|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | A tu jahodu si zkoušel? Ta je v ledový vodě taky famozní =) A zanechá pár minut tu chuť v ústech, takže ještě +
A nepřeháněj to s tím proteinem ;) Ještě nám pak začneš víc cvičit |
Me zajimaji jen cokoladove proteiny do jinych, i kdyz verim, ze jsou dobre, neinvestuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
Tak jsem objednal jahodovej myofusion, snad dobrá volba, dal jsem na názor většiny z vás _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | ja invetuju do Biotech Protein fuel, bo jak se to menuje....uz se me ty protejny vsecky eklujou. Za 250,- flaska nekup to |
No tak doufám, že Biotech je již přežitej :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | ja invetuju do Biotech Protein fuel, bo jak se to menuje....uz se me ty protejny vsecky eklujou. Za 250,- flaska nekup to |
No tak doufám, že Biotech je již přežitej :-D |
mě je uplně jedno co je, i třeba zabitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
biotech je mrtvy,nech zije BRUTAL! _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | ja invetuju do Biotech Protein fuel, bo jak se to menuje....uz se me ty protejny vsecky eklujou. Za 250,- flaska nekup to |
No tak doufám, že Biotech je již přežitej :-D |
tohle
https://obchod.ronnie.cz/s-3321-protein-fuel.html
akorat teda za jiny keše
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem tu do nebes vychvaloval MyoFusion, ale trochu to ted beru zpet. Vcera jsem si to michal jen tak narychlo s vodou, protoze jsem nemel mleko, nebylo to spatne, ale automaticky jsem predpokladal, ze s ledovym mlekem, poradne uslehane to bude perfektni protein. Dnes jsem si to s mlekem namichal, chutove rekneme relativne ok, i kdyz mlecnou cokoladu si predstavuji jinak, tohle je spise horka cokolada, takze jsem si to musel opet prisladit sladidly a ta slavna kremovitost a hustota, o ktere tu vsichni pisete, je jako kde? Obycejny vodnaty protein typu Champion Nutrition, dokonce bych rekl, ze chut uplne stejna a ani bych se nedivil, kdyby se to i na stejnem miste vyrabelo, jen pod jinou znackou. Takze nakonec zklamani. Chut jsem si musel spravit Promilem 80, coz je opravdova chut mlecne cokolady a dokonce je i pekne kremov a husty, takze MyoFusion nakonec zklamani.
Kdyz by nekdo z Brna chtel, se slevou klidne odprodam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
Drapere, tak vcera si pisal, ze si to skusal s ladovo vychladenym mliekom, takmer zmrznutym....teraz pises, ze to bolo len s vodou, cize ako vlastne?
Pretoze ja myofusion davam LEN do vody, kedze mam laktozovou intoleranciu a kremovost tohoto proteinu je neodskriepitelna (podla mna). Alebo to mam chapat tak, ze maximalnu kremovitost si mal vcera s vodou a dnes s mliekom to bola len riedka "voda"? Pretoze ja ho asi 10 sekund potrasiem v sejkri a that's all... Skusal som ho pridavat aj do ovsenej kase, resp. mliecnej ryze a prestal som s tymito pokusmi, kedze po pridani to jedlo okamzite tak zhustlo, ze to bolo az negustiozne... Inak, pisem o obycajnej cokolade, inu prichut som nemal.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
Taky to chápu tak, že s vodou to bylo lepší. To by byl asi první protein. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem to sice psal, protoze jsem automaticky predpokladal, ze to tak bude, mozna jsem se jen spatne vyjadril. Vcera to bylo opravdu s vodou + jen asi necely dcl mleka, co mne zbylo, ale s tim kremovitosti nedosahnu nikdy. Dnes opravdu s ledovym mlekem a porad jen vodnaty protein nic vic. Aby nedoslo k omylu, je to dobry protein, to kazdopadne, ale rozhodne jsem ocekaval neco jineho a jak rikam, osobne povazuji treba promil nebo i ten Whey core za mnohem lepsi, hlavne proto, ze nejsou horke a jsou mnohem kremovitejsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Taky to chápu tak, že s vodou to bylo lepší. To by byl asi první protein. |
O neco lepsi byl samozrejme s mlekem, ale jen jsem tim chtel rict, ze jsem ocekaval mnohem vic. Vcera s vodou byl celkem ok, takze jsem automaticky predpokladal, ze s mlekem bude famozni, navic jak tu o tom vsichni basni :) ovsem byl jen o neco malo lepsi nez s tou vodou a jak rikam, porad jen vodnaty protein, takze proto zklamani. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Draper: whey core a promil kremovitejsi? no tak to ti asi nekdo zaplatil abys tohle rikal, jinak si to vysvetlit neumim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Tak ja si dnes mixnem jeden sejk s mliekom, snad to prezijem normalne si vo mne prebudil zvedavost. Mne myo chuti, ale samozrejme nie som nejaky fanaticky zastanca tohto vyrobku |
Mne taky chutna to ano, rozhodne to neni zadna plitka, ale v tomhle jsem hodne rozmlsanej a pokud to neni po vsech strankach dokonale (pro me chutove bunky dokonale), tak to proste nechci. Muj problem :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|