Kuřecí v akci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kuřecí v akci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kuřecí v akci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
V Bille probehla vymena dodavatele masa, misto toho co tam bylo je ted vsechno maso od firmy VOCILKA, co rikate na kvalitu ?

dneska sem mel klasicky kureci prsa a kvalita mi prisla dobra, malo tuku, maso se tvarilo cerstve (zadnej zapach), takze asi ok..
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
petr616 napsal:
V Bille probehla vymena dodavatele masa, misto toho co tam bylo je ted vsechno maso od firmy VOCILKA, co rikate na kvalitu ?

dneska sem mel klasicky kureci prsa a kvalita mi prisla dobra, malo tuku, maso se tvarilo cerstve (zadnej zapach), takze asi ok..

Předtím to brali myslím že z Vodňan a to mi přišlo jako kvalitnější ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: jj driv to bylo z Vodnan, jinak dneska sem si ho daval zase (rizecky)) a bylo dobry, v cem se ti zdalo to Vodnansky lepsi?
mysH

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

tak zrovna na to vodnansky mam asi smulu, ale 3x jsem to bral v Bille a pokazdy bud primo zkazeny anebo divny smrad a chut .. takze co se vodnanskyho tyka, uz nikdy
Vladik

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam pocit ze vodnany jsme taky parkrat vyhodili..o ( min. den pred exs. tusim to bylo v kaufecu..pokud se nepletu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Mablung napsal:

tak zrovna na to vodnansky mam asi smulu, ale 3x jsem to bral v Bille a pokazdy bud primo zkazeny anebo divny smrad a chut .. takze co se vodnanskyho tyka, uz nikdy

Tipl bych to na chybu prodejny. Vodňany jsou velkovýroba, takže sterilní, přísně hlídaná (byl jsem tam i na prohlídce když jsem ještě pracoval v příbuzném oboru), takže jim kvalitu skutečně věřím.

Luster napsal:
Mablung: jj driv to bylo z Vodnan, jinak dneska sem si ho daval zase (rizecky)) a bylo dobry, v cem se ti zdalo to Vodnansky lepsi?

Třeba peří jsem z křidýlek z Vodňan otrhával jen málodky. Od Ocílky si křidýlka už nikdy nekoupím, byl jsem z toho totálně otrávený.
eschaia

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sterilní? wtf?!
Spazik

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Mablung napsal:

Mě tedy Vodňanský kuře přijde jako jedno z těch lepších co se dá koupit, nikdy jsem s nim neměl žádnej problém a nikdy nic nevyhazoval.
Ale obecně platí, že třeba kuřecí řízky není moc dobrý nechávat až do doby expirace, pak už nevypadají většinou zrovna nejlíp

Jinak tehle týden byl/je v akci v Tescu losos čerstvý filet bez kosti za 300,-/kg, to je trochu jinej materiál než ty chcíplý ptáci :-)
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do 29.2 je v Lidlu 1 kg chlazených steheních kuřecích řízků z Vodňan za stovku.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Do 29.2 je v Lidlu 1 kg chlazených steheních kuřecích řízků z Vodňan za stovku.

To ma byt nejaka dobra akce steheni za kilo, kdyz casto byvaji prsni za tuhle cenu? navic kolem stovky za kilo prsnich dostanu obvykle i u reznika (samozrejme nekrehceny)
Emtik

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tesco 105kc, asi pred mesicemtam byly krasny kousky kurat.. bez jedinyho bilyho kusu.. tak sem nakoupil 20kg a spokojenost :)
jirdano

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se nejvíc osvědčil globus, tam pravidelně mívaj 90kč/kg a není to jak jinde že tam přijdeš a maj prázdnej regál
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, kde kupujes kureci za takovou cenu u reznika? Docela bych radsi nejaky od reznika nez od velkoobchodu a za 100/kg bych docela bral.

Ja jsem prave zatim vsude videl reznika 150+/kg ... takze sem kupoval vetsinou ve velkoobchode.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Drape, kde kupujes kureci za takovou cenu u reznika? Docela bych radsi nejaky od reznika nez od velkoobchodu a za 100/kg bych docela bral.

Ja jsem prave zatim vsude videl reznika 150+/kg ... takze sem kupoval vetsinou ve velkoobchode.

Na Lidicke, primo naproti zastavce Antoninska, je reznictvi a prakticky kazdy tyden minimalne 1x nekdy i casteji tam maji kurkozy za 99/kg, jinak bezne myslim 120 mozna 130 max, nevim, ale ty akce za 99 jsou skoro porad.

Naposledy upravil Draper dne st leden 25, 2012 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

ale to je taky v akci u toho řezníka, protože normálně za Kč 120-130, chápeš?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kuřecí v akci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: