|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alilinko

|
Zaslal: čt září 02, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
Tie hamstringy to je sila tiež!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikuc

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 7:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 9:20 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | |
Už jsme o tom asi mluvili, byl jsem na něm v Boby centru, nevím už ten rok. Na té exhibici byl takový medvídek, byla to exhibice se vším, co to slovo obsahuje. On prostě nerespektoval soutěžní kulturistiku, ale geneticky na tom byl asi líp, než Colemann. Podle informací, co všechno snědl na hotelu, by to musel být postavou vzpěrač, záchody bych po něm čistit nechtěl. Přestože byl dost zalitý, věřím tomu, že během několika málo týdnů by se "vysekal" na jakoukoliv soutěž. Jemu o to ale nešlo. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
Před několika lety jsem se o něho taky trochu zajímal a pokud si dobře pamatuju, tak dělal jako dorostenec nějaký jiný sport (americký fotbal?) a jednoho dne zašel do posilovny. Všichni tam na něj koukali a ptali se ho, jak dlouho už cvičí a jestli soutěží. On jim řekl, že je v posilovně poprvé. Nikdo mu nevěřil. Vic toho o posilování moc nevěděl, ale uměl dělat dřepy, tak si naložil 150kg na činku a začal dřepovat. To bylo jeho první seznámení s činkou.
Co se týká soutěžení, tak se Vic nechal slyšet, že nebude soutěžit do té doby, dokud nebude finanční ohodnocení na soutěžích odpovídající. Vic si totiž spočítal, že i kdyby soutěž vyhrál, výhra by nepokryla ani náklady na přípravu. To se dá pochopit, když prý za den spořádal tolik rýže, co průměrný člověk za půl roku. Proto pro něj nebylo soutěžení zajímavé. Po slávě a triumfech netoužil. Veškeré peníze vydělával exhibicemi a semináři.
Když se tvořily články pro časopisy, nikdy se tam nemohl dát Vicův obvyklý trénink té které partie, protože Vic vždy cvičil instinktivně a nikdy nezopakoval stejný trénink 2x.
Tohle jsem četl před odhaduji sedmi osmi lety. Co je na tom pravdy - to nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
určitě to je jeden z největších genetických talentů, ale na to aby porazil ronnieho nikdy neměl...měl slabší záda a dlouhej trup...a jeho svaly nebyly takový husty a vykreslený jako měl ronnie a dorian...vicovo svaly mi přijdou hrozně vodnatý..
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Vodnatý? No to bude asi tím, že se nikdy nedostal do pořádné top formy. Jinak já si myslím, že je právě jeden z mála, který měl na to aby Colemana porazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Podle mě by Cutlera ROSEKAL na maďeru... Vydět ho vedle Ronniho by bylo parádni... (porovnat) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem netrpel na to ze bych mel nejaky vzor,ale kdybych si mohl vybrat,jakou bych mohl mit postavu,tak bych chtel vypadat jako Vic. A kdyz odbocim od tematu,tak druha figura co se mi libi je Golgerg-wrestler,co hral v univerzalnim vojakovy,Romea.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Podle mě by Cutlera ROSEKAL na maďeru... Vydět ho vedle Ronniho by bylo parádni... (porovnat) |
a podle me jsi uplne mimo, ty vidis jenom objem, ale to v kulturistice jaksi neni vsechno... Vic je sice velkej, ale zadna tvrdost nic
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Oboje jsou hlouposti, jednak nezažil éru ani jednoho z nich ( Coleman, Cutler) a nejde jen o to, že nikdy nebyl ve formě, do tý by se mohl dostat ale kvalita a propracovanost jeho svalů nebyla na bůhví jaké úrovni.
Maximální rádoby porovnání lze s Yatesem, jehož éru zažil a dokonce stál vedle něho. Nepochybně byl větší ale jak vidno Yates porážel i větší soupeře....
Bublina kolem Richardse je až příliš nafouklá a je to dáno právě tím "kdyby" Nikdy nedosáhl skutečné závodní formy a veškerý jeho fiktivní korunovace jsou na bázi spekulací
Můj názor je takový, že ikdyby soutěžil nikdy by nebyl šampionem - můj názor
Vždy by byl ozdobou soutěže a vždy by divákům vyrazil dech, jako svého času Ruhl...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | Podle mě by Cutlera ROSEKAL na maďeru... Vydět ho vedle Ronniho by bylo parádni... (porovnat) |
a podle me jsi uplne mimo, ty vidis jenom objem, ale to v kulturistice jaksi neni vsechno... Vic je sice velkej, ale zadna tvrdost nic |
tak, tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|