|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: po květen 23, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
měl být nohec, ale opět jsem neměl odvoz, takže nic.. zítra dám asi posilku, pak dloouho dlouho nic a příští týden asi najedu na nějaký mnou sesmolený full-split  3x týdně (A, B, fullbody)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: út květen 24, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
benchpress
15x osa (20kg)
9x 40kg
5x 60kg
1x 80kg - trochu se mi začaly klepat ruce, ale lehký
1x 90kg - klepání jak prase, ale pohoda
1x 100kg - PR!
10x 60kg
radost jak sviňa :) svůj cíl jsem splnil o měsíc dřív než jsem původně plánoval :) trošku to drhlo, kdybych nedal před tím tu 90ku tak bych dal metrák asi čistě, ale to je jedno, dal jsem to tak jako tak měl jsem rezervu tak 5kg určitě, ale nechtěl jsem víc dávat, byl jsem zničenej dost.. když si vzpomenu, jak jsem se v březnu plácal s 95kg, tak jsem udělal opravdu velkej pokrok
MT
10x 50kg
8x 60kg
3x6x 70kg
ty poslední 2 opakování v pracovních sériích dycky byly trošku rozhozený, musel jsem si dole činku rychle přehmátnout, protože mi vyklouzávala (slabej úchop), ale jinak to bylo taky v klidu :) příště dám možná 80kg :)
ramena s JČ
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 20kg
vzpomněl jsem si, že jsem chtěl začít menší pyramidku u některých cviků, tak jsem to zařadil hned tady.. poslední 2 op. s 20kama lehká dopomoc od sparinga, trochu mi lítala levá ruka :) ale jinak taky dost dobrý
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 18kg
těšil jsem se na tenhle cvik, ale dneska mi moc nesedl.. já to svádím na jinou lavičku, na které nejsem zvyklej cvičit příště to zkusím na klasické a uvidím, snad mě ty přítahy neomrzí
rozpažky
2x12x 12kg
biceps s JČ
10x 12kg
2x20x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)
kladka triceps (lano)
10x 25kg
3x10x 30kg
a hned 10x 20kg
kladiva s JČ
20x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)
16x 16kg
u 16tek byl trochu cheating, původně jsem chtěl jet se 14kama ale moc jsem to předloktí necítil, tak jsem radši přidal váhu (ikdyž mi bylo jasný, že 20 opáček nedám) a udělal jsem dobře
+ břicho (nechutně zničený  )
čas: 70 minut
+ rotoped (4,5 minuty, 3,5km)
+ gainer (kokos)  asi budu dávat dycky po tréninku, dokud si nekoupím vlastní gainer :)
dneska jsem šel po dlouhé době s kámošem, zřejmě budeme dávat tréninky společně, ať to můžem pořádně hecnout a někam se s těma váhama dostat  dlouho jsme se neviděli, takže jsem trochu protahoval pauzy, kecali jsme (stejně bych si dal delší pauzy, když chodím 1-2x týdně tak nemá smysl jet ve vražedným tempu)..
s dneškem jsem fakt spokojenej, v podstatě co jsem chtěl zvednout, to mi vyšlo, technicky taky v pohodě, takže jsem fakt rád
ve čtvrtek mám ústní maturitu, tak se ještě musím hodně učit  zkusím dohnat co se dá, snad to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
Tebe spodek moc nebaví, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
1. v sobotu mám turnaj v nohejbalu a chci mít nohy úplně odpočatý, teď jim totiž dávám 2x týdně posilku a 1-2x týdně nohejbal, takže si moc neodpočinou.. tak chci aby si oddechly a v sobotu podaly maximální výkon
2. ne že bych je úplně žral, ale jejich cvičení mi nevadí, ikdyž tomu zjevně nedávám maximum.. teď budu měnit trénink. plán, tak tam to snad trochu spravím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
včera byl turnaj, ale nakonec jsme odehráli ve hnusným počasí 2 zápasy a jelo se domů.. v hospodě následoval turnaj v ping pongu  (nepil jsem, dělal jsem řidiče...)
dneska 1,5 hodiny nohejbal, hráli jsme dvojice a hráli jsme celou dobu bez přestávky, takže dobrá makačka
a nedalo mi to, abych nešel ještě do posilky :)
POSILKA
MT
10x 50kg
8x 60kg
3x6x 70kg
dneska to moc nešlo, původně jsem chtěl 10kg přidat, ale už u těch 60kg jsem věděl že to dneska není úplně 100%, tak jsem raději ubral..
tlaky na šikmé
10x 14kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 20kg
jsem potěšen ty 18ky byly celkem těžký, ale 20ky najednou jako by byly ještě lehčí a těch 6 opáček bylo úplně v pohodě :)
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 18kg
co říct, záda jsem cítil krásně a předloktí už si zvyká na zátěž, takže jsem se mohl soustředit na cvik a ne na udržení činky
ramena s JČ
10x 14kg
7,6x 18kg
7x 16kg
jednoznačně selhání, vím že u ramen mi ta síla odchází hodně rychle, když je necvičím byť jen chvíli naplno (což se mi už dříve stalo u military pressu)...
biceps s VČ
10x osa (10kg)
8x osa +10kg
8x osa +10kg
6x osa +10kg
tady jsem taky dnes marně hledal sílu
zapažování
3x10x 8kg
francouz v leže
10,9,7x EZ +15kg
čekal jsem větší propad, ikdyž pravda, ta poslední série byla trochu prasácká : (
kladiva s JČ
30x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 15 op.)
už jsem chtěl jít na pajšl, ale vzpomněl jsem si, že bych měl ještě trochu potunit to předloktí.. 16ky byly obsazený, nechtělo se mi čekat, tak jsem drapl 14ky a bylo to dobrý peklo
+ břicho
čas: tuším kolem 45-50 minut
původně jsem chtěl jít i na rotoped, ale už jsem měl celkem dost
na dnešním tréninku mě mrzí akorát ty ramena, ale jinak mohlo být aj hůř takže přece jenom jsem celkem spokojen  hlavně jsem rád, že předloktí už konečně funguje, sice chvilkama u cviků protestuje, ale hodně zesílilo.. a zřejmě tomu pomáhají i molitany, co si teď beru i na jednoručky a nestrhávám si tak puchýře na rukách (jenom u MT mi ty molitany nesedí, tak jsem si dneska úplně rozerval dlaně o tu hrubou osu)
a velmi mě zaujal dneska ve fitku člověk, kterej si půjčil u baru trhačky.. vzal si je na rozpažky (???), pak na shyby, nakonec i na přítahy spodní kladky.. víc cviků už jsem ho cvičit neviděl, odcházel jsem, ale i tak to byla dobrá podívaná  na to, že ten člověk byl celkem dobrej mamut a nezvedal zrovna velký váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út květen 31, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
POSILKA (pořád FB slátanina)
hacken dřep
10x stroj +10kg
3x8x stroj +30kg
eeeh, těžký, moc těžký.. nohy mám zmasakrovaný z nohejbalu (asi málo protahování), ale na druhou stranu, silově jsem moc dolů u dřepu nešel, což mě celkem těší, očekával jsem horší výsledek :)
horní kladka k hrudníku
10x 35kg
10x 40kg
10,10,8x 45kg
dlouho jsem to necvičil, bylo to heavy..
military press ve stoje
10x 20kg
8x 30kg
8x 30kg (za hlavu)
6x 30kg
nevim nevim, nemám možnost cvičit MP s volnou vahou v sedě (tak jako jsem byl zvyklej ze školní posilovny), zkusil jsem to ve stoje, ale moc mi to nešlo.. asi to vypadá dál na ten strojček v sedě..
hyperextenze
2x 20
tlaky hlavou dolů s JČ
3x10x 16kg
moc pěkně jsem to cítil akorát mi tady začala docházet energie..
biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
10x 12kg
2x20x 16kg (střídavě L a P, na každou ruku 10 op.)
.. a tady došla úplně poslední série cheating jako prase, najednou to nehorázně ztěžklo..
rozpažky na rovné
2x10x 14kg
triceps kladka (lano)
10x 25kg
2x10x 35kg
12x 25kg
Ježíš Kristus
4x 20 sec. (pauzy cca minuta)
+ břicho (jenom lehce, nějak to ještě cítím z minula, ikdyž jsem to nepřeháněl  )
čas: cca 50 - 55 minut
na rotoped nebyla šťáva, byl jsem jak přejetej
něco mě zklamalo, něco mě potěšilo, takový nemastný neslaný trénink.. a hrozně mě těší ten úchop, i po celým tom tréninku jsem ještě na konec dal to držení na hrazdě a ani to nebylo tak těžký
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
neodpustím si to a napíšu si to i sem  mám konečně 7 týdnů maturování za sebou, doufám že úspěšně, akorát "díky" systému státních maturit to budu vědět až kolem 20. června
a momentálně u mě probíhá těšing na pondělní trénink  rozjedu už ten AB split, jen nepatrně pozměním cviky nebo opakování, než jsem plánoval, a stejně si to asi ještě přizpůsobím "za pochodu"
zkopčím si to sem, ať pak nemusím zase hledat, kam jsem to na fórum zahrabal :)
SPLIT A (záda, ramena, triceps)
MT 5x5, později možná pyramida
přítahy JČ 3-4x 8-10
spodní kladka / horní kladka k hrudníku 3x10 / hyperextenze 3x12
military press 3x 8-10 / předpažování 3x10
tlaky s JČ v sedě 10,8,8,6 (buď bude předpaž + tlaky obojí těžce nebo military těžce a tlaky lehce, budu to nějak tak střídat)
zapažování 3x10
francouz 3x10
kladka (nějakej pumping) / extenze za hlavou s JČ 3x 8-10
B (nohy, prsa, biceps)
hacken dřep 3-5x 8-10
zákop 3-4x 10 / výpady
předkop 3x10 / legpress (zařadím časem, výhledově asi přes léto)
výpony 4x 10
benč (zkusím pyramidu 10,8,6,4,2; jestli bude neúspěch, tak ji nahradím 3x6)
tlaky na šikmé s JČ 10,8,8,6
rozpažky / peck-deck / chest press (na střed prsou) / protisměrky 3x10
biceps s VČ 10,8,8,6
kladiva s JČ 2-3x 20 (na každou ruku 10 op.)
+ břicho 2-3x týdně
+ výpony asi zkusím vyhrotit 2x týdně, pokud nebude moc nohejbalu, to se potom prostě nedá
snad jsem na nic nezapomněl
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne červen 05, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
4,5 hodiny nohejbal.. počítám, že zítra ani nevstanu, nohy mám absolutně umrtvený, hrál jsem skoro celou dobu...
jestli zítra budu moct aspoň stát na nohách, tak dám tu posilku konečně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červen 06, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
Split A - FAIL
MT
6x 50kg
6x 60kg
6x 70kg
3x5x 70kg
rozcvičovací série byly nějaký zvláštní.. ale to se hned s první pracovní srovnalo, dokonce jsem si 1 opakování tak nějak intuitivně přidal, nějak jsem se zapomněl u 4. pracovní mě najednou u 3. opakování naprosto povolila levá ruka, držel jsem to jen na konečcích prstů.. přehmatávání nepomohlo, tak jsem si dal 2 minutky pauzu, ať si to trošku odpočine.. ale bylo to ještě horší jenom jsem šel na poslední pracovní sérii, obě ruce (ač jsem si prsty důkladně "omotával" kolem osy) úplně povolily, nebyl jsem schopnej provést jediný kloudný opakování.. HRŮZA
přítahy JČ
3x8x 18kg
u jednoruček si můžu brát v klidu molitany (nevím, jestli by to na MT šlo, jak by se mi s tím tahalo, už tak je pro mě osa celkem tlustá) a úchop mě tolik neomezoval, krásně jsem cítil křidýlka
spodní kladka
10x 30kg
3x10x 35kg
vyloženě jenom na protažení
tlaky na ramena s JČ
10x 14kg
8x 18kg
8x 16kg
nejhorší zážitek z dnešního tréninku už ty 14ky byly jakýsi těžký, 18ky jsem sotva vytáhl na 8 opáček (původně jsem chtěl s nima dát 8,8,6).. tak jsem je zahodil, skočil jsem po 16kách.. dalších 8 opakování, který nestály za moc.. radší jsem šestkovou sérii vypustil..
toto selhání tentokrát nepřisuzuju tomu, že u cviků na ramena mi síla odchází s každým dnem, kdy je necvičím, ale asi za to můžou ztuhlý trapézy.. skoro jsem nedokázal dotlačit činky do horní polohy, jak jsem byl ztuhlej.. zkusím příště ramena prohodit s tricepsem, snad to bude aspoň technicky lepší, ikdyž silově si tímto krokem asi moc nepomůžu
předpažování
3x12x 8kg
na military jsem se vůbec necítil, takže jsem si dal tohle, aby se neřeklo, že jsem přední delty úplně vypustil
upažování v předklonu
3x10x 8kg
francouz v leže
10,7,7x EZ +15kg
u tricepsů se síla celkem drží, což mě těší
triceps kladka (lano)
10x 20kg
8x 25kg
6x 30kg
10x 20kg
ukřižování (přestávky 60 vteřin)
25 sec.
20 sec.
30 sec.
pokaždé mučení, měl jsem chuť se hnedka pustit, ale kósl jsem se
+ břicho
čas: 52 minut
rotoped? ani pomyšlení, nebyla vůbec energie
dnešní trénink byl od začátku do konce trápení, přitom jsem se snažil nejít brzo, po ránu nemívám vůbec sílu.. asi stejně budu muset chodit asi tak lehce po poledni, kdy už naplno funguju  ale tak aspoň začínám konečně po cvičení zařazovat gainer (30g za 15kč neber to :D ), ta chuť mi dycky spraví náladu
teď mě ještě napadá, že další posilovna bude nejdřív v pátek (split s nohama), a hned v sobotu máme turnaj v nohecu.. to mi ty haxny asi upadnou
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
Split B
hacken dřep
10x stroj +10kg
8x stroj +30kg
8x stroj +30kg
8x stroj +30kg
najednou při protahování mě hrozně bolely stehna (jakoby natažený svaly), nevim z čeho když jsem se včera celej den válel doma :D nicméně dřep byl dost těžký..
zakopávání v leže
10x 25kg
10x 30kg
10x 35kg
8x 35kg
zákop jsem dlouho necvičil, bylo to hodně poznat :D
předkopávání
10x 30kg
10x 35kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 35kg
výpony ve stoje
10x 50kg
10x 60kg
10x 70kg
10x 80kg + 12x 25kg
hned po 80ce jsem přehodil zarážku a odjel jsem 12 opakování s lehkou vahou a už u 5. opakování jsem prosil boha, abych aspoň těch 10 dal šílenej pocit v lýtkách
benchpress
10x 40kg
8x 50kg
6x 60kg
4x 70kg
1x 80kg
už rozcvičovací série se 40 kilama byla ultra těžká musel jsem jít zase (pro mě) relativně brzo po probuzení, tak jsem čekal že síly moc nebude.. každá série na benči byla skoro smrtelná :D 80kg jsem měl v plánu 2x, ale už to první opakování bylo všelijaký, tak jsem to radši vzdal, byl jsem v posilce sám a neměl mě kdo jistit...
tlaky na šikmé
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg
na šestkovou sérii jsem radši váhu nepřidal, ikdyž jsem možná mohl.. ale co, dám to příště :)
rozpažky na rovné
10,6x 14kg
asi to bylo nezvykle širokou lavicí, že jsem měl lopatky a hlavně ramena nějak divně položený, takže při spouštění činek jsem cítil něco, co jsem určitě v pravým rameni cítit neměl.. radši jsem ty činky zahodil, než abych si to rameno utrhl
biceps s VČ
10x osa (10kg)
8x 20kg
8x 20kg
6x 20kg
mohl jsem přidat aspoň 1,25kg na každou stranu pro poslední 6ku, ale nechtělo se mi lozit po posilovně a hledat ty malý kotouče ve stojanech.. :D
kladiva s JČ
10x 12kg
14x 14kg
14x 14kg
hodně jsem natahoval pauzy (kolem 1,5 - 2 minut), bicáky i předloktí už byly jakýsi hodně použitý.. nicméně se mi opět potvrdilo, že na kladiva jsou potřeba aspoň 16kg jednoručky.. jenže bicáky mám prostě nějaký divný, stačí 1 cvik a už to prostě dál nejde jsou úplně na kaši.. potřebovaly by mezi cvikama tak půlhodinovou přestávku aby se zotavily
+ břicho (jenom taková rychlovka)
čas: 55 minut
čekal jsem, že to se silou bude v tréninku přesně naopak - nohy na prd a prsa + biceps pohoda  no co, jsem rád že jsem ty nohy potunil  příští trénink bude snad v neděli
během dneška budu ještě hodně, hooodně protahovat nohy, ať je mám na zítřejší turnaj co nejmíň zničený  teď 3 soboty po sobě budou turnaje, to jsem zvědav, jak to všechno dopadne.. ikdyž u nás na domácím asi hrát nebudu, plánuju s kámoškou zajet na festival, škoda že se ty termíny takhle kryjí
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|