|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Draper: whey core a promil kremovitejsi? no tak to ti asi nekdo zaplatil abys tohle rikal, jinak si to vysvetlit neumim.. |
Mozna to dela ta pena, ja nevim a nemaji chut hořké cokolady, ale spise te mlecne, mne proste chutnaji vice, nemuzu si pomoct, tot vse. Jestli to nekomu vadi, tak se omlouvam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| DerB napsal: | Neměl jste náhodou někdo Scitec 100% Whey Professional, příchuť čokoláda s kokosem ? Zajímá mě, jak moc je tam cítit ten kokos, kvůli němu uvažuji o této příchuti. Jinak už jsem od nich měl vanilku, čokoládu, jahodu a banán a všechno famózní. V tomhle je Scitec nedostižný, to jiné značky bych nešel. Vyjímka Nitrotech - čokoláda |
Mal som este v case, ked nebola verzia professional, len "obycajna". Rozdiel v chuti tam urcite nebude. Po prvom sejku som bol nadseny, vseobecne scitec mi chuti, sladucke a chutne mlsatka su to proste. Kupil som si 5kg balenie. Ale bol problem to spotrebovat aj ked kokosove veci milujem. Ta chut je ozaj silna. Nevravim, ze by som si ho opät nekupil, ale idealne, keby bolo nejake kilove balenie... To by som si vzal 5 roznych prichuti a striedal to.
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | DerB napsal: | Neměl jste náhodou někdo Scitec 100% Whey Professional, příchuť čokoláda s kokosem ? Zajímá mě, jak moc je tam cítit ten kokos, kvůli němu uvažuji o této příchuti. Jinak už jsem od nich měl vanilku, čokoládu, jahodu a banán a všechno famózní. V tomhle je Scitec nedostižný, to jiné značky bych nešel. Vyjímka Nitrotech - čokoláda |
Mal som este v case, ked nebola verzia professional, len "obycajna". Rozdiel v chuti tam urcite nebude. Po prvom sejku som bol nadseny, vseobecne scitec mi chuti, sladucke a chutne mlsatka su to proste. Kupil som si 5kg balenie. Ale bol problem to spotrebovat aj ked kokosove veci milujem. Ta chut je ozaj silna. Nevravim, ze by som si ho opät nekupil, ale idealne, keby bolo nejake kilove balenie... To by som si vzal 5 roznych prichuti a striedal to. |
Díky za info, půjdu do toho :) Třeba vanilka se mi nikdy nepřepije, to je kýbl za kýblem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Tak ja si dnes mixnem jeden sejk s mliekom, snad to prezijem normalne si vo mne prebudil zvedavost. Mne myo chuti, ale samozrejme nie som nejaky fanaticky zastanca tohto vyrobku |
Jen tedy jeste pro ujasneni, protoze si nejsem jistej, jestli si rozumime :)
MyoFusion je kazdopadne lepsi s mlekem, to ostatne asi kazdy protein. Jen jak jsem rikal, cekal jsem opravdu kremovy protein neco jako byla stara Pharma Whey, kdezto toto mne uplne presne pripomina cokoladovy Champion Nutrition, jak konzistneci tak chuti a o kremovitosti ci hustote se neda mluvit. Na obalu je napsano milk chocolate, cili cekal jsem ze to nebude takova ta horka cokolada treba jako prave Champion, pokud jsi ho nekdy mel a i barva je hodne tvama, kdyz to srovnam treba a cokoladovym Promilem, Whey Core 100 nebo treba 80kou od Weidera (jine me ted momentalne nenapadaji), kde ta chut je mnohem jemnejsi a pripomina opravdu mlecnou cokoladu a ne cokoladu na vareni. Jinak ale rozhodne netvrdim, ze je to spatny protein, s tou chuti si umim pridanim ruznych ingredienci poradit, staci treba trocha acidofilniho mleka + sladidlo a hned je to jine, jen mne tam opravdu chybi ta kremovitost, o ktere tu vsichni basnite. Tot vse k MyoFusion. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
No, dneska mi přišel MyoFusion, tak jsem byl natěšenej.
Měl jsem objednanou milk chocolate ale zmrvili to a poslali mi chocolate peanut butter ....a já proč mi to smrdí po voříškách  to zrovna jako nemusim
jenomže vono je to vážně dobrý a to jedu jenom z vodou. Apeluju teda na Drapera, nevim jestli je teda rozdíl v konzistenci v závislosti na příchuti. Ale tahleta moje je teda krémovost uplně nehorázná, v kladnym slova smyslu.
Do teď jsem měl protein spíš na "odbytí si povinností" než na pochutnání, po dlouhé době mi chutnal Whey Core ale jaksi zde byly jisté překážky  , ale tenhle peanut butter je spíš jako nějakej shake, prostě na pochutnání  spokojenost 100 %
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Tak co jsem to ku*va koupil?
Nebo zase nejaka pojebana sarze
edit: zkousel dat nekdo do proteinu xantanovou gumu na zahusteni? to me tak napadlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Měl jsem objednanou milk chocolate ale zmrvili to a poslali mi chocolate peanut butter |
Minuly tyden psal Luster to same. Bud tam nekdo neumi cist a nebo to delaji schvalne, protoze tech arasidovej maji moc a doufaji, ze nad tim vetsina mavne rukou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
jo ted to tady ctu
jari: taky to mas odsud z ronnie?
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Drapere nevím cos to koupil, ale Myofusion je oproti Promilu 80 tak 5 x hustější a chuťově je úúúplně někde jinde . Měl jsem teď po sobě od Promilu vanilku, čoko a jahodu a chutnala mi jen ta vanilka...z jahody a čoko ve vodě jsem málem házel šavle
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
| DerB napsal: | Neměl jste náhodou někdo Scitec 100% Whey Professional, příchuť čokoláda s kokosem ? Zajímá mě, jak moc je tam cítit ten kokos, kvůli němu uvažuji o této příchuti. Jinak už jsem od nich měl vanilku, čokoládu, jahodu a banán a všechno famózní. V tomhle je Scitec nedostižný, to jiné značky bych nešel. Vyjímka Nitrotech - čokoláda | Měl -výborné. Asi nejlepší příchuť od scitecu...teda pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
asi tak, nevidím dovod v súčasnosti kupovať iný proťák. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil L@dis dne so červen 04, 2011 6:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
No a když jsem to tu na foru před pár lety psal - tak se ostatní tvářili řekněme rozpačitě.
Jinak začínal jsem na muskulvitu ( jejich jahoda mě děsí dodnes a raději bych snědl kostku mýdla než tento produkt ), pak sušené bílky ( 5 kg / měsíc), pak laktofit 65, Twinlab, Scitec ( dnes kombinuji s hydrem jisté brněnské firmy :o)...takový vývoj v kostce za 16 let :o)
V každém okamžiku to byly produkty jejichž poměr výkon/cena jsem považoval za optimální.
Dnes kupuji proteinové doplňky proto abych doplnil živiny a také si pochutnal a to na Scitecu jde bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|