http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=7041 _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 10, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|