|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
L@dis
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil L@dis dne so červen 04, 2011 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | asi tak, nevidím dovod v súčasnosti kupovať iný proťák. |
jo tak ja ho rad komukoliv se slevou odprodam :-)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 12:28 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Drapere nabizim 500kc + uhradu postovnyho samozrejme |
600 pro Brno, 700 pro zbytek CR, protoze balit se mne to jen tak nechce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červen 04, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | jo ted to tady ctu
jari: taky to mas odsud z ronnie? |
nene, tady odsud ne
jinak na oficiálech gaspariho jsou čoko příchutě: chocolate mint
chocolate peanut butter
double chocolate
ten double, zní dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
jinak na oficiálech gaspariho jsou čoko příchutě: chocolate mint
chocolate peanut butter
double chocolate
ten double, zní dobře
|
ja mam milk chocolate.....to zase je neco made in kdovi kde, coz mne je vlastne jasny od zacatku. Asi to vysypu do zachodu . Ne kvuli chuti, ale protoze tomu neverim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne so červen 04, 2011 12:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: so červen 04, 2011 12:37 pm Předmět: Hi tec |
|
|
Nemáte někdo zkušenosti s proteinem od Hi-tecu, co se týče i chuti? snažil jsem se hledat něco na foru, ale to vyhledávání je úplně na nic.
předem díky za jakoukoliv informaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 04, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Drape a čo ťa vedie neveriť firme, ktorá je v súčasnosti v USA jednoznačne v top 3 - 5, za rovno BSN, On a pod.? má skvelý marketing a zázemie, sponzoruje profi atlétov nielen v kulturistike ale najnovšie napríklad aj v mma a pravidelne je v užívateľských testoch a obľúbenosti na popredných miestach svojimi produktami nielen na báze proteínov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Drape a čo ťa vedie neveriť firme, ktorá je v súčasnosti v USA jednoznačne v top 3 - 5, za rovno BSN, On a pod.? má skvelý marketing a zázemie, sponzoruje profi atlétov nielen v kulturistike ale najnovšie napríklad aj v mma a pravidelne je v užívateľských testoch a obľúbenosti na popredných miestach svojimi produktami nielen na báze proteínov. |
Verim, ze v USA ano , ale neverim, ze to same je tady.....stejne tak jako jine firmy, ktere maji na obalech kolikrat napsano, ze jejich vyrobky jsou made in USA a pritom se to vyrabi kdesi ve vychodni Evrope a neverim a dam za to ruku do ohne, ze ta kvalitu bude takova jako v USA. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Hydro Protein Bar 31 % ? Do práce třeba jako svačinu před obědem nebo svačinu po obědě před večeří? Nebo škoda peněz a radši nějaký vejce,maso atd? Jde mi o to, že 80g je dost na zasycení a i chuťově dobrý.. Chci si do práce nějak zjednodušit svačiny, protože snídani si dám pořádnou doma, oběd tam je výběr ze čtyř jídel a večeře taky doma.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Co říkáte na Hydro Protein Bar 31 % ? Do práce třeba jako svačinu před obědem nebo svačinu po obědě před večeří? Nebo škoda peněz a radši nějaký vejce,maso atd? Jde mi o to, že 80g je dost na zasycení a i chuťově dobrý.. Chci si do práce nějak zjednodušit svačiny, protože snídani si dám pořádnou doma, oběd tam je výběr ze čtyř jídel a večeře taky doma.. |
Jako svacina proc ne, vetsinou jsou chutove velmi dobre, pekne zasyti, jen v tycinkach nehledej kvalitni bilkoviny, protoze ty tam obvykle nenajdes :) Osobne bych jako nouzovku na svacinu volil spise jerky, protoze na muj vkus jsou tycinky plne zbytecne energie z jednoduchych cukru a tuku, ale to je volba kazdeho z nas a nekomu to nevadi a naopak mu to prospeje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Nad jerky už jsem uvažoval dávno, ale je to dost drahý, to mě docela odradilo, jako neříkám že ty tyčinky je něco levného, ale je v tom více B než v tom masu (sice ne tak kvalitního) a celkově ta tyčinka zasytí více s těmi sacharidy a cukry.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MiKra napsal: | | Co říkáte na Hydro Protein Bar 31 % ? Do práce třeba jako svačinu před obědem nebo svačinu po obědě před večeří? Nebo škoda peněz a radši nějaký vejce,maso atd? Jde mi o to, že 80g je dost na zasycení a i chuťově dobrý.. Chci si do práce nějak zjednodušit svačiny, protože snídani si dám pořádnou doma, oběd tam je výběr ze čtyř jídel a večeře taky doma.. |
Jako svacina proc ne, vetsinou jsou chutove velmi dobre, pekne zasyti, jen v tycinkach nehledej kvalitni bilkoviny, protoze ty tam obvykle nenajdes :) Osobne bych jako nouzovku na svacinu volil spise jerky, protoze na muj vkus jsou tycinky plne zbytecne energie z jednoduchych cukru a tuku, ale to je volba kazdeho z nas a nekomu to nevadi a naopak mu to prospeje. |
Nekvalitních? zrovna dneska sme četl na tyčince od vitalmaxu že je tam cfm izolát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Nad jerky už jsem uvažoval dávno, ale je to dost drahý, to mě docela odradilo, jako neříkám že ty tyčinky je něco levného, ale je v tom více B než v tom masu (sice ne tak kvalitního) a celkově ta tyčinka zasytí více s těmi sacharidy a cukry.. |
jj presne, ty tycinky hrozne zasyti. Ja je drive jedl hodne a strasne dlouho mne vzdy lezely v zaludku. Nekdy je to vyhoda. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MiKra napsal: | | Nad jerky už jsem uvažoval dávno, ale je to dost drahý, to mě docela odradilo, jako neříkám že ty tyčinky je něco levného, ale je v tom více B než v tom masu (sice ne tak kvalitního) a celkově ta tyčinka zasytí více s těmi sacharidy a cukry.. |
jj presne, ty tycinky hrozne zasyti. Ja je drive jedl hodne a strasne dlouho mne vzdy lezely v zaludku. Nekdy je to vyhoda. |
No pauzy v práci nebudou nic extra, bude to akorát tak na to snědení tý tyčinky, pořádně se napít a zase vyrazit.. Zrovna z tohodle pohledu jsou pro mě ty tyčinky výhodou, že zasytí na dýl.. Pokud znáte něco lepšího na tu svačinu, nebo lepší tyčinku, tak napište, hlavně aby tam bylo více těch bílkovin.. A koukám na to i z finančního pohledu, aby to nebylo moc drahé.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|