PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
A tu jahodu si zkoušel? Ta je v ledový vodě taky famozní =) A zanechá pár minut tu chuť v ústech, takže ještě +

A nepřeháněj to s tím proteinem ;) Ještě nám pak začneš víc cvičit

Me zajimaji jen cokoladove proteiny
do jinych, i kdyz verim, ze jsou dobre, neinvestuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja invetuju do Biotech Protein fuel, bo jak se to menuje....uz se me ty protejny vsecky eklujou. Za 250,- flaska nekup to
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem objednal jahodovej myofusion, snad dobrá volba, dal jsem na názor většiny z vás
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
ja invetuju do Biotech Protein fuel, bo jak se to menuje....uz se me ty protejny vsecky eklujou. Za 250,- flaska nekup to

No tak doufám, že Biotech je již přežitej :-D
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:

mě je uplně jedno co je, i třeba zabitej
Petey

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

biotech je mrtvy,nech zije BRUTAL!
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:

tohle
https://obchod.ronnie.cz/s-3321-protein-fuel.html

akorat teda za jiny keše
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem tu do nebes vychvaloval MyoFusion, ale trochu to ted beru zpet. Vcera jsem si to michal jen tak narychlo s vodou, protoze jsem nemel mleko, nebylo to spatne, ale automaticky jsem predpokladal, ze s ledovym mlekem, poradne uslehane to bude perfektni protein. Dnes jsem si to s mlekem namichal, chutove rekneme relativne ok, i kdyz mlecnou cokoladu si predstavuji jinak, tohle je spise horka cokolada, takze jsem si to musel opet prisladit sladidly a ta slavna kremovitost a hustota, o ktere tu vsichni pisete, je jako kde? Obycejny vodnaty protein typu Champion Nutrition, dokonce bych rekl, ze chut uplne stejna a ani bych se nedivil, kdyby se to i na stejnem miste vyrabelo, jen pod jinou znackou. Takze nakonec zklamani. Chut jsem si musel spravit Promilem 80, coz je opravdova chut mlecne cokolady a dokonce je i pekne kremov a husty, takze MyoFusion nakonec zklamani.
Kdyz by nekdo z Brna chtel, se slevou klidne odprodam.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, tak vcera si pisal, ze si to skusal s ladovo vychladenym mliekom, takmer zmrznutym....teraz pises, ze to bolo len s vodou, cize ako vlastne?
Pretoze ja myofusion davam LEN do vody, kedze mam laktozovou intoleranciu a kremovost tohoto proteinu je neodskriepitelna (podla mna). Alebo to mam chapat tak, ze maximalnu kremovitost si mal vcera s vodou a dnes s mliekom to bola len riedka "voda"? Pretoze ja ho asi 10 sekund potrasiem v sejkri a that's all... Skusal som ho pridavat aj do ovsenej kase, resp. mliecnej ryze a prestal som s tymito pokusmi, kedze po pridani to jedlo okamzite tak zhustlo, ze to bolo az negustiozne... Inak, pisem o obycajnej cokolade, inu prichut som nemal.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to chápu tak, že s vodou to bylo lepší. To by byl asi první protein.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem to sice psal, protoze jsem automaticky predpokladal, ze to tak bude, mozna jsem se jen spatne vyjadril. Vcera to bylo opravdu s vodou + jen asi necely dcl mleka, co mne zbylo, ale s tim kremovitosti nedosahnu nikdy. Dnes opravdu s ledovym mlekem a porad jen vodnaty protein nic vic. Aby nedoslo k omylu, je to dobry protein, to kazdopadne, ale rozhodne jsem ocekaval neco jineho a jak rikam, osobne povazuji treba promil nebo i ten Whey core za mnohem lepsi, hlavne proto, ze nejsou horke a jsou mnohem kremovitejsi
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja si dnes mixnem jeden sejk s mliekom, snad to prezijem normalne si vo mne prebudil zvedavost. Mne myo chuti, ale samozrejme nie som nejaky fanaticky zastanca tohto vyrobku
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Taky to chápu tak, že s vodou to bylo lepší. To by byl asi první protein.

O neco lepsi byl samozrejme s mlekem, ale jen jsem tim chtel rict, ze jsem ocekaval mnohem vic. Vcera s vodou byl celkem ok, takze jsem automaticky predpokladal, ze s mlekem bude famozni, navic jak tu o tom vsichni basni :) ovsem byl jen o neco malo lepsi nez s tou vodou a jak rikam, porad jen vodnaty protein, takze proto zklamani.
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: whey core a promil kremovitejsi? no tak to ti asi nekdo zaplatil abys tohle rikal, jinak si to vysvetlit neumim..
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Tak ja si dnes mixnem jeden sejk s mliekom, snad to prezijem normalne si vo mne prebudil zvedavost. Mne myo chuti, ale samozrejme nie som nejaky fanaticky zastanca tohto vyrobku

Mne taky chutna to ano, rozhodne to neni zadna plitka, ale v tomhle jsem hodne rozmlsanej a pokud to neni po vsech strankach dokonale (pro me chutove bunky dokonale), tak to proste nechci. Muj problem :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: