|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wweha
|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:48 pm Předmět: Re: BSN |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Promin ale jak nevíš jak dávkovat , gainer a natož Nitrix !!! který je asi pro tebe více duležity jak pořadne kvalitni jídlo tak nevím , hodně kluku to tu jasně napsalo !!
gainer ihned po probuzeni nebudu tu psat proč ,,,, a po treninku ,
pokud jseš kost a kuže ( sorry ) tak i přes den !! mužeš ale opatrně , Radši se zaměř na pořadnou a vyváženou zakladní stravu !!!
A nikdy neber sacharidak cca 3 --4 hod před spaním !!! to snad víš proč .
A ohledně nitrixu užívám uplně na lačno , jak ho daš s jídlem tak si vyhodil prachy a kdy ho brát ??? Beru ho 5 tab, hnedka rano , před obědem a k večeru ,
Pokud mužeš radši šahni po CellMass ,
PS: Prvně si udělejte pořadný základní jídelak a pak doplnky , Ty doplnky z vás neudělaj obludy ale kvalitní strava !! |
Myslím, že nic není důležitějšího a kvalitnějšího k posilování, než kvalitní strava, to zaprvé. Za druhé, nevím co čteš, ale já právěže ráno gainer piju a ihned po tréninku také. Jde o to, že nitrix se má brát 3x denně před základními jídly (tj. snídaně, oběd, večeře) a když ráno piju gainer, tak nevím jak to mám udělat s nitrixem! A nevím, proč bych nemohl brát sacharidy před spaním (respektivně 3-4 hod. před ním), ale neberu ho před spaním. Na to sou spíš bílkoviny, jestli se nemýlím. A vím, že nitrix se má brát na v rozmezí kolem hodinky necelé před jídly, nebo po...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
chytroline..ujasni si priority a podle toho se zarid..time management dela divy ..ale to asi nebude tvuj problem
..joo co ja bych dal za alespon 5hodin nerusenyho spanku..
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak fajn, ještě jednou se mi zželelo, bo jsem se dobře vyhajal
Za prvný - spider má pravdu
Za druhý - řešíš fakt blbost
Za třetí - je fajn, že si u všeho přečteš návod ale člověk u toho musí taky rozumně uvažovat.
Takže, když už, tak....
nevim, jak jsi pochopil mojí radu, ale nepíšu tam nic o sachariďáku jednou denně. Jez si ho klidně 5x nebo 10x
Nikde není psáno, že musíš brát nitrix po probuzení. Na lačno neznamená po probuzení ale na nezaplněný žaludek. Jak čteš na návodu, nepodávat s jídlem. Při dávce nitrixu, hodinu před a půl hodiny po nejíst, nevim co je na tom těžkýho k pochopení bože |
1, spider neřekl nic, proti čemu mám námitku, nitrix s jídlem neberu, ba naopak.
2, chtěl jsem jen poradit od zkušenějších, ale stejně se mi dostalo tak ze 40% (ptal jsem se i na užívání nitrixu před a po tréninku místo před, nebo po jídlech)
3, návody si nějak nečtu, spíš prohlížím fóra a ptám se těch, co stím mají zkušenost
4, nejsem bůh, ale nitrix se má brát 3x denně (ráno je základní, kdy potřebuješ doplnit do dne energii a všechno ostatní) a když se má brát na lačno, takže s teho vyplývá, že po probuzení nitrix a půl hodiny po ním můžu jíst, nebo se první nasnídám a pak teda za hoďku po ním nitrix, ale já snídám až ve školy, tudíž nitrix si dávám po probuzení. Nevím, co jsem na tom napsal tak blbýho... spíš si pořádně přečtite moje otázky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Nitrix ti energiu do dna nedoplni tak, ako to pises. To je uloha ranajok. Treba si uvedomit, ze ranajky su druhe najdolezitejsie jedlo pocas dna (najdolezitejsie je potreningove jedlo).
Najidealnejsie by bolo, keby si si dal nitrix ihned po prebudeni a potom po 30 minutach kvalitne ranajky. Na gainer sa rano vyser a davaj ho len po treningu. Jednak usetris a takisto znizis sancu, ze ti sacharidy z gaineru pojdu do brucha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Nitrix ti energiu do dna nedoplni tak, ako to pises. To je uloha ranajok. Treba si uvedomit, ze ranajky su druhe najdolezitejsie jedlo pocas dna (najdolezitejsie je potreningove jedlo).
Najidealnejsie by bolo, keby si si dal nitrix ihned po prebudeni a potom po 30 minutach kvalitne ranajky. Na gainer sa rano vyser a davaj ho len po treningu. Jednak usetris a takisto znizis sancu, ze ti sacharidy z gaineru pojdu do brucha. |
to je jak do budu..se nevysiluj..on proste nema cas
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Nitrix ti energiu do dna nedoplni tak, ako to pises. To je uloha ranajok. Treba si uvedomit, ze ranajky su druhe najdolezitejsie jedlo pocas dna (najdolezitejsie je potreningove jedlo).
Najidealnejsie by bolo, keby si si dal nitrix ihned po prebudeni a potom po 30 minutach kvalitne ranajky. Na gainer sa rano vyser a davaj ho len po treningu. Jednak usetris a takisto znizis sancu, ze ti sacharidy z gaineru pojdu do brucha. |
Pokud se nemýlím , tak píšeš pěknou kravinu s tím gainerem.Gainer je po ránu asi nejidealnější snidáně když nepočítám vločky.Tělo je po noci vyhladovělé a nejlepší co můžeš ráno udělat je dát si Rychlý sachry..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
pravdu mate oba napul..
davkovani gaineru je pro kazdyho jiny..hlavne se tu ovsem nevi jak je na tom AUTOR.. jakej ma vydej a prijem..jakej ma metab. jak cvici nebo necvici..co od toho vlastne ocekava...
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: |
Pokud se nemýlím , tak píšeš pěknou kravinu s tím gainerem.Gainer je po ránu asi nejidealnější snidáně když nepočítám vločky.Tělo je po noci vyhladovělé a nejlepší co můžeš ráno udělat je dát si Rychlý sachry.. |
Tak gainer alebo vlocky? To su dve rozdielne veci.
Vysoke GI vs nizke.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | pravdu mate oba napul..
davkovani gaineru je pro kazdyho jiny..hlavne se tu ovsem nevi jak je na tom AUTOR.. jakej ma vydej a prijem..jakej ma metab. jak cvici nebo necvici..co od toho vlastne ocekava... |
Presne preto mu radim nech s gainerom naraba opatrne, pretoze nema dostatok skusenosti ako ho davkovat. Ked ho bude davat len po cviceni, tak tym teoreticky nic nemoze pokazit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
jiank nejlepsi po ranu bych videl syrovatkovej proteinak kdyz uz
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Vladik napsal: | pravdu mate oba napul..
davkovani gaineru je pro kazdyho jiny..hlavne se tu ovsem nevi jak je na tom AUTOR.. jakej ma vydej a prijem..jakej ma metab. jak cvici nebo necvici..co od toho vlastne ocekava... |
Presne preto mu radim nech s gainerom naraba opatrne, pretoze nema dostatok skusenosti ako ho davkovat. Ked ho bude davat len po cviceni, tak tym teoreticky nic nemoze pokazit. |
taak
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Hele a můžeš mi jenom vysvětlit jaktože mi půjdou po rání snídaní (gaineru) sachry do "brucha" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Nikde som nepisal, ze rano ti pojdu sachridy z gaineru do brucha. Pisal som, ze vo vseobecnosti pri nepravnom davkovani gaineru je riziko, ze nadbytocne cukry sa mozu uskadnit v podobe tuku "do brucha".
Rychle cukry mozes rano efektivne doplnit ovocim, ktore ti naviac doda vitaminy a mineraly.
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | pravdu mate oba napul..
To ti mám vypisovat jednotlivý nutriční hodnoty všeho, co přes den sežeru? Přečti si moje otázky ještě jednou, byly jasně položené. Ty tu z teho děláš jakousi vědu.... a klidni se s tím, že nemám čas! Přečti si laskavě články nad tím, mám to tam jasně řečené! Já ti to nebudu psát životosprávu... Jinak teda, pane nejchytřejší, mohl byste mi, prosím, poradit zda nesnižuje efektivnost nitrixu, když ho beru 45 min před tréninkem a 45 min po tréninku? Nebo mám se na to vysrat a jíst ho pouze před hlavními jídly?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
| wweha napsal: | | Vladik napsal: | pravdu mate oba napul..
To ti mám vypisovat jednotlivý nutriční hodnoty všeho, co přes den sežeru? Přečti si moje otázky ještě jednou, byly jasně položené. Ty tu z teho děláš jakousi vědu.... a klidni se s tím, že nemám čas! Přečti si laskavě články nad tím, mám to tam jasně řečené! Já ti to nebudu psát životosprávu... Jinak teda, pane nejchytřejší, mohl byste mi, prosím, poradit zda nesnižuje efektivnost nitrixu, když ho beru 45 min před tréninkem a 45 min po tréninku? Nebo mám se na to vysrat a jíst ho pouze před hlavními jídly? |
ono se bez toho vypisu zivotospravy blbe radi...a i my nejchytrejsi potrebudeme nejaka voditka a zachytne body..potom to je jak vareni z vody..
davkovani nitrixu bych nechal dle navodu..nevim co do toho vsechno cpou (zakladem je arginin a ten se dava nalacno)..nitrix jsem zkousel..a efekt byl ..ovsem ne takovej jako po klasickym l-argininu..kterej sem daval cca 5-6g rano a to samy pred treninkem..v netreninkovej den..tusim jen pred spanim..cca 4g.. (na 95kg, pri 16%tuku)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|