"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle přístup už je lepší .
Já osobně třeba nemám skoro žádný zkušenosti se řvaním chlapů na ženský, ve svém okolí určitě ne, takže se mě to tak trochu dotklo, že kvůli tomu házíš hned všechny Čechy do jednoho pytle.
Za sebe můžu třeba říct, že jižanský národy jsou mnohem temperamentnější a horkokrevnější. Ale na druho stranu se vyřvou a je pak klid. (mám strejdu v Řecku a strávil jsem tam hodně času).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 11:20 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Já tydhle debily také rád nemám, ale věř mi, jsou po celém světě. Nejen v Čechách. V některých národech to může být o něco častější, v některých méně. Ale rozhodně nelze mluvit o českém národním rysu. To je jako říkat "hnědé vlasy, typicky české" ...

ok, každý tu mluvíme asi o něčem jiném, já jsem velký vlastenec a neskutečně nenávidím lidi, kteří jsou češi jen když je MS v hokeji a jinak na vše nadávají, dělají pózy atd. Ale nevidím nic špatného na kritice a popisu situace do vlastních řad. Zkrátka tuhle hrubost a agresivitu k ženám od takovýchle rádoby borců, kteří jsou schopní na ženu dělat ramena a vulgárně či i fyzicky ji napadnout, tady nevidím poprvé, zatímco jinde je tohle málem na krevní mstu. Ale dost hádky , každopádně zajímavé video a jsem zvědavý, jestli to bude brzy jako ten Dartagnan z Prahy 10 na nově
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně jsem s tím, aby borec takhle řval na mařku nikdy nesetkal... A to se pohybuju v Brně / Práglu a menších vesnicích... Jednou jo, mám známý, ale ty to maj pořád, Ti si dělaj Itálii, aby se mohli udobřovat.
Gohan

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sou dobri borci. Decka jsou vyklepane a berci, protoze jejich mamka a tatinek jsou dementi spis
Jary24

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei možná jsi viděla pár podobných situací v ČR, já to že chlap takhle řve na ženskou v ČR neviděl, zato v UK to vídam poměrně často o tom jak na ně dokážou být sprostý ani nemluvim...rozhodně to nebude nějaká sonda do český psychiky...
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten pán v zeleném tričku je buran a ubožák.Ona mohla max nedobrzdit a Škoda veškerá žádná.Přesně tam předvádějí typickou rodinku,pro niž je auto modlou a jejich vychování na úrovni řeznického psa.Být v tom autě urostlej chlap,tak se podělají a ještě omluví,že couvli během jízdy vpřed.Co je to s lidma proboha?Kdy už jim dojde,že po zlém nikdy nic nejde a zákon akce a reakce platí a nepřestane.Aspoň mají pořádnou ostudu před národem a vůbec se nedivím tomu chlapovi co mu ji tam plácnul.Najednou borec vychladnul a bylo ticho po pěšině.Šílené chování a úžasný příklad dětem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
petr616

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazma je borec
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbrusunové videjko, tentokrát se spomalenými záběry zatínání bicepsu, musíte vidět
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole ty komenty pod tím videem
Qwake

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Reiben

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý videa , ten kluk s bicákem i mytí vlasů mě pobavili
MiKra

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten 16ti letý kkt je fakt ztracený.. Ty nohy radši natáčet neměl.. Zajímalo by mě, jaký komplexy si nahrazuje těmahle debilníma videama..
Paye

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomu klukovi se nějak často líbí, když ho kluci ohmatávaj
kubaz

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: