|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | prave v kauflandu treba pur land je deklarovany puvod CR u veproveho.. |
Není náhodou rozdíl kde je to balené a kde to bylo vykrmené? Např. u vajec se běžně dělá že se přivezou vejce z Polska, zabalí v Čechách a prodávají coby české výrobky (tj. uvedou "baleno v ČR", ale neuvedou vyrobeno v Polsku. Občas je důležitější to co není napsáno)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | nanobeast napsal: | | prave v kauflandu treba pur land je deklarovany puvod CR u veproveho.. |
Není náhodou rozdíl kde je to balené a kde to bylo vykrmené? Např. u vajec se běžně dělá že se přivezou vejce z Polska, zabalí v Čechách a prodávají coby české výrobky (tj. uvedou "baleno v ČR", ale neuvedou vyrobeno v Polsku. Občas je důležitější to co není napsáno) | na vejci musí být kod země - klidně polská vejce balená v ČR, ale z kodu to musá být poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | nanobeast napsal: | | prave v kauflandu treba pur land je deklarovany puvod CR u veproveho.. |
Není náhodou rozdíl kde je to balené a kde to bylo vykrmené? Např. u vajec se běžně dělá že se přivezou vejce z Polska, zabalí v Čechách a prodávají coby české výrobky (tj. uvedou "baleno v ČR", ale neuvedou vyrobeno v Polsku. Občas je důležitější to co není napsáno) |
Praha 4 masozavod modletice..zeme puvodu CR..
snad kdyz je tam zeme puvodu tak to neznamena ze je to od jinud a baleno tady ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 15, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
kuřecí štvrtky Globus - chlazené -44,90 kč / kg
kuřecí prsa mražená - nekřehčená, bez nástřiku 89,90 kč / kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
Kuřecí stehenní řízky v Albertu za 49 Kč/kg
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 24, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
ty steheni rizky sou dobry, ale je to sama slacha a tuku tam taky neni malo...
|
|
| nahoru |
|
 |
MartinSvoboda6

|
Zaslal: po leden 24, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
jn ty stehení řízky jsou celkem vostrý na ten tuk a ty šlachy, je to dobrá pra*árna
|
|
| nahoru |
|
 |
Zetor Z1
|
Zaslal: po květen 16, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
Billa a Tesco - kuřecí prsa chlazená 109 Kč/kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 16, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
i v Globusu měli nebo ještě mají mražená prsa za něco těsně pod 100. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po květen 16, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
já přemýšlím už dlouho kde nakupovat v Brně nějak přírodnějš za rozumnou cenu.
Ať už maso nebo zeleninu/ovoce ... čím dál míň se mi líbí obchoďáky.
Nemá nějaký Brňák zkušenost se zelným trhem? Případně rady ohledně toho, kde kupovat maso/zeleninu/ovoce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | já přemýšlím už dlouho kde nakupovat v Brně nějak přírodnějš za rozumnou cenu.
Nemá nějaký Brňák zkušenost se zelným trhem? Případně rady ohledně toho, kde kupovat maso/zeleninu/ovoce ? |
obchodnakum se asi nevyhnes..maso berem v globusu..ovoce a zelenina byvala dobry z kauflandu..
zelnak je taky moznost..kdyz se tam propletes mezi duchnama a mas zaparkovy nekde blizko...o) jinak ted jsem celekem casto lital do lidlu...ovoce zelenina..bez problemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | já přemýšlím už dlouho kde nakupovat v Brně nějak přírodnějš za rozumnou cenu.
Nemá nějaký Brňák zkušenost se zelným trhem? Případně rady ohledně toho, kde kupovat maso/zeleninu/ovoce ? |
Se zeleninou jsem maximalne spokojenej v Lidlu (a nejen proto, ze ho mam par metru od baraku a nemusim tak denne ty kila tahat buhvi odkud :) ), maso atd bych kupoval normalne v marketech a nejak to neresil, zase takovou spotrebu jiste nemas. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
V Bille probehla vymena dodavatele masa, misto toho co tam bylo je ted vsechno maso od firmy VOCILKA, co rikate na kvalitu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|