PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Pavelito napsal:
Whey core 100 vanilka....chuťově nic moc, té pěny....hrůza, mám rád pěnivé koktejlky ale tohle je opravdu moc

ani mi nemluv , z nouze jsem vyzkoušel čokoládu a ta rozpustnost je tragická. Je to škoda, protože chuťově velmi vydařený protein. Už jsem na ...tend zanevřel dávno, právě kvůli pěnění, je to ale už pár let, co jsem od nich něco měl, tak jsem chtěl vyzkoušet tuhle novinku a bohužel - nikdy víc!

Nedám dopustit na Optimum nutrition, střídám s extrifitem

Moje řeč..Optimum, Reflex, z českejch Extrifit a Smart Labs..
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja porad nechapu, co vam vadi te pene? To vam jako nedela dobre v zaludku nebo co? Ja se naopak vzdycky snazim sejkrovat tak, aby to melo peny co nejvic (a take cim ledovejsi mleko, tim vice peny) a kdyz nahodou klesne, tak zavru sejkr a sejkruju znova a vy tu porad brecite

Tak za sebe mi vadí hlavně, to, že se tomu nechce ven z šejkru a zůstává to na stěnách a musim to třikrát vypláchnout, abych z toho dostal ven celej obsah, takže ve finále na jednu dávku proteinu vypiju asi litr vody což mi právě nedělá dobře na ten žaludek
vejdy

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře vychlazenýExtrifit WPC 80 (banán) má vynikající chuť,která se snad dá přirovnat k Pure Whey od Championa.Nepění a rozpustnost taktéž vynikající.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec,
tak jsem si vybral favorita WPC 80 jahoda ... nevíte jak chutná pls?:)
ivolens

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Draper napsal:
Ja porad nechapu, co vam vadi te pene? To vam jako nedela dobre v zaludku nebo co? Ja se naopak vzdycky snazim sejkrovat tak, aby to melo peny co nejvic (a take cim ledovejsi mleko, tim vice peny) a kdyz nahodou klesne, tak zavru sejkr a sejkruju znova a vy tu porad brecite

Tak za sebe mi vadí hlavně, to, že se tomu nechce ven z šejkru a zůstává to na stěnách a musim to třikrát vypláchnout, abych z toho dostal ven celej obsah, takže ve finále na jednu dávku proteinu vypiju asi litr vody což mi právě nedělá dobře na ten žaludek

Pěna = vzduch, resp. vzduchové bubliny, které způsobují nadýmání. Nafukování břicha je nepřítelem dobrého zažívání. Pěna brání lehkému trávení a vstřebávání bílkovin z konzumovaného proteinu. Navíc způsobuje nepříjemné říhání - vzduch musí někudy ven. Horem nebo dolem. Řešením jsou instantní produkty. Z českých např. WPC 80. To je navíc CFM.
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Zdarec,

nevime, protoze to je to jako u kazdeho jineho proteinu, kazdemu chutna jinak, nekdo rekne presladla sracka s umelou pachuti, jiny se nad tim bude rozplivat. Vybral sis ho, tak si ho kup a jestli ti chutove vyhovuje, poznas sam. A nebo si sezen vzrorky
Pavelito

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Zdarec,

Měl jsem vzorek, a nebylo to zlé, ale je to individuální, jak píše Draper. 100 lidí, 100 chutí, 100 názorů.
petr616

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:
Zdarec,

nevime, protoze to je to jako u kazdeho jineho proteinu, kazdemu chutna jinak, nekdo rekne presladla sracka s umelou pachuti, jiny se nad tim bude rozplivat. Vybral sis ho, tak si ho kup a jestli ti chutove vyhovuje, poznas sam. A nebo si sezen vzrorky

Ja uz jsem na to nemel vcera silu ani odpovidat, tyhle otazky to opravdu nikdy nepochopim...
bajt

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy to může být odpad nezáležíc na chuťových buňkách každého. Třeba z tohoto důvodu bych podobné dotazy neodsuzoval.
petr616

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bajt napsal:
Někdy to může být odpad nezáležíc na chuťových buňkách každého. Třeba z tohoto důvodu bych podobné dotazy neodsuzoval.

No odpad to klidne muze byt, hlavne kdyz to dobre chutna a je to v akci a lidi ti ruky utrhaji. Jinak neznam protein, ktery by v dnesni dobe, kdy se delaj proteiny
hlavne na chut, 10/10 lidi oznacilo jako nepozivatelny....
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžete rovnou tenhle topic zrušit, nevím o čem pak je, když se nemůže člověk zeptat jak chutná daný výrobek, který nezná...
To že v dnešní době jde o chuť a cenu je snad jasná věc...
Mám teď třeba vícesložkový Long 80 od Weideru a neda se to pít jinak než s ucpaným nosem .... Tomu jsem se chtěl při další koupi vyhnout ...peníze mám, ale abych vyhazoval 1000 korun oknem, protože jsem línej se zeptat, tolik jich zase nemám ...
Nevím co to tady je za módu říkat ze v dnešní době chutnaj všechny proteiny výborně....
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Můžete rovnou tenhle topic zrušit, nevím o čem pak je, když se nemůže člověk zeptat jak chutná daný výrobek, který nezná...
Mám teď třeba vícesložkový Long 80 od Weideru a neda se to pít jinak než s ucpaným nosem .... Tomu jsem se chtěl při další koupi vyhnout ...peníze mám, ale abych vyhazoval 1000 korun oknem, protože jsem línej se zeptat, tolik jich zase nemám ...
Nevím co to tady je za módu říkat ze v dnešní době chutnaj všechny proteiny výborně....

A vsad se, ze ti 100 lidi rekne, ze Long 80 od Weidera je vybornej a ty ho pijes s ucpanym nosem. Je to proste vec nazoru. Podivej se treba na diskuzu o "slavnem" Whey core, nekdo rika vynikajci protein, jini tady na nej hazi blici smajliky, to same treba Pharma Blend a dalsi a dalsi...
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Tak to by mě docela zajímalo, co to máš doma. Buď sis to nějako poplet nebo tě ty Vietnamčíci, u kterejch jsi to kupoval podělali a prodali ti něco ve stylu "Pumidas" a pak věřim, že se to nedá pít
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, myslel jsem spis jestli to není něco na styl elite whey .... Vím že 100 lidí 100 chutí, ale třeba ten whey core bych si už nekoupil když se tolik lidí schodlo že to není vončo

Jimmy tvoje poznámka o Pumidas je zcela mimo vzhledem k tomu že nakupuju přímo v prodejně FitPlus která je pokud se nepletu výhradním dovozcem weidera do Č
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje poznámka byla jen narážka na tvoje pomíchání výrobce a produktu, jelikož zde máme produkt "Long 80" od firmy Extrifit a produkt "Protein 80 Plus" od firmy Weider, tudíž nebylo zcela patrné, který z dvou výše uvedených ti vlastně nechutná..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: