|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Grimley

|
Zaslal: st květen 25, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Moje poznámka byla jen narážka na tvoje pomíchání výrobce a produktu, jelikož zde máme produkt "Long 80" od firmy Extrifit a produkt "Protein 80 Plus" od firmy Weider, tudíž nebylo zcela patrné, který z dvou výše uvedených ti vlastně nechutná.. |
V tom případě jsem ze sebe udělal kokota a omlouvam se Ti :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st květen 25, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, jaký máte prosím názor na Actions Whey Protein 85 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: st květen 25, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ted mam nove baleni od Gaspari a to Myofusion a muzu rict ze je to luxusni cokoladka :))
tmavá barva, nepění, chut luxusni ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 25, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | Ted mam nove baleni od Gaspari a to Myofusion a muzu rict ze je to luxusni cokoladka :))
tmavá barva, nepění, chut luxusni ... |
MyoFusion jsem jeste nezkousel, ale v posledni dobe je to asi jeden z nejlepe hodnocenych proteinu na trhu alespon co se chuti tyka. Takze pro ty, co resi, jaky si koupit, aby se nahodou nepoblinkali , tak bych vybral asi tenhle. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 25, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Grimley napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Moje poznámka byla jen narážka na tvoje pomíchání výrobce a produktu, jelikož zde máme produkt "Long 80" od firmy Extrifit a produkt "Protein 80 Plus" od firmy Weider, tudíž nebylo zcela patrné, který z dvou výše uvedených ti vlastně nechutná.. |
V tom případě jsem ze sebe udělal kokota a omlouvam se Ti :D |
V poho.. |
kua toho kokota jsem ze sebe udelal i ja, protoze jsem na to reagoval a napsal jsem "Long 80 o Weideru" taky, aniz bych si toho vsiml _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st květen 25, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Můžete rovnou tenhle topic zrušit, nevím o čem pak je, když se nemůže člověk zeptat jak chutná daný výrobek, který nezná...
To že v dnešní době jde o chuť a cenu je snad jasná věc...
Mám teď třeba vícesložkový Long 80 od Weideru a neda se to pít jinak než s ucpaným nosem .... Tomu jsem se chtěl při další koupi vyhnout ...peníze mám, ale abych vyhazoval 1000 korun oknem, protože jsem línej se zeptat, tolik jich zase nemám ...
Nevím co to tady je za módu říkat ze v dnešní době chutnaj všechny proteiny výborně.... |
Já ti mohu doporučit opravdovou kvalitu a to Instant Whey od Reflexu např příchuť malina - kvalita a dobrota.Z těch levnějších a chutnějších proteinů mě napadá WPC 80 (Extrifit) nebo Pure Whey (Champion).Možbá Aminostár mají dobrou příchuť,Pharma Blend nemám odzkoušeno.Záleží jen na tobě co si vybereš!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 4:47 pm Předmět: Protein |
|
|
Ahoj. Doporučili by jste mi spíše Optimum 100% Whey Gold - čokoláda
nebo Whey core 100 - čokoláda
Whey core čoko jsem měl vzorek a cekem mi chutnalo, Optimum neznám. Co by mě ale zajímalo nejvíce je kvalita, trochu mi vadí, že to není výrobek z EU. Vyznáte se v tom někdo? Díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:47 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
| Mictian napsal: | Ahoj. Doporučili by jste mi spíše Optimum 100% Whey Gold - čokoláda
Whey core čoko jsem měl vzorek a cekem mi chutnalo, Optimum neznám. Co by mě ale zajímalo nejvíce je kvalita, trochu mi vadí, že to není výrobek z EU. Vyznáte se v tom někdo? Díky moc. |
vzhledem k tomu, že na bodybuildingu je to nejprodávanější produkt tak bych doporučil Optimum... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
MyoFusion jsem jeste nezkousel, ale v posledni dobe je to asi jeden z nejlepe hodnocenych proteinu na trhu alespon co se chuti tyka. Takze pro ty, co resi, jaky si koupit, aby se nahodou nepoblinkali , tak bych vybral asi tenhle. |
Jojo, je fakt dobrej, ale je divny ze na obalu nemaji napsany amino spektrum, slozeni nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | | Draper napsal: |
MyoFusion jsem jeste nezkousel, ale v posledni dobe je to asi jeden z nejlepe hodnocenych proteinu na trhu alespon co se chuti tyka. Takze pro ty, co resi, jaky si koupit, aby se nahodou nepoblinkali , tak bych vybral asi tenhle. |
Jojo, je fakt dobrej, ale je divny ze na obalu nemaji napsany amino spektrum, slozeni nic.. |
Za kvalitu Myofusion bych ruku do ohne rozhodne nedal, protoze bych se asi spalil , ale za ty prachy... a hlavne ze je dobrej a kdyz mas v poradku stravu, jak je to celkem fuk _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jadek napsal: | | Draper napsal: |
Jojo, je fakt dobrej, ale je divny ze na obalu nemaji napsany amino spektrum, slozeni nic.. |
Za kvalitu Myofusion bych ruku do ohne rozhodne nedal, protoze bych se asi spalil , ale za ty prachy... a hlavne ze je dobrej a kdyz mas v poradku stravu, jak je to celkem fuk |
Mám jahodu, je skvělá, ta chuť je co do charakteru kompletně odlišná od ostatních výrobců, až si říkám bůhvíco to vlastně piju
Na druhou stranu, na bodybuilding.com je to dlouhodobě jedna z nejprodávanějších věcí (tuším protein č. 2 po Optimum 100% Whey Gold), což by mohlo samo o sobě garantovat určitou kvalitu.. nakonec jestli to lítá o pár procent, co mi je do toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:58 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
| Mictian napsal: | Ahoj. Doporučili by jste mi spíše Optimum 100% Whey Gold - čokoláda
Whey core čoko jsem měl vzorek a cekem mi chutnalo, Optimum neznám. Co by mě ale zajímalo nejvíce je kvalita, trochu mi vadí, že to není výrobek z EU. Vyznáte se v tom někdo? Díky moc. |
Bez jakéhokoliv rozhodování a rozmýšlení odpovím,že Optimum 100% Whey Gold !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|