Dávkování sacharidů + nitrixu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dávkování sacharidů + nitrixu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dávkování sacharidů + nitrixu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spider1029

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:

nitrix jsem zkousel..a efekt byl ..ovsem ne takovej jako po klasickym l-argininu..kterej sem daval cca 5-6g rano a to samy pred treninkem..v netreninkovej den..tusim jen pred spanim..cca 4g.. (na 95kg, pri 16%tuku)

Takze tebe lepsie slapal samotny arginin? Mohol by si prosim viac opisat vysledny efekt?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Vladik napsal:

nitrix jsem zkousel..a efekt byl ..ovsem ne takovej jako po klasickym l-argininu..kterej sem daval cca 5-6g rano a to samy pred treninkem..v netreninkovej den..tusim jen pred spanim..cca 4g.. (na 95kg, pri 16%tuku)

Takze tebe lepsie slapal samotny arginin? Mohol by si prosim viac opisat vysledny efekt?

ano slapal lip, hlavne vyborna pumpa pomalu uz pri rozcviceni..svalova tenze drzela cca 2x tak dlouho jak obvykle.. a o rannim stanovani nemluve..

jeste stoji za zminku vaskularita..sice pri 16% nic moc efektivniho na pohled, spis pocitove..sem tam skoro az neprjemnej bolestivej pocit..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
spider1029

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale pozeram ze 1 tableta nitrixu obsahuje 1g argininu. Cisty arginin je ovela drahsi.
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
No ale pozeram ze 1 tableta nitrixu obsahuje 1g argininu. Cisty arginin je ovela drahsi.

podle toho co je pro tebe drahy a kde nakupujes..
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mel jsi nekdy cistej arginin?
spider1029

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:

jeste stoji za zminku vaskularita..sice pri 16% nic moc efektivniho na pohled, spis pocitove..sem tam skoro az neprjemnej bolestivej pocit..

Fakt? To znie dobre Ja mam este 2 tyzdne do konca diety a typujem ze teraz mam okolo 10-12%.

Nemal som este cisty arginin, ani nitrix.
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vyzkousej..mozna ..urcite..budes prijemne prekvapenej
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
jiank nejlepsi po ranu bych videl syrovatkovej proteinak kdyz uz

brát čistý protein bez sacharidů je hovadina. gainer po ránu je určitě lepší než fruktoza z ovoce
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Vladik napsal:
jiank nejlepsi po ranu bych videl syrovatkovej proteinak kdyz uz

brát čistý protein bez sacharidů je hovadina. gainer po ránu je určitě lepší než fruktoza z ovoce

a psal jsem snad jen protein?
wweha

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
wweha napsal:
Vladik napsal:
pravdu mate oba napul..
davkovani gaineru je pro kazdyho jiny..hlavne se tu ovsem nevi jak je na tom AUTOR.. jakej ma vydej a prijem..jakej ma metab. jak cvici nebo necvici..co od toho vlastne ocekava...

To ti mám vypisovat jednotlivý nutriční hodnoty všeho, co přes den sežeru? Přečti si moje otázky ještě jednou, byly jasně položené. Ty tu z teho děláš jakousi vědu.... a klidni se s tím, že nemám čas! Přečti si laskavě články nad tím, mám to tam jasně řečené! Já ti to nebudu psát životosprávu... Jinak teda, pane nejchytřejší, mohl byste mi, prosím, poradit zda nesnižuje efektivnost nitrixu, když ho beru 45 min před tréninkem a 45 min po tréninku? Nebo mám se na to vysrat a jíst ho pouze před hlavními jídly?

ono se bez toho vypisu zivotospravy blbe radi...a i my nejchytrejsi potrebudeme nejaka voditka a zachytne body..potom to je jak vareni z vody..
davkovani nitrixu bych nechal dle navodu..nevim co do toho vsechno cpou (zakladem je arginin a ten se dava nalacno)..nitrix jsem zkousel..a efekt byl ..ovsem ne takovej jako po klasickym l-argininu..kterej sem daval cca 5-6g rano a to samy pred treninkem..v netreninkovej den..tusim jen pred spanim..cca 4g.. (na 95kg, pri 16%tuku)

Šak v úvodu jsem nezbytné věci zveřejnil. To ti mám říka, že v úterý jsem si dal o půl 3 jogurt a ve středu jsme si dal o půl 6 banán? To promiň, ale to je zbytečné asi. :) Já nemám za cíl se stát druhým Cuttlerem, nehrotím to nějak, takže nemusím ani jídelníček tak hrotit. Ale jím poměrně dost zdravě podle dřívějška, ikdyž takové pizzy a jednou za čas KFC někdy samozřejmě neodolám. Asi tak ti to řeknu :) hlavně neříkej, že v tom případě, že když si dám někdy KFC, tak pro mě nemá význam užívat jakékoliv suplementy, protože to bych jinak během 4 měsíců se nezpravil tak, jak teď vypadám a bez jakýkoliv suplem. Gainer mám posledních 14 dní a Nitrix 2 dny.
Vladik

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ted tam mas nejaky info v uvodu...to tam melo byt hned chlapce..
uz se tu reklo co jsi potreboval vedet..neco i zbytecne urcite..
kdyz jsi zacal nitrix tak ho dojet..uvidis co to udela..
na kfc ujede dost lidi vcetne me, kdyz je chut tak proc ne..
jari

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:

pokud vim tak 1 tableta obsahuje "nitric oxid matrix" kterého je součástí i arginin ale určitě ne 1 gram
jari

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wweha napsal:

1, spider neřekl nic, proti čemu mám námitku, nitrix s jídlem neberu, ba naopak.
2, chtěl jsem jen poradit od zkušenějších, ale stejně se mi dostalo tak ze 40% (ptal jsem se i na užívání nitrixu před a po tréninku místo před, nebo po jídlech)
3, návody si nějak nečtu, spíš prohlížím fóra a ptám se těch, co stím mají zkušenost

4, nejsem bůh, ale nitrix se má brát 3x denně (ráno je základní, kdy potřebuješ doplnit do dne energii a všechno ostatní) a když se má brát na lačno, takže s teho vyplývá, že po probuzení nitrix a půl hodiny po ním můžu jíst, nebo se první nasnídám a pak teda za hoďku po ním nitrix, ale já snídám až ve školy, tudíž nitrix si dávám po probuzení. Nevím, co jsem na tom napsal tak blbýho... spíš si pořádně přečtite moje otázky :)

děláš si ze mě blázny?

takový jako tebe nazývám ztracenými případy, protože jim neni blbý zeptat se na blbost a pak se stejně obhajují, protože jsou chytří dost a všechno ví.

Co se týče vůbec základů češtiny - na lačno neznamená po probuzení ale na prázdný žaludek

Z toho co píšeš teď to už vypadá, že chápeš, že sachariďák s nitrixem asi neni dobrá kombinace ale v tvém první příspěvku to rozhodně tak nebylo
spider1029

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt, ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.

Najdolezitejsi asi bude ten l-arginine, vsak?
jari

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
To je fakt ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.

Najdolezitejsi asi bude ten l-arginine, vsak?

to určitě, ale musí tam zbýt nějaký místo i pro ty ostatní 2 věci
Nevim jestli se někde najde nějaký podrobnější složení

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dávkování sacharidů + nitrixu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: