|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hanis
|
Zaslal: st květen 25, 2011 7:06 am Předmět: |
|
|
Šukali doma ne? Doma si můžu šukat kde chci a jak chci snad :-) Ještě abych se omezoval i doma... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st květen 25, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
Já bych zavřela tu bábu za stalking :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st květen 25, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
GVT drepy a rumunsky deadlift.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: st květen 25, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
Tak si zapisuji v této sezóně další UIAA 7+ opět umělka, ale tentokrát jinde:)
Jinak ukázka techniky a toho jak cesta vypadala:
Vesměs bez chytů a hlavně beton na tření, v tom hicu jsem měl skoro pořád spoceny ruce, takže to docela klouzalo, ale nakonec jsem ji přemohl:) Takže další zářez... pak jsem zkoušel i UIAA - 8, ale bohužel až na konci, takže už nebyla síla, navíc to byla dost převislá osma takže jsem to vesměs ve 1/3 vzdal, ale příště si ji možná skusím.
Teď plánuju bombit hlavné výdrž, abych ty sedmičky zvládal v pohodě a mohl se začít připravovat příští rok na závody :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Prší - v noci nebude snad takový vedro - konečně se vyspím
Tenisté Rosol a Kvitová - Kvitový přeju hrozně moc, je to dobrej člověk a tenisovej talent. Má na titul, ale i další semifinále by bylo, aspoň z mého pohledu, super... a Rosol válí, další kolo bude těžký, ale né nějak hodně oproti předchozím. Pro něj je úspěch už 2. kolo, ale kdyby se dostal do 1/4finále, tak si udělá jméno
Usain Bolt, vyhrál dnes a předvede se nám v Ostravě, jaj těším se
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem dal zkoušku z anličtiny (technická) ve které jem měl vždycky 4-5 tak jsem to dal za 1. Nádhera
A po škole budu mít hned práci...tyo mě se poslední dobou daří jak sviň
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Finále Ligy mistrů. Nemůže se dočkat. Doufám, že ty simulanti prohrajou a rozbrečej se, jako když simulujou.  GLORY GLORY MAN UNITED!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Tak dneska jsem dal zkoušku z anličtiny (technická) ve které jem měl vždycky 4-5 tak jsem to dal za 1. Nádhera
A po škole budu mít hned práci.. .tyo mě se poslední dobou daří jak sviň |
Tohle ja napsat, tak na me zitra minimalne spadne helikoptera :) Kdykoliv napisu, ze jsem s necim spokojenej, ze se mne neco dari atd, zakonite se to po*ere a to plati fakt minimalne na 90% _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že tvůrci aktuálně nejchytřejšího a nejhezčího fotbalu nám zas ukáží několik svých kouzel a jako nejlepší tým světa vyhrají další letošní trofej. A taky doufám, že to bude Messiho zápas, protože bych byl moc rád, aby se o něm za několik desítek let mluvilo jako o nejlepším fotbalistovi historie
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem dohrál God Of War II na obtížnost titan. A už to nechci ani vidět _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 28, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Doufám, že tvůrci aktuálně nejchytřejšího a nejhezčího fotbalu nám zas ukáží několik svých kouzel a jako nejlepší tým světa vyhrají další letošní trofej. A taky doufám, že to bude Messiho zápas, protože bych byl moc rád, aby se o něm za několik desítek let mluvilo jako o nejlepším fotbalistovi historie |
+1 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
ten zápas se hraje v brutálním tempu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|