PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Btw: Kdy bude v prodeji Native Whey od Reflexu a za kolik??

velmi brzy a asi to nebude zrovna nejlevnejsi protein, tak na to se priprav

To je mi jasný..ostatně zatim nic od Reflexu nebylo nejlevnější Ale je to hold kvalitka no..
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Petey napsal:
vejdy napsal:
Ochutnal někdo Syngex Whey Protein (VPX Sport) např. příchuť vanilka?

mal som vanilku,velmi podareny protein,dost mi pripomina myofusion hustotou a chutou

Souhlas, taky sem byl moc spokojenej..a za tu cenu nádhera

Co Pharma Blend bílá čokoláda, měl někdo? Pořád přemejšlim, že do ní půjdu, ale více méně mě láká jen ta chuť..Obsahově asi nic moc (nejvíc koncentrátu, kdoví kolik je tam toho micerálního kaseinu a navíc je tam soja )

Mám bílou čoko - chutná to jakoby sladce smetanově, mě osobně je to příjemný, chutná mi - další věc je ale konzistence, je opravdu hodně hodně hustý, takže pokud chceš drink a ne šejk, musíš dost ředit - a ještě, je v tom drcený lněný semínko, pokud to mícháš lžičkou a pořádně nerozmixuješ, jsou v tom ty kousky docela znát, někomu to může vadit... podle mě je ale celkově lepší (i chutnější) to pořádně rozmixovat, klidně i s ledem a nechat odstát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký protein byste doporučovali na dochucení třeba tvarohu? Nějaký méněprocentí nebo to je úplně futch?
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Jaký protein byste doporučovali na dochucení třeba tvarohu? Nějaký méněprocentí nebo to je úplně futch?

Naposledy upravil Draper dne st červen 01, 2011 5:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 5:16 pm    Předmět: diskuse může začít Odpovědět s citátem

Někteří odborníci na výživu považují použití multikomponentního proteinu za vhodnější, než použití čistě syrovátkového proteinu.To věta do pranice,osobně bych po treninku zařadil čistě syrovátkový protein a např. ráno či přes spánkem užití vícesložkového proteinu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-9325-musclepharm-vyziva-ktere-muzete-stoprocentne-duverovat.html

máte někdo zkušenosti s touhle značkou? všiml sem si, že v UFC fungují jako docela velkej sponzor, takže tam na tom budou asi dobře
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:

někteří lidé v proteinu vidí surovinu pro znatelné zlepšení, někteří pouze prášek, kterým se dochucuje tvaroh..., myslel jsem, že ses z té psychické nemoci už dostal, ale možná to na tobě zanechalo následky, snad to bude jen přechodného charakteru...
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinými slovy, je to úplně jedno, já si pár měsíců dával denně ke tvarohu odměrku WPC 80 a nezabilo mě to
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si dal dnes rano dve naberacky hydra do ovsenej kase...nema vyznam to riesit. Je to absolutne jedno. Podobna odpoved je aj na Vejdyho dotaz a na viacdruhove proteiny. Nevravim, ze je to zbytocnost, to nie. Ale ak som co ja viem o 21.00 do seba poslal kus mäsa s niecim, je absolutne jedno, ci si este pred spanim dam nejaky protein, alebo nedam... Samozrejme tí, ktorí sa boja kruteho nocneho katabolizmu, pripadne su v priprave na MS sa mojou radou asi riadit nebudu
spider1029

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ake hydro mas kupene?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Ake hydro mas kupene?

Snad 6 rokov (ak nie viac) kupujem bio5.
spider1029

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, teraz sa chystam kupit znova HydroTT, a mal si uz Whey Better? Chcem si to kupit ako protein na beznu konzumaciu pocas dna a na ochucovanie jedla. Je tam dobry pomer cena/mnozstvo.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
jj, teraz sa chystam kupit znova HydroTT, a mal si uz Whey Better? Chcem si to kupit ako protein na beznu konzumaciu pocas dna a na ochucovanie jedla. Je tam dobry pomer cena/mnozstvo.

Stary WB som mal asi 3-4x. Presne ako pises, na take bezne pouzitie. Novy som este nemal. Skusim poprosit najprv kamosa o vzorku. O kvalite nepochybujem, ale zaujimala by ma chut. Predsa len, myofusion a syntha nasadili latku dost vysoko.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dnes asi po 10 tydenni odmlce od uzivani proteinu koupil ten vsemi opevobany MyoFusion od Gaspari Nutrition prichut mlecna cokolada. Zkusil jsem uz hodne proteinu, ale tohle v ledovem skoro az mrznoucim mleku, poradne usejkrovane do maximlni kremovitosti je pro me zatim chutove naprosto bezkonkurencni protein. O kvalite mam sve pochybnosti, ale snad to zase az takova tregedie nebude a nejak to neresim, pokud to neni gainer s napisem protien :). Takze, kdo si chce pochutnat na proteinu za vybornou cenu, tak nevahejte a kupte si MyoFusion.

Jeste jsem si, kdyz uz jsem byl v obchode :), koupil starou dobrou 80ku od Promilu kvuli penivosti a v mleku take absolutne nezklamal, staci trocha mleka, trocha proteinu priadne sladilo (to tam rvu vzdy), poradne usejkrovat a je toho hned plny sejkr naprosto vyborneho kokteilu Chutove bych rekl, ze se hodne zlepsily od doby, co jsem ho mel kdysi davno a povazuji ho za jeden z nejlepsich proteinu, co se chuti tyka.

Naposledy upravil Draper dne pá červen 03, 2011 8:13 am, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tu jahodu si zkoušel? Ta je v ledový vodě taky famozní =) A zanechá pár minut tu chuť v ústech, takže ještě +

A nepřeháněj to s tím proteinem ;) Ještě nám pak začneš víc cvičit

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: