|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Petey

|
Zaslal: st květen 18, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
to je sice pekne,ale vsetky vyrobky ktore su dovazane oficialne sa kontroluju podla noriem EU.Preto tu nekupis 90% ,,chutoviek" z americkeho trhu,ale ludia si ich zhanaju podpultovo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 18, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
Holka kúpila myofusion jahoda, no ako do tej príchute by som osobne ja nešiel, ale prekvapila veru, ani nemá tú umelú pachutinu, bude sa piť v pohode. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 6:25 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Holka kúpila myofusion jahoda, no ako do tej príchute by som osobne ja nešiel, ale prekvapila veru, ani nemá tú umelú pachutinu, bude sa piť v pohode. |
to je asi jedina prichut myofusion do ktorej by som ani ja nesiel,ale ja ovocne proteiny nemusim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Zvažuji jestli zakoupit Pure Whey (vanilka) nebo Optimum 100% Whey Gold (banán),co bude lepší poraďte mi prosím,dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
objednal sem si cokoladovej myofusion, dostal sem misto nej prichut chocolate - peanut butter, no a neni spatnej, ale na klasickou cokoladu zdaleka nema.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | objednal sem si cokoladovej myofusion, dostal sem misto nej prichut chocolate - peanut butter, no a neni spatnej, ale na klasickou cokoladu zdaleka nema.. |
Tak jsi to mel vratit a jeste bys dostal treba odskodneni :)
Ja jsem si v jednom e-shopu objednal cokoladovej protein 3kg a misto toho mne prisel vanilkovej, tak jsem si stezoval a jako odskodneni jsem jim tu vanilku uz nemusel vracet (i kdyz jsem ji nenacinal) a coko mne poslali do 2 dnu. Tomu rikam pece o zakaznika :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Draper: ja to bral tady z ronnie na centralnim sklade, ale az doma sem si vsimnul, ze to je jina prichut nez sem chtel..no ale byl sem zvedavej jak bude chutnat, tak sem to otevrel.. takze vracet otevrenej protein uz by asi neproslo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
| DerB napsal: | Čokoládovej Nitrotech, luxus, krásně krémovej čokoládovej shake |
a to si mel ve vode nebo v mlece...ja v obojim a byla to pokazde blitka..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2237-pharma-whey.html
Ochutnal jsem tohodle krasavce s 200ml mlíka. Skoro to šlo ze mě ven.
Neměla by být chuť proteinu smíchaného s mlíkem lepší než s vodou? |
kdes to sehnal ???
jestli ti to neleze za dobrou cenu odkoupim.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Moocha napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2237-pharma-whey.html
kdes to sehnal ???
jestli ti to neleze za dobrou cenu odkoupim. |
Dam o 50 vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | petr616 napsal: | | Moocha napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2237-pharma-whey.html
kdes to sehnal ???
jestli ti to neleze za dobrou cenu odkoupim. |
Dam o 50 vic |
Nerad vás zklamu, hoši, ale měl jsem jenom testovací vzorek
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
Objednal jsem si na zkoušku tady z Ronnie ten All The Whey-espresso co byl v akci za 799,- ....v eshopu zjistili, že došel a tak mi byl jako náhrada nabídnut Extritif 90 za stejnou cenu, vybral jsem si čokoládu a nakonec jsem rád. Toho espressa jsem se trochu bál, ta čokoláda od Extrifitu mi chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|