smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gObla napsal:
já zas nechápu baby co jdou cvičit do fitka břicho ktery mužou cvičit doma a vyberou si luxusni místo hned vedle mě kde dělám mrtvoly a dostal jsem už tak 4x zjebany že s tim mlátim a že mám raději jít cvičit břicho misto mrtvoly... prý to je cvik na dvě věci... a přitom vypadají celkem pěkně ale blby jak ...

A tyhle baby většinou po roce "cvičení" vypadají naprosto stejně, jako když necvičili.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
přitom vypadají celkem pěkně ale blby jak ...

Myslím že jsi přesně popsal to co si oni mysleli o tobě
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) klasika
Byli sme s kámošem v posilce a jeden cca 180/60 šamponek šel cvičit přítahy JC v překlonu... naskádal se tam opačně... tzn cvičil opačnou rukou, než by měl...

tak říkám "Cvičí to opačně" .... "Coooooo? Necvičím, my to cvičíme takhle"
"No dobře no, takhle se ale spíš rozsekáš, než abys cvičil záda" .. " Ale já cvičím triceps " ....
pak sem mu řekl, že tím triceps rozhodně necvičí, klasika... že spíš biceps, bla bla =) .. no reakce byla taková, že šel na stroj na přítahy spodní kladky a tahal to rukama po dráze cca 15cm =)

a já jen na kámoše "Tak tohle se mi povedlo. Klučík tu cvičí cvik na záda a já mu to zkurvím s tím, že mu řeknu pravdu, tj že necvičí triceps. Chudák už to nikdy cvičit nebude"
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě štvou lidi , kteří nezdraví. Chápu , že pro některé cvičence , můžu být jen přiblblí puberťák , ale když přijdu do posilovny a pozdravím někoho staršího slušně a ještě se mu podívám do očí , tak nic. Kývnu tedy ještě na něj hlavou a stejně bez opětovného pozdravu.

Nikdy se mi nestalo , že bych přišel do posilovny bez toho abych nepozdravil slušně ostatní. Jen abych tady nemluvil o vyšších věkových kategorií , tak se mi to stalo i jednou v jiné posilovně s klukama , co přišli do posilovny , taktéž jsem je slušně pozdravil , nejdřív jednoho (opět kývnutí hlavou).... žádná opětovná reakce , jen se na mě pohrdavě podíval. Když jsem tedy chtěl pozdravit toho druhého , tak to samé , jen se podíval a ho***.
A to nás učí , že pozdravit je slušnost :)

(pardon , ale tahle diskuze mi přišla nejvhodnější pro tento příspěvek) :)
Reiben

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stronger : jo taky znám takový lidi, nejvíc mě to ale štve ve škole, kde nám už 1. den cpali do hlav, že se musí na chodbách zdravit. Já to do té doby bral jako samozřejmnost, ale od té doby už to tak neberu. Z 50 učitelů na škole je schopnejch mi na pozdrav odpovědět tak max. 5-10 učitelů. Fakt ta drzost některých lidí nezná hranic.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vetsinu lidi zdravim, jen kdyz jsem nasranej a trenink me treba nebavi, tak u nekoho delam, ze nevidim, abych nemusel zdravit a nebyl protivnej
Jinak zasadne ale nezdravim, kdyz delam aerobku, protoze i to "zdar" ze sebe sotva vyhrknu a navic me to vyvadi z koncentrace
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já v posilkách v Brně nezdravím. Zaprvé tam krom asi dvo u lidí nikoho neznám, zadruhý sem nezažil, že by tam vůbec někdo zdravil...

Doma v Kutný Hoře z asi 4 posilek, kam sem chodil/chodím se zdraví normálně, takže tj samozřejmost
Turakam

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidím dovod zdraviť cudzích ludí, ktorých nepoznám, nič s nimi nemám, akurát ich z času na čas vidím cvičiť vo fitku, kde tiež cvičím, a? Zdravím známych, kamarádov a obsluhu na bare, nevidím dovod to meniť, samozrejme však ak dakto pozdraví mna, tak odzdravím np.
blazen

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně jak píše Turakam, + v šatně ještě pozdravím.. ale abych lítal po celým fitku a cítil potřebu každýho pozdravit a potřást mu rukou, to né
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim jen v šatně a na baru, jinak kámoše, jo ještě zdravim Borkovce, ale toho zdravěj skoro všichn, tak pochybuju, že si furt pamatuje kdo jsem, když nás jeho ex seznamovala. :)

btw: když někoho pozdravim v šatně a on neodpoví tak ho příště nezdravim, jednoduché.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz uz jsme u toho zdraveni tak me sere jedna z recepcnich ve fitku , ta snad v zivote nikdy nepozdravila
blazen

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě taky jedna pravidelně srala (naštěstí už tam nedělá), dycky byl hroznej problém nalít mi obyč vodu z kohoutku (za kterou se ke všemu samozřejmě platí) to bylo dycky ksichtů.. nebo si po tréninku chci dát gainer.. říkám "prosím kokosový".. ona vytáhne jahodu nebo co to bylo a začne to tam sypat.. opakuju "kokosový prosím"... "to je snad jedno ne?"... :D jde o ten princip, já ji jako zákazník platím a ani nedostanu to co chci a ještě s takovým ksichtem jako kdyby mi prokazovala bůhví jakou službu
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me, ze me nektery mlady kluci rikaj dobry den
Moocha

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jeden občas neví. Když na něj kouká o 20 let starší a o 60 kilo těžší osoba, tak co říct, aby neurazil :)
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj ale me je 26, si porad pripadam jako mladik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: