|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danny1744

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | sere me, ze me nektery mlady kluci rikaj dobry den |
To je eště dobrý, mě bude jednadvacet a 18tiletá holka mě zdraví dobrý den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pilot

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | Luster napsal: | sere me, ze me nektery mlady kluci rikaj dobry den |
To je eště dobrý, mě bude jednadvacet a 18tiletá holka mě zdraví dobrý den |
To je taky ještě dobrý, kamarád (36) balil holku v hospodě, ona se otočila ke svým kamarádům a řekla: Ať jde ten strejda pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
LudeCZek
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Pilot napsal: | | danny1744 napsal: | | Luster napsal: | sere me, ze me nektery mlady kluci rikaj dobry den |
To je eště dobrý, mě bude jednadvacet a 18tiletá holka mě zdraví dobrý den |
To je taky ještě dobrý, kamarád (36) balil holku v hospodě, ona se otočila ke svým kamarádům a řekla: Ať jde ten strejda pryč |
Já kdysi dělal akci na chatě a holka která je o rok starší říkala na mě " co tady ten pán chce" :D
Jinak ve fitku se zdraví aspoň při vstupu ne? .-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
U nás v Děčíně zdravím každýho, a když přijdu do posilky tak se zdravíme pohledem  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
ad zdravení: v malý posilovně (jako třeba u nás, tak 5x8m) mi to přijde v pohodě, ale ve velký, řekněme která se normálním hlasem nedá "přemluvit" na druhej konec, bych asi mlčel. P5i vstupu do šatny samozřejmě pozdravit taky.
blazen: Na takovou nemytou kundu z ryby bych si normálně stěžoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomasjuve

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
ach keby sa dalo rysovat na cipsoch a zmrzline
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Taky se přidám do diskuze jestli neva:) Co se týče toho co řekl octo, je to přesně tak, velká posilovna je prostě už něco jiného, není tam rodinná atmosféra nebo jak to popsat nebo spíš kamarádská, ... zdravit tam je jako přijít do obchoďáku a zdravit tam všecky:) Velký posilovny už jsou o něčem jiném.
Co se týče mladých, starých ... zdravím ahoj, většina starších se se mnou i normálně baví kolikrát se ptaj na co ten pacvik dělám a nakonec ho tam všichni v upravený formě jedou teď taky :D (svíčky na břišáky). Malý posilovny mi přijdou prostě v pohodě, nechápu lidi, které když pozdravíte čumej jak blbci, ale v posilce před zrcadlem narcisujou jaký nejsou borci a jak jim ten bicák o 0,01cm narostl za tu cestu ze šatny do posilky :)
Co mi snad jen vadí nebo né vadí, není mi to příjemný, když nějakej obtloustlej starej pán vyjde nahej ze sprch a eště si vyleze po schodech a tam roztáhne nohy a sedne si na lavičku, nejlíp když mám skřínku někde hned vedle... Já si do sprch beru vždycky trencle, prostě mi to přijde i vůči ostatním chlapům rozumný:) Né, že bych se styděl nebo něco, ale prostě v tomhle ohledu bych raděj byl v ženských šatnách ^^ Ikdyž když to vemu kolem a kolem, nevím jestli je lepší nahá stařenka nebo nahej stařík:))
|
|
| nahoru |
|
 |
makojakopako
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Culda13 napsal: | neboj rusové to řešej hned na místě |
já se nebojím, spíš si myslím, že vzhledem k tomu, že oba dva jeho kumpáni byli vyšší a svalnatější a přitom normálně trénovali sérii za sérií a byli v klidu, tak jsem spíš řekl něco, co kámošovi sami neřeknou...ale to byste opravdu nevydrželi, on tam pořád lítal po tělocvičně a střídavě pózoval nebo mlátil pěstmi do laviček a stojanů jako že boxuje | třeba mu před tím spadl 20kg kotouč na palec u nohy a proto ten nekontrolovatelný pohyb po tělocvičně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: |
Co mi snad jen vadí nebo né vadí, není mi to příjemný, když nějakej obtloustlej starej pán vyjde nahej ze sprch a eště si vyleze po schodech a tam roztáhne nohy a sedne si na lavičku, nejlíp když mám skřínku někde hned vedle... Já si do sprch beru vždycky trencle, prostě mi to přijde i vůči ostatním chlapům rozumný:) Né, že bych se styděl nebo něco, ale prostě v tomhle ohledu bych raděj byl v ženských šatnách ^^ Ikdyž když to vemu kolem a kolem, nevím jestli je lepší nahá stařenka nebo nahej stařík:)) |
Do sprch trencle?
Nemám potřebu se nějak předvádět, takže na sebe věci naházim co nejrychleji, ale ze sprchy ke skříňce jdu prostě nahý a nevidím na tom nic blbýho. Kdybyž jsou sprchy od skříněk dále, dám okolo pasu ručník, ale trenky do sprchy rozhodně neee
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
my máme sprchy mimo šatnu přes chodbu a jsou tam věšáky přímo na hadry právě, ale i tak jako chápu, že tam někdo netahá trencle to je prostě pohoda já si taky občas taky chodím bez trenclí zvlášť teď v létě když chodím kvůli hicu na ostro ^^
ale štvou mně ti starší borci co si tam rozkročmo sednou na celou posilku a hodinu se tam klepou na lavici a vedle nich sedí podobnej dědula stejným způsobem a oba si povídaj a koukaj po šatně :D nevím je mi to prostě nepříjemně divný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | my máme sprchy mimo šatnu přes chodbu a jsou tam věšáky přímo na hadry právě, ale i tak jako chápu, že tam někdo netahá trencle to je prostě pohoda já si taky občas taky chodím bez trenclí zvlášť teď v létě když chodím kvůli hicu na ostro ^^
ale štvou mně ti starší borci co si tam rozkročmo sednou na celou posilku a hodinu se tam klepou na lavici a vedle nich sedí podobnej dědula stejným způsobem a oba si povídaj a koukaj po šatně :D nevím je mi to prostě nepříjemně divný :D |
Prostě když ti spadne mýdlo, kup si nové a nech ho ležet
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 31, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
Když jsme začínali chodit do fitka v 16-18letech, tak jsme tam každýmu vykali a nějaký strejdy to dokonce i urazilo  Ale mě to přijde prostě blbý někomu tykat, když ani nevim jak se jmenuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út květen 31, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Tady je problém, že někdo vyrostl třeba v přátelské atmosféře kempů apod. A někdo v tvrdé americké sobecké realitě, kde se stará jen o sebe:)
Já mam "ahoj" zakořeněný třeba i z vodáku apod., nepotkal jsem na vodě snad nikoho, kdo by nepozdravil "ahoj".
Co se týče horolezectví je to úplně to samé, přijdem pod skálu a nikdo neřekne "dobrý den" :) ale "ahoj" ... a normálně se s těma lidma i kamarádsky bavím a při nejlepší příležitosti, když to "ahoj" nebyla jen zdvořilost, tak i představím a získávám nové známé či přátele.
Posilka je rozdíl v tom, že ve chvíli, kdy se z toho začal dělat kurevskej kšeft a lidi se začli honit za výkonama vlezlo jim do palice, že zvedaj o 20kg víc a nebo tam potkáte podnikatele, kterej ve svým životě pozdravil stěží svýho souseda...
Posilka se stala prostě nepřátelštějším prostředím ve chvíli, kdy se z ní stalo něco většího :) Ale v rodinný posilce je to prostě o něčem jiným.
Ps. nikoho tu nechci urazit nebo tak ... omlouvám se jestli jsem napsal něco "nemotorně" a někoho se to doktlo, není to můj záměr, spíš pohled jak to vidím:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marinus

|
Zaslal: út květen 31, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | redis napsal: | my máme sprchy mimo šatnu přes chodbu a jsou tam věšáky přímo na hadry právě, ale i tak jako chápu, že tam někdo netahá trencle to je prostě pohoda já si taky občas taky chodím bez trenclí zvlášť teď v létě když chodím kvůli hicu na ostro ^^
ale štvou mně ti starší borci co si tam rozkročmo sednou na celou posilku a hodinu se tam klepou na lavici a vedle nich sedí podobnej dědula stejným způsobem a oba si povídaj a koukaj po šatně :D nevím je mi to prostě nepříjemně divný :D |
Prostě když ti spadne mýdlo, kup si nové a nech ho ležet |
Nebo ho zvedni dřepem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|