|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redis

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
ja si vzdycky myslel ze RP je fake :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
tak pokud RP neni fake, tak je to s některejma českejma ženama hodně smutný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | ja si vzdycky myslel ze RP je fake :D |
RP je fake v tom zmysle,ze to nie su nahodne zeny z ulice,ale dohodnute ,,herecky" _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
tak v tom případě jsem měl pravdu, že je to fake ne ?^.^'
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Povedlo sem i objevit bejvalou Borkovcovu manželku v rychlý prachy, ale ukazuje jen kozy. |
jsem si to musel znova stahnout :)) trenerka, lenka .. podobny rysy, asi mas pravdu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | MAST3R napsal: | | Povedlo sem i objevit bejvalou Borkovcovu manželku v rychlý prachy, ale ukazuje jen kozy. |
jsem si to musel znova stahnout :)) trenerka, lenka .. podobny rysy, asi mas pravdu :) |
Určitě je to ona, znal jsem jí osobně, když ještě s Jirkou žila, teď už potkávám jen jeho. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so květen 21, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem na tuning srazu v Týnci ve sprintu nasekal s mým 1.3coltíkem ctverčičkovýho golfa 1.9TDI 66kw..  Sice první tři kvalty omezovač, ale neměl šanci..  Pak jsem jel s oplem Vectrou 2,5 V6 a to už jsem si kapku nedal.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so květen 21, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 21, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
Jo, v P. Týnci byli i dva kámoši, jeden modrý bávo v cabriu a druhý šedýho Megana s mračítkama, neviděl si je tam někde? Možná i sprintovali, nevím, sám sem tam chtěl jet a zazávodit si, ale bohužel práce _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 21, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | blazen napsal: | jakej vůl může jít závodit s tdičkem (a ještě ke všemu to zjevně neumět) |
Tak byli tam borci s čipnutýma TDIčkama a to už je maso,sice start nic moc, ale pak se jim to jede.. no smoke, no fun, asi tak to vypadá.. Ale osobně jsem čekal od toho golfa víc, sice jsem zajel i kámošovo focuse 1.9TDI 66kw, ale ten golf je kapku lepší a novější, nevím co v tom autě vyváděl.. Každopádně mi udělal radost.. |
jj ty čipnutý ještě pochopím, ale základní tdi a ještě k tomu 66kw chlapec se evidentně nudil tak se aspoň jel znemožnit na sraz
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so květen 21, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Jo, v P. Týnci byli i dva kámoši, jeden modrý bávo v cabriu a druhý šedýho Megana s mračítkama, neviděl si je tam někde? Možná i sprintovali, nevím, sám sem tam chtěl jet a zazávodit si, ale bohužel práce |
Jo bavoráků a golfů tam bylo nezkutečně moc, až mě to sr.. Takže možná že jsem ho mezi nimi někde spatřil.. A megana jsem tam zahlídl jen jednoho,ale to nebyl on, protože tohle byl pořádně vyladěný čistě tuningový kousek..
Jako bylo tam tuším přes tisíc aut, teda co jsem si všiml některých čísel na autech a ještě tam dneska další přijížděli, nezkutečný maso, takže tam se každý ztratil jak mravenec, já jel už kolem druhý domu.. Protože jednak jsem ještě utahaný z tý matury a navíc jsem spal jen čtyři hodiny Na těhlech srazech se nedá spát, jednak si to člověk chce užít a navíc jsou tam blbci co jim hrajou svoje reprosoustavy skoro do rána a další co zase kolem pátý ráno začínají driftovat a vytáčet motory, případně aspoň troubit jak dementi..
| blazen napsal: | | MiKra napsal: | | blazen napsal: | jakej vůl může jít závodit s tdičkem (a ještě ke všemu to zjevně neumět) |
Tak byli tam borci s čipnutýma TDIčkama a to už je maso,sice start nic moc, ale pak se jim to jede.. no smoke, no fun, asi tak to vypadá.. Ale osobně jsem čekal od toho golfa víc, sice jsem zajel i kámošovo focuse 1.9TDI 66kw, ale ten golf je kapku lepší a novější, nevím co v tom autě vyváděl.. Každopádně mi udělal radost.. |
jj ty čipnutý ještě pochopím, ale základní tdi a ještě k tomu 66kw chlapec se evidentně nudil tak se aspoň jel znemožnit na sraz |
Byl to takový mladý rádoby hopík, takže si myslím, že autíčko dostal od papínka, tak se jel pochlubit na sraz.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|