|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wweha
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 3:56 pm Předmět: Dávkování sacharidů + nitrixu |
|
|
Zdravím, chci se zeptat, doporučené dávkování nitrixu (AVPT) vím, ale je možné, že ráno bych si 3 tbl nitrixu + sachariďák (tj. Mutant Mass)? Protože by to mělo být nalačno a sachariďák je určitý příjem jakoby pevné stravy. A dále - snižovalo by to účinek, kdybych si dal 2. dávku (3tbl) nitr. asi 30-45min před tréninkem a pak třeba 30-45min po tréninku 3. dávku nitr? Btw. ihned po tréninku opět piju sachariďák. Pokud je to špatně, nebo pokud je efektivnější brát nitrix pouze před jídly, tak řeknite :) , ale nevím, jak bych to udělal ráno, když mám pít sacharidy a jíst nalačno nitrix. Děkuji za odpovědi!
S pozdravem
Dejv
Btw: mám 186 cm, 79,5 kg. Cvičím necelý 4 měsíce a od 8.2 jsem přibral ze 73 kg cca. A pouze 14 dní používám svoji první suplementaci (gainer)-tudíž s přibíráním to asi nemám nejhorší. A ve stravě se snažím jíst dost jak zeleniny, tak i masa na bílkoviny. (18 let)
Naposledy upravil wweha dne so květen 28, 2011 10:45 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
za me v treninkovej den nitrix pred treninkem cca 45min..a pred spanim..
v netreninkovej nitrix rano ..
sach..po treninku..
jo a proc mas rano pit sacharidak?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
3 x denně, hodinu před a půl hodiny po nejíst (ani sachariďák)
neni to nic těžkýho si to rozvrhnout
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | 3 x denně, hodinu před a půl hodiny po nejíst (ani sachariďák)
neni to nic těžkýho si to rozvrhnout |
Moc si to teda nevysvětlil, jak to celkově zkombinovat dohromady... ale thx.
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | za me v treninkovej den nitrix pred treninkem cca 45min..a pred spanim..
sach..po treninku..
jo a proc mas rano pit sacharidak? |
To mám mít sachariďák pouze 1x denně? Není to málo?
Piju ho ihned po probuzení, protože chci dostat něco do těla a na snídani nemám čas (ani na ty vločky) a jím pak za hodinu a půl ve školy svačinu. (Gainer je schopný nahradit 1 pevnou stravu denně, tudíž ho využívám jako plnohodnotnou ranní snídani a pak svačinu už pevnou.)
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Nic v zlom, ale s tvojimi znalostami v stravovani, je nitrix plytvanim peniazmi. Sacharidak ti urcite nenahradi snidani. Ak rano nemas cas na pripravu kvalitnej stravy, tak chod spat o 30 min skor a o 30 min skor sa zobudzaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Nic v zlom, ale s tvojimi znalostami v stravovani, je nitrix plytvanim peniazmi. Sacharidak ti urcite nenahradi snidani. Ak rano nemas cas na pripravu kvalitnej stravy, tak chod spat o 30 min skor a o 30 min skor sa zobudzaj. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so květen 28, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
| wweha napsal: | | Vladik napsal: | za me v treninkovej den nitrix pred treninkem cca 45min..a pred spanim..
sach..po treninku..
jo a proc mas rano pit sacharidak? |
To mám mít sachariďák pouze 1x denně? Není to málo?
Piju ho ihned po probuzení, protože chci dostat něco do těla a na snídani nemám čas (ani na ty vločky) a jím pak za hodinu a půl ve školy svačinu. (Gainer je schopný nahradit 1 pevnou stravu denně, tudíž ho využívám jako plnohodnotnou ranní snídani a pak svačinu už pevnou.) |
nevim jak trenujes co trenujes..jak vypadas..podil aktivni hmoty..?
..jestli bribiras nebo hubnes... tak radim sach..asi v nejdulezitejsi casti dne..a to po treningu..
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
s tím gainerem po probuzení neděláš žádnou chybu, naopak, ráno potřebuje tělo dodat okamžité živiny, což gainer splňuje, naopak než se dostanou živiny z pevné stravy do těla, tak to nějaký čas trvá, takže dát si gainer před snídaní není určitě chyba, ale vidím to jako přínosnou věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | s tím gainerem po probuzení neděláš žádnou chybu, naopak, ráno potřebuje tělo dodat okamžité živiny, což gainer splňuje, naopak než se dostanou živiny z pevné stravy do těla, tak to nějaký čas trvá, takže dát si gainer před snídaní není určitě chyba, ale vidím to jako přínosnou věc. |
Přesně tak, já si to nevymyslel, nevím, co tu melou za kraviny, že nevím nic o stravování. Podívejte se na gai. Mutant Mass a tam je to napsané, že 1. dávka ihned ráno, tudíž i před snídaní, protože okolo 40 min kolem gainera by se neměla vyskytovat žádná jiná strava, to má pak za důsledek nabírání u tukových hodnot v bříšku :) Takže ze mě nedělejte debila. Myslím, že s vědomostma to bude trochu naopak, když vidím, co tu někteří píšou. A gainer JE SCHOPNÝ nahradit 1 pevnou stravu denně, když prostě na to člověk nemá čas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
pokud cerpas info z etiket doplnku..tak to jsi asi znalec..to je jina..good luck pane
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:57 am Předmět: BSN |
|
|
Promin ale jak nevíš jak dávkovat , gainer a natož Nitrix !!! který je asi pro tebe více duležity jak pořadne kvalitni jídlo tak nevím , hodně kluku to tu jasně napsalo !!
gainer ihned po probuzeni nebudu tu psat proč ,,,, a po treninku ,
pokud jseš kost a kuže ( sorry ) tak i přes den !! mužeš ale opatrně , Radši se zaměř na pořadnou a vyváženou zakladní stravu !!!
A nikdy neber sacharidak cca 3 --4 hod před spaním !!! to snad víš proč .
A ohledně nitrixu užívám uplně na lačno , jak ho daš s jídlem tak si vyhodil prachy a kdy ho brát ??? Beru ho 5 tab, hnedka rano , před obědem a k večeru ,
Pokud mužeš radši šahni po CellMass ,
PS: Prvně si udělejte pořadný základní jídelak a pak doplnky , Ty doplnky z vás neudělaj obludy ale kvalitní strava !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so květen 28, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
..ale on jen cekal na prispevek kterej mu potvrdi jeho system..no dockal se..volejme slava..
..prestalo to byt zajimavy ve chvili kdy napsal ze nema ČAS...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so květen 28, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
Tak fajn, ještě jednou se mi zželelo, bo jsem se dobře vyhajal
Za prvný - spider má pravdu
Za druhý - řešíš fakt blbost
Za třetí - je fajn, že si u všeho přečteš návod ale člověk u toho musí taky rozumně uvažovat.
Takže, když už, tak....
nevim, jak jsi pochopil mojí radu, ale nepíšu tam nic o sachariďáku jednou denně. Jez si ho klidně 5x nebo 10x
Nikde není psáno, že musíš brát nitrix po probuzení. Na lačno neznamená po probuzení ale na nezaplněný žaludek. Jak čteš na návodu, nepodávat s jídlem. Při dávce nitrixu, hodinu před a půl hodiny po nejíst, nevim co je na tom těžkýho k pochopení bože
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | ..ale on jen cekal na prispevek kterej mu potvrdi jeho system..no dockal se..volejme slava..
..prestalo to byt zajimavy ve chvili kdy napsal ze nema ČAS... |
No, moc jsem se teda nedočkal. Jinak... sorry, že nejsu na učňáku. Jsme rád, za každou půl hodinku spánku! Ze škole dojíždím o půl 3, nebo o půl 4 a pak za půl hoďky valím zase pryč a když mezi tím mám posilovnu a přítelkyni, tak jak mám stíhat jíst na 100%? To mi vysvětli chytrolíne. Snažím se jíst pořádně a tak špatně na tom zase nejsem, jak někdo napsal, že"kost a kůže"... za den musím stíhat více věci, než školu do 1 hod a pak jen posilování. Někdy to mám tak moc na hovno s čassem, že docházím i o 9, někdy i později domů... Je rozdíl jestli NECHCI a seru na to, nebo jestli to pokaždé nevychází. Někdy mi čas prostě na všechno 100% nezbývá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|