| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proteiny |
| ANO |
|
84% |
[ 11 ] |
| NE |
|
15% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 13 |
|
| Autor |
Zpráva |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:36 pm Předmět: Proteiny.. |
|
|
Zdravím všechny
Jaký máte názor na proteiny ? Jsou pro vás důležitou součástí po cvičení? Nebo jsou to jen vyhozené peníze? Co myslíte?
Popřípadě můžete posílat odkazy kdo co kupujete, budu jen rád
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
ikski
|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
to delas nejakou anketu bo co? lock
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
Ne, není to žádná anketa. Jen chci vědět jaký na to mají jednotlivci názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
jenže každej ti dá úplně jinou odpověď, někdo sní 2 kila masa denně, někdo ten "příděl" bílkovin doplňuje proteiny.. je to silně individuální a anketa v tomto ohledu je nehorázná pi... blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 23, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Jde mi čistě jen o nějakýj pohled na proteiny. Je mi jedno jestli on jí tolik nebo tolik masa. Určitě se tu někdo ozve kdo rád seřadí pro a proti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 23, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po květen 23, 2011 3:06 pm Předmět: Re: Proteiny.. |
|
|
Plánuješ nějaký koupit a dle názoru většiny si buď koupíš nebo nekoupíš? Pročti články a z nich usuď jestli to potřebuješ nebo ne. Je to vždy individuální a když ti tu odpoví 10 kulturistů a 100 lidí co chodí do kanceláře tak to bude taky vypadat jinak.
Bezpředmětná anketa, která ti nic neřekne ... je to jako se zeptat jestli je pro tebe životně důležitý jíst maso nebo můžeš být vegetarián. Nebo jestli je pro tebe životně důležitý cvičit nohy dřepem.
Cvičit jde i bez proteinu, stejně jako jde posilovat nohy bez dřepu a hlady neumřeš ani když nebudeš jíst maso, jde o to, co si od proteinu slibuješ a k čemu ho budeš používat. Ujasni si to v hlavě a čti články, třeba tady na ronniem nebo jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 23, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Protein je bilkovina a bilkoviny dulezite samozrejme jsou. Ty mas ale namysli protein jako doplnek stravy, tak ten tak dulezity neni a vysledky se daji udelet uplne stejne bez nej jako s nim. Musis mit ale dostatecny prijem bilkovin (proteinu) ze stravy.Ovsem protein jako doplnek ma sve jiste prakticke vyhody, ale jak rikam, rozhodne neni nezbytny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po květen 23, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Můj názor na proteiny je takový, že se radši najím. Neni nic lepšího než "normální" strava. V noci dávám ale protein, protože nechci zatěžovat tělo jídlem a potřebuju nahnat kalorie. Takže protein pouze v noci. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po květen 23, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
Protein je pro me nahraditelny...radeji davam prednost pevne strave po tom splasenem zacatku, ktery mel asi kazdy [potrebuju to to a jeste to ] ze ktereho je spis hovno a ubytek penez nez vysledek...suplementaci resim uz jen v objemu pri tezkych trenincich
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: po květen 23, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Protein je pro me nahraditelny...radeji davam prednost pevne strave po tom splasenem zacatku, ktery mel asi kazdy [potrebuju to to a jeste to ] ze ktereho je spis hovno a ubytek penez nez vysledek...suplementaci resim uz jen v objemu pri tezkych trenincich |
souhlas..ale to chce kazdej ze zacatku..vali se mu do hlavy rady z for a reklamy v casacich..je to na ne celkem natlak..pak dojdou k zaveru, ze bez toho to proste nejde...omyl
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 23, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
Díky za názory. Taky si myslím, že to je zbytečné vyhazování peněz, ale tak zkusil jsem. Dávám si vždy dávku po cvičení, abych zmírnil katabolické stavy a zachráníl svalovinu. Já osobně tolik bílkovin děnně z jídla ani náhodou nenaberu. To je jediný důvod proč si proteiny kupuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po květen 23, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: |
souhlas..ale to chce kazdej ze zacatku..vali se mu do hlavy rady z for a reklamy v casacich..je to na ne celkem natlak..pak dojdou k zaveru, ze bez toho to proste nejde...omyl |
promiň, ale z tohodle a vlastně z celého topicu mám pocit, že si někdo plete proteinový koncentrát s nějakým zázračným přípravkem na nabírání svalů.
a ještě k "vyhazování peněz" za proteiny. Jakýkoli proteinový koncentrát vyjde nesrovnatelně levněji než strava.
Pod to, co napsal Draper se jde jednoznačně podepsat. Pevnou stravu nic nenahradí, je to základ ale kilo a více masa denně se značně prodraží.
Já říkám, mít protein je nutnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po květen 23, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně si to nepletu
Protein beru jak jsem psal po tréninku. + to využívám jako doplnění proteinů, denně to prostě z jídla nenaberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |