|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redis

|
Zaslal: so květen 21, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tak letos další pěkný úlovek, bohužel ještě umělka, ale tahal jsem sám, takže super, mám hroznou radost, ale zápasil jsem s ní chvílu:)
pro neznalce - stupnice horolezectvi
(7+ UIAA nebo 6b+ Franz)
Závody se jinak pořádají již od 7+, ale to bývá většinou klasifikace, jinak se leze většinou kolem 9tky. Takže mi ještě malý krůček na první závody zbývá. Amatérské nejspíše skusím buď letos nebo příští rok, profesionální za dva roky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po květen 23, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 23, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
ČT má i další pořad =) tam se o moc kultivovanou debatu nejedná a... a to hlavně kvůli moderátorce. Jedná se, tuším, o Máte slovo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: út květen 24, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
Tak ja nerikam, ze vsechny porady CT jsou uplne skvely (kdyz vidim prave Mate slovo, mam pravidelne chut ty lidi zapalit), ale uroven publicistiky v jejim podani je naprosto nekde jinde, nez je bohuzel standard v CR, ale i jinde. _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ČT má i další pořad =) tam se o moc kultivovanou debatu nejedná a... a to hlavně kvůli moderátorce. Jedná se, tuším, o Máte slovo... | Kolik dílů pořadu si viděl, guru?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 24, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | guruhonza napsal: | | ČT má i další pořad =) tam se o moc kultivovanou debatu nejedná a... a to hlavně kvůli moderátorce. Jedná se, tuším, o Máte slovo... | Kolik dílů pořadu si viděl, guru? |
Ani jeden celej, protože na TV už dlouho nekoukám... ale myslím, že tak 15x jsem tak 5 minut viděl a pokaždé se to tam hádalo, lidi si skákali na řeči a úplně nejvíc do řeči skákala ta moderátorka. Nikoho nenechá dokončit myšlenku a celkově ta debata tam stojí za nic...
Ale celej dík nikdy, na to podle mě nikdo nemá nervy
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
potěšilo mě, že jsem konečně zabenčoval 100 kilo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ale jaký jsou ty "velmi tvrdé sexuální techniky" tak to už nenapíšou. To jediný by na tom článku bylo zajímavý. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Ale jaký jsou ty "velmi tvrdé sexuální techniky" tak to už nenapíšou. To jediný by na tom článku bylo zajímavý. |
Haha to by bylo zajímavé kdyby jim nějaký svěděk popisoval polohy a oni to tam vypsali
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út květen 24, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 24, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | a přivolala hlídku městské policie. Ta milence zřejmě vylekala. "Dvojice okamžitě potom, co přišli strážníci, přestala," uvedla žena.
Hlídka strážníků se pokusila dotyčnou dvojici marně kontaktovat. "Dveře bytu ale nikdo neotevřel," uvedla mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková. Případem se městská policie dále zabývat nebude. |
Neresim, ze to zavolala kvuli takove blbosti, ale kdyby otevreli tak by museli platit pokutu za verejne pohorseni nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|