největší hrdina je ale ten chlap otec, řve tam na cizí ženu do děvek a kurev, ale hlavně, že jim jde o děti - nedivím se, že naštěstí té paní přispěchali pomoct ty dva chlapi z hospody a dali mu čočku - ale je to neskutečná sonda do české psychiky...
to me (krome celeho videa ) taky dostalo... byt to moje pritelkyne, tak by ode me taky nejakou vyfasoval
Spadla ti činka na hlavu? Proč sonda do české psychiky? Tohle by sedlo spíše na Itálii, v Čechách takhle hysterčí spíše idioti. Na jihu je to častější
p.s. Aragorn byl lepší
promiň, ale takhle si diskutuj se svými v nějakém pětkovém lokále, nikoliv se mnou - je to můj názor a rozhodně si nemyslím, že v Itálii by borec řval na paní, co mu ťukla do auta ze zadu do kurev, děvek atd. před svými dětmi. V Itálii jsou naopak tyhle nárazníky naprosto běžné a každý maximálně z auta zavolá, ukáže a jede dál, ale tvá hláška pramení jistě z toho, že jsi tam patrně nikdy účastníkem provozu nebyl :-)
no ten co tam rve je peknej magor, me by zajimalo, jestli by tak ostre nadaval te zenske, kdyby s nou jelo nejake plesate hovadko, to by asi ani neopustil auto hehe, takovej ubozacek no...
no ten co tam rve je peknej magor, me by zajimalo, jestli by tak ostre nadaval te zenske, kdyby s nou jelo nejake plesate hovadko , to by asi ani neopustil auto hehe, takovej ubozacek no...
prej: "uz jste nekdy videl, ze by pojistovna neco zaplatila?" To si dela ta histerka kozy, ne? Za tu dobu co mam pojisteny auto, mi ani jednou problemy nedelali. Na aute nemaj skoro nic, jeste takovej strep to je, sprosty jsou i pred deckama (hlavne ze jim o ne jde) a to zbytecny divadlo ala urvany nahaneni hruzy uz radsi ani nekomentuju.
Spadla ti činka na hlavu? Proč sonda do české psychiky? Tohle by sedlo spíše na Itálii, v Čechách takhle hysterčí spíše idioti. Na jihu je to častější
p.s. Aragorn byl lepší
promiň, ale takhle si diskutuj se svými v nějakém pětkovém lokále, nikoliv se mnou - je to můj názor a rozhodně si nemyslím, že v Itálii by borec řval na paní, co mu ťukla do auta ze zadu do kurev, děvek atd. před svými dětmi. V Itálii jsou naopak tyhle nárazníky naprosto běžné a každý maximálně z auta zavolá, ukáže a jede dál, ale tvá hláška pramení jistě z toho, že jsi tam patrně nikdy účastníkem provozu nebyl :-)
Dost mě sere sraní do vlastního hnízda. Skutečně hodně.
Když něco nastane, vždy se najde minimálně jeden člověk který prohlásí "typicky české".
Ne, idioti skutečně nežijí jen v Čechách ...
Edit. V Čechách jsou ťuklé nárazníky také docela běžné a podobné reakce jsou silně nestandardní ...
Když něco nastane, vždy se najde minimálně jeden člověk který prohlásí "typicky české".
sice dle tvé mluvy lze jen vytušit, v jakém hnízdě žiješ patrně ty, ale mě ta reakce přijde bohužel jako typická sonda do české psychiky...nikde jinde v Evropě jsem si nevšiml takové hrubosti, vidláctví a agrese, s jakou jsou schopní mluvit tady někteří chlapi se ženskýma, to mi věř, že jinde opravdu není - a tohle není nějaká pátá cenová na nádraží, kde bezdomovec mlátí nějakou svoji kolegyni feťačku o zbytek piva v lahvi, ale normální rodina, kde otec od rodiny dvou dětí před jejich zraky tu ženu, která do nichj ťukla nejprve napadl (na to přispěchali chlapi z hospody a tehdy začalo video dle slov autora) a před jejich zraky jí nadával do kurev, děvek, pí atd. kvůli odřenému laku na nárazníku. Před dětmi. Před svojí ženou. A bohužel tohle nevidím poprvé.
sice dle tvé mluvy lze jen vytušit, v jakém hnízdě žiješ patrně ty, ale mě ta reakce přijde bohužel jako typická sonda do české psychiky...nikde jinde v Evropě jsem si nevšiml takové hrubosti, vidláctví a agrese, s jakou jsou schopní mluvit tady někteří chlapi se ženskýma, to mi věř, že jinde opravdu není - a tohle není nějaká pátá cenová na nádraží, kde bezdomovec mlátí nějakou svoji kolegyni feťačku o zbytek piva v lahvi, ale normální rodina, kde otec od rodiny dvou dětí před jejich zraky tu ženu, která do nichj ťukla nejprve napadl (na to přispěchali chlapi z hospody a tehdy začalo video dle slov autora) a před jejich zraky jí nadával do kurev, děvek, pí atd. kvůli odřenému laku na nárazníku. Před dětmi. Před svojí ženou. A bohužel tohle nevidím poprvé.
Zase nepřeháněj. Takhle to v normální rodině nevypadá. Buď to byli doopravdy magoři nebo byli ve stresu z nějakýho jinýho důvodu a tady se to pak projevilo.
ty vole takove tukacky se dejou denodenne vsude a resi se to stylem no stalo se ukazou se obcanky , pojisteni , skoda minimalni , da se to vyklepat a pojistovna to rovnou zaplati servisu
jsou to mé zkušenosti, za to se na mě zlobit nemůžeš, ten borec v tom zeleným tričku je typický prototyp chlapa, co dělá na ženskou ramena, sprostě na ní řve a jakmile pak od jiného chlapa dostal ránu, změnil tón hlasu a začal se schovávat za děti :-). Idioti jsou samozřejmě všude, ale dost mi obecně u nás vadí ta neúcta k ženám, kterou jsem u nás viděl tolikrát při nějakých kolizních situacích na silnici, v nákupácích apod. Škoda, že tu není Bara, kdysi jsme se přesně o tomhle bavili a věřím, že by to dokázal podat lépe :)
Zaslal: so červen 04, 2011 11:11 am Předmět: Re: .
Freimen napsal:
jsou to mé zkušenosti, za to se na mě zlobit nemůžeš, ten borec v tom zeleným tričku je typický prototyp chlapa, co dělá na ženskou ramena, sprostě na ní řve a jakmile pak od jiného chlapa dostal ránu, změnil tón hlasu a začal se schovávat za děti :-). Idioti jsou samozřejmě všude, ale dost mi obecně u nás vadí ta neúcta k ženám, kterou jsem u nás viděl tolikrát při nějakých kolizních situacích na silnici, v nákupácích apod. Škoda, že tu není Bara, kdysi jsme se přesně o tomhle bavili a věřím, že by to dokázal podat lépe :)
Já tydhle debily také rád nemám, ale věř mi, jsou po celém světě. Nejen v Čechách. V některých národech to může být o něco častější, v některých méně. Ale rozhodně nelze mluvit o českém národním rysu. To je jako říkat "hnědé vlasy, typicky české" ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru