|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Qwake

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo Gaspari Intra Pro ISO? Přesněji vanilku. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
Měl někdo Muscle Infusion BLACK od Nutrexu?
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | To je určitě pravda, jen je to otázka spíš financí-nebo potom koupit více druhů v menším balení. Pak by to určitě bylo příjemné střídat příchutě, jen se zase bojím, že jak se znám tak by nějaký stejně ubýval rychleji | riesim to tak, ze vzdy objednavam s niekym, objedname 2 prichute a protak rozdelime na polovice, takto sa ziadna chut nepreje, a ak trafim nechutny, tak aspon nemam plnu pixlu
| citace: | | Rád bych zkusil Premium Whey od wiedera případně IntraPro od Gaspari nutrition, někdo nějaká zkušenost? Hodně mě zajímá i chuť ač je to hodně individualní | PW jahoda vanilka pre mna chut v TOP 3 (nepeni,neprasi), ale ako si poznamenal, chut je vzdy individ. a prvy krat mam gaspariho coko a je to fakt bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
Shaggy22
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
aky protein do diety by ste mi odporucili ?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
Otázka na eshoppartu - nechcete zařadit do akce nějaký noční protein? Potřebuju doplnit zásoby, tak at něco ušetřím _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so květen 14, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Otázka na eshoppartu - nechcete zařadit do akce nějaký noční protein? Potřebuju doplnit zásoby, tak at něco ušetřím |
Naposledy byl v akci Long 80 - 7 Hours za super peníze,já si koupil vanilku a boruvku.Vanilka chuťově nic moc to boruvka je špička !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
klasika, měl jsem toho 6 kilo a pohoda.. nepráší, když s tím moc divoce šejkruješ tak je tam sice poměrně dost pěny ale ona zase rychle opadne.. rozpustnost vynikající, chuťově nemůžu porovnat, ale mě se zdá že je dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
Cena ok, kvalita ok, měl jsem čokoládu, ale nejela mi. cítil jsem z toho jakoby kvasnice. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Cena ok, kvalita ok, měl jsem čokoládu, ale nejela mi. cítil jsem z toho jakoby kvasnice. |
spis...cena nic moc ..respektive za cenu tohohle koncentratu uz se da pohybovat uplne jinde..popripade levneji ve stejne kategorii
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Bombay napsal: |
Cena ok, kvalita ok, měl jsem čokoládu, ale nejela mi. cítil jsem z toho jakoby kvasnice. |
spis...cena nic moc ..respektive za cenu tohohle koncentratu uz se da pohybovat uplne jinde..popripade levneji ve stejne kategorii |
např.?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po květen 16, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Tedka jsem se dival na neco do diety po ckd a tak trosku i obecne co je v nabidce z hydro, izolatu a proteinu 80 a vic.
1) nechapu jak je mozne ze nektere hydra maji 0g tuku a nektere 5g a vic, predpokladam ze ty s nulou jsou totalne "obrane" o vsechny biofrakce atd.
2) Nakonec me vyslo ze asi nejlepsi je Promil 80, ted ho mam doma kilovku a krom teda extremni prasnosti coz je klasika a penivosti jako velice kvalitni pena do koupele, neni co vytknout. Kvalita na koncentrat uplne super, sice to nema na obalu nabusenou gorilu s retezem v ruce. Chut neresim, vypiju vsechno, staci to nasejkrovat na 5-10 min vrznu odstat penu do lednice a neni co resit, po trenalu to davam spolu s glukopurem takze tam to neni takovej problem. Doporucuju !
edit : vada na krase aspartam.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po květen 16, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
Reflex Nutrition - the best off !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|