|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Nevím, porovnávat to nemůžu, každopádně tahle čokoláda od extrifitu mi taky příjde chuťově né moc výrazná, ale mě to vyhovuje
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | DerB napsal: | Čokoládovej Nitrotech, luxus, krásně krémovej čokoládovej shake |
a to si mel ve vode nebo v mlece...ja v obojim a byla to pokazde blitka.. |
V mléce a opravdu výborný, už jsem měl od nich i vanilku a taky dobrota.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Whey Protein od Ultimate nutrition příchuť cookies, rospustnost paráda, nepění, chuťově parádní, kousky čokolády opravdu vynikající. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
Bombay: Měl jsem čokoládu a vanilku v mléce a žádná sláva. Jsou teda i horší, vypít se to samozřejmě dá, ale znovu bych do toho nešel. Měl jsem je z předchozí akce. S Professionalem od Scitecu nebo např. Nitrotechem, Whey Gold apod. se to vůbec nedá srovnávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
no právě, jde v podstatě jen o tu akční cenu 1+1. Pokud to není vysloveně kentus, tak bych drobné rezervy v chuti byl ochotný i oželet _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so květen 21, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
| refresh napsal: | | Nevím, porovnávat to nemůžu, každopádně tahle čokoláda od extrifitu mi taky příjde chuťově né moc výrazná, ale mě to vyhovuje |
Máš recht čokoláda od Extrifitu a složení je lepší než-li All The Whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so květen 21, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
Protein od Fitca nic moc. Příchuť borůvka mě nezaujala, nepění, nejsou v něm hrudky, ale ani nechutná.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne květen 22, 2011 4:33 am Předmět: |
|
|
Whey core 100 vanilka....chuťově nic moc, té pěny....hrůza, mám rád pěnivé koktejlky ale tohle je opravdu moc _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
StEpan93

|
Zaslal: po květen 23, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
Pure whey od champion nutrition-čokoláda nebo banán
nebo WPC od extrifitu
oboje paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po květen 23, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Whey core 100 vanilka....chuťově nic moc, té pěny....hrůza, mám rád pěnivé koktejlky ale tohle je opravdu moc |
ani mi nemluv , z nouze jsem vyzkoušel čokoládu a ta rozpustnost je tragická. Je to škoda, protože chuťově velmi vydařený protein. Už jsem na ...tend zanevřel dávno, právě kvůli pěnění, je to ale už pár let, co jsem od nich něco měl, tak jsem chtěl vyzkoušet tuhle novinku a bohužel - nikdy víc!
Nedám dopustit na Optimum nutrition, střídám s extrifitem
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 23, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Ja porad nechapu, co vam vadi te pene? To vam jako nedela dobre v zaludku nebo co? Ja se naopak vzdycky snazim sejkrovat tak, aby to melo peny co nejvic (a take cim ledovejsi mleko, tim vice peny) a kdyz nahodou klesne, tak zavru sejkr a sejkruju znova a vy tu porad brecite _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po květen 23, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Pavelito napsal: | | Whey core 100 vanilka....chuťově nic moc, té pěny....hrůza, mám rád pěnivé koktejlky ale tohle je opravdu moc |
ani mi nemluv , z nouze jsem vyzkoušel čokoládu a ta rozpustnost je tragická. Je to škoda, protože chuťově velmi vydařený protein. Už jsem na ...tend zanevřel dávno, právě kvůli pěnění, je to ale už pár let, co jsem od nich něco měl, tak jsem chtěl vyzkoušet tuhle novinku a bohužel - nikdy víc!
Nedám dopustit na Optimum nutrition, střídám s extrifitem |
chuť kazí ta pěna, jinak by snad byla srovnatelná s mutantem a to je gainer, kterej sám o sobě má bejt výbornej. Já jako další protein, který si objednám volím Ultimate nutrition Whey - cookies, fakt top chuťovka. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|