|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Vladik napsal: | | jiank nejlepsi po ranu bych videl syrovatkovej proteinak kdyz uz |
brát čistý protein bez sacharidů je hovadina. gainer po ránu je určitě lepší než fruktoza z ovoce |
Sprosti to ludia, co si kupuju protein a konzumuju ho bez sacharidov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | spider1029 napsal: | To je fakt ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.
Najdolezitejsi asi bude ten l-arginine, vsak? |
to určitě, ale musí tam zbýt nějaký místo i pro ty ostatní 2 věci
Nevim jestli se někde najde nějaký podrobnější složení |
Tiez by si odporucil radsej cisty arginin ako nitrix?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:47 pm Předmět: Re: Dávkování sacharidů + nitrixu |
|
|
| wweha napsal: | | Zdravím, chci se zeptat, doporučené dávkování nitrixu (AVPT) vím, ale je možné, že ráno bych si 3 tbl nitrixu + sachariďák (tj. Mutant Mass)? |
| wweha napsal: | (ptal jsem se i na užívání nitrixu před a po tréninku místo před, nebo po jídlech)
|
nevim no, možná neumim česky já
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | vlkisekk napsal: | | Vladik napsal: | | jiank nejlepsi po ranu bych videl syrovatkovej proteinak kdyz uz |
brát čistý protein bez sacharidů je hovadina. gainer po ránu je určitě lepší než fruktoza z ovoce |
Sprosti to ludia, co si kupuju protein a konzumuju ho bez sacharidov |
edit: jj kecam o) tudleva jsem nasel 20kg syrovatkovyho cca 10tis tis...pak uz staci jen si to namichat ve vane..
Naposledy upravil Vladik dne ne květen 29, 2011 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | jari napsal: | | spider1029 napsal: | To je fakt ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.
Tiez by si odporucil radsej cisty arginin ako nitrix? |
čistý jsem neměl, ani nevim, jak to vychází cenově, asi nejlepší by bylo vyzkoušet oboje zvlášť, aby si každý udělal obrázek sám
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: |
no koupis to malokde..cistej protein...ale da se..tudleva jsem nasel 20kg syrovatkovyho cca 20tis...pak uz staci jen si to namichat ve vane.. |
o com tocis chlape?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
cistej l-arginin je to nejhnusnejsi to jsem mel moznost ochutnat..uz jsm pri pricichnuti je ti na yvraceni..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | spider1029 napsal: | | jari napsal: | | spider1029 napsal: | To je fakt ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.
čistý jsem neměl, ani nevim, jak to vychází cenově, asi nejlepší by bylo vyzkoušet oboje zvlášť, aby si každý udělal obrázek sám |
100g cca 100,-
zajimavy by to bylo brat se synefrinem.. (a namichat si to do pressa)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | jari napsal: | | spider1029 napsal: | To je fakt ten matrix sa sklada z: l-arginine AKG, l-arginine ethyl ester a l-citruline.
jak jsem psal me bral lip arginin..
|
|
| nahoru |
|
 |
wweha
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:01 pm Předmět: Re: Dávkování sacharidů + nitrixu |
|
|
| jari napsal: | | wweha napsal: | | Zdravím, chci se zeptat, doporučené dávkování nitrixu (AVPT) vím, ale je možné, že ráno bych si 3 tbl nitrixu + sachariďák (tj. Mutant Mass)? |
| wweha napsal: | (ptal jsem se i na užívání nitrixu před a po tréninku místo před, nebo po jídlech)
|
nevim no, možná neumim česky já |
No asi neumíš, protože mě zajímá obojí.... jestli je možné nitrix + sacharidy - vidím že je to pičovina, jen mě zajímalo, jak jinak to mám teda udělat. Už i někdo tu psal, že po ráno gainer je dobrá věc a já to z vlástni zkušenosti potvrzuji, ale nitrix se má snad před snídaní, tudíž po probuzení, nebo ty snídáš ve 3 odpoledne? :) Asi fakt češtinu neovládáš moc dobře, místo posilovny si měl navštěvovat hodiny češtiny...
A to druhý jsem se ptal, jestli je možné místo před obědem a před večeři, brát ho před a po tréninku. Myslím, že další jednoduchá otázka, na kterou by neměl být problém odpověděd :) víc nepotřebuji. Jestli v tomhle něco víš, tak bys byl hodný, kdyby si se semnou podělil ... :) Nějaký narážky nepotřebuju slyšet.. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Dam

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 4:29 pm Předmět: NITRIX vs DIETA |
|
|
Zdarec borci, tak si o NO čtu článek . Přímá řeč Ronnie Colemana (reklama - chápu :))) a tam píšou, že je to supr i při dietě. Docela mě to zarazilo. O účincích, ale jooo docela to ujde... tak ňááák. Ale ta dieta, to mě trochu zaskočilo. Máte s tím někdo zkušenost při dietě? tzn NO vs. spalovače? _________________ Jednou začnu, jsem si jistý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|