|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bombay

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Potřebuju nový protein, takže to tu opět pročítám. Ten optimum je ve srovnání s novým Nutrendem jaký? Oboje je za litr, což je pro mě cenově optimální. Od Nutrendu mě odrazuje párkrát zde popsaná prašnost (měl jsem gainer a bylo to strašné).
U Optima jsem avizovanou čokoládu v nabídce nenašel, jen cookies případně vanilku. V čem je chyba? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | bazyco napsal: | long 70 coko kokos fakt pecka chut super |
Hm, ta příchuť mě zajímá.. A co ta borůvka, měl někdo?? |
U toho long 70 čoko-kokos, je tam ten kokos výraznej? U WPC 80 čoko-kokos spíš cítím čokoládu... kokos hodně málo, a borůvku jsem měl jen WPC 80 a je "dobrá"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Rád bych zkusil Premium Whey od wiedera případně IntraPro od Gaspari nutrition, někdo nějaká zkušenost? Hodně mě zajímá i chuť ač je to hodně individualní |
Premium Whey, osobne jsem mel coko-nugat a hodne dobry _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Fexory napsal: | Rád bych zkusil Premium Whey od wiedera případně IntraPro od Gaspari nutrition, někdo nějaká zkušenost? Hodně mě zajímá i chuť ač je to hodně individualní |
Premium Whey, osobne jsem mel coko-nugat a hodne dobry |
PW jahoda-vanilka..taky ok..neprasi nepeni..chutna
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st květen 11, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 11, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
To espress je docela dobry, alespon mne to chutnalo..... Jine prichute tohoto proteinu jsem nemel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
To espress je docela dobry, alespon mne to chutnalo..... Jine prichute tohoto proteinu jsem nemel |
Děkuju, tím že jsi tu více méně znám jako takový fajnšmekr přes chutě proteinů a hodnotíš že se dá tak ho nejspíš zkusím. Snad se mi to espresso moc rychle nepřejí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
To se obavam, ze mozna ano. Pokud chces mit jistotu, tak vol nejakou cokoladu (treba MyoFusion....), to espresso je moc dobry, ale spis jako takovy "obcasnicek" na zpetreni. Ale samozrejme je to ruzne a treba si ho zamilujes, ze uz jiny chtit nebudes...chutna proste jak espresso :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Já se hlavně obávám, že spousta lidí zde dělá jednu klasickou chybu. Alespon podle toho vypadají otázky na chuť a přejezení. Tou cgybou je koupě jednoho proteinu, až dojde, tak se koupí jiný, atd. Pak je riziko přejezední značné. Ideální je mít zároveň dva až tři druhy a mixovat. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st květen 11, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
hlavne je nesmysl se ptat na chut kdyz ji kazdej vnima subjektivne ze...
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: st květen 11, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | hlavne je nesmysl se ptat na chut kdyz ji kazdej vnima subjektivne ze... |
Určitě, nadruhou stranu si myslím, když se více lidí shodně, že je chuť dobrá/nebo že nestojí za nic, tak se tomu dá věřit a člověk zbytečně nenaletí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
Tak koupen 100 % Whey Delite od Scitec. Chuť ve vodě taková podobná ovocnému želé, v mléce to bude jistě labůžo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | nanobeast napsal: | | hlavne je nesmysl se ptat na chut kdyz ji kazdej vnima subjektivne ze... |
Určitě, nadruhou stranu si myslím, když se více lidí shodně, že je chuť dobrá/nebo že nestojí za nic, tak se tomu dá věřit a člověk zbytečně nenaletí. |
jistota je kupovat viteze chutveho testu, to je snad jasne ne
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|