|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
Nevidim na ni jediny zensky atribut (implantaty si dnes muze dat kde kdo), hormonalni test by nam jeji zenstvi asi taky nejspis vyvratil, takze zadam obrazek kde ma i hlavu :P _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já si právě myslim, že Katka má na profikulturistku ženskosti dost a umělá prsa taky nejsou to nejdůležitější. Spíš by to chtělo v USA víc mediálně prorazit, jako se to povedlo ve fitness Majorové.
Jen chci říct, že si jí dokážu v klidu představit v profi a to nahoře
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Niekto ma tu presviedcal pred istym casom,ze ma Katka prirodzene vysoku hladinu tst...po tychto fotkach mu uz urcite verim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
Mně hlavně ty fotky jako takové přijdou strašně blbě udělaný .... snad nejhorší co jsem kdy u Katky viděl, stejně to nalíčení a plavky. Navíc to na nich vypadá, že má hrozně širokej pas. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po květen 30, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Niekto ma tu presviedcal pred istym casom,ze ma Katka prirodzene vysoku hladinu tst...po tychto fotkach mu uz urcite verim |
tomu snad nevěří ani ten kdo to napsal proboha
vyndej slovo přirozeně a přestanu se popadat za břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po květen 30, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | jnerez napsal: | Dle mého názoru chybí Katce k dokonalosti a do profi už jen jediná věc...umělá prsa . |
A taky vypadat jako holka |
já mluvil o dokonalosti sportovní. Dokonalost ženská je někde jinde .
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 30, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
Imho umela prsa u profi kulturistek sou leda tak k smichu, zadnej atribut zenskosti ji to neprida, spis naopak , ty vyrysovany silikonovy okraje pod kuzi akorat zdurazni to, jak moc od zenske postavy se ve svem honu za testosteronem zmenenym telem vzdalila. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po květen 30, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Navíc to na nich vypadá, že má hrozně širokej pas. |
asi o 20 cm víc než mívala, to neni fotkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: po květen 30, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
dřív to byla celkem hezká holka
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: po květen 30, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Někdo má rád holky někdo zase vdolky :D Každej podle své chuti. Mě se Katka maximálně líbí, jen škoda, že takovejch je málo. _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 30, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | ygg napsal: | | Navíc to na nich vypadá, že má hrozně širokej pas. |
asi o 20 cm víc než mívala, to neni fotkou |
To neumím posoudit, ale ještě na fotkách z Arnolda a té amatérské Olympii mi to přišlo v pohodě ....
EDIT .. jako o něco jo, ale jak říkám, tohle jsou hlavně úplně zmrvené fotky, tady http://kulturistika.ronnie.cz/c-8736-arnold-amateur-2011-vysledky.html vypadá desetkrát líp. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 30, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | dřív to byla celkem hezká holka |
jojo par let zpatky... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po květen 30, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po květen 30, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Mě teda Katka pořád rajcuje i když je už dost osvalená. Pořád mě připadá sexy ale už je to tak na hranici.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|